Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Τομπόλ - Φερεντσβάρος, έχει την εμπειρία η Φερεντσβάρος!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 10:44

Του Άγγελου Γεώργα

Tομπόλ και Φερεντσβάρος κοντράρονται σήμερα για ένα εισιτήριο που θα εξασφαλίσει μια θέση στην επόμενη φάση του Champions League.

Προκριματικά Champions League: Τομπόλ - Φερεντσβάρος, έχει την εμπειρία η Φερεντσβάρος!

To παιχνίδι θα γίνει στη πόλη του Καζακστάν, Κοστανάι. Διαιτητής θα είναι ο Κροάτης Ντάριο Μπελ.

( Πρώτο ματς για τον 1ο προκριματικό γύρο, ακολουθεί ρεβάνς (12/7). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί παίζει στον 2ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ.)

Τόμπολ Κοστανάι

Μετά από μια "χειμερία νάρκη" 11 ετών, η Τομπόλ ξύπνησε και τελικά κατέκτησε το πρωτάθλημα ξεπερνώντας μάλιστα το σταθερό εμπόδιο στης Αστάνας. Για 2η σερί σεζόν μετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (πέρσι στο Κόνφερενς Λιγκ, έφτασε έως τον 3ο προκριματικό γύρο), ωστόσο ουδέποτε μπήκε σε όμιλο. Προπονητής της ομάδας είναι ο ο Σέρβος Μίλαν Μιλάνοβιτς. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και γενικότερα τα παιχνίδια της Τομπόλ είναι λίγο ανοιχτά. Όσον αφορά τις εγχώριες αναμετρήσεις, είναι ένα βήμα πιο μπροστά και πιο έτοιμη καθώς έχει υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Μάλιστα, τρέχει ένα σερί 4 αήττητων αγώνων με 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Έχει παίκτες με εμπειρία και αγωνιζόμενους και σε άλλα ξένα πρωταθλήματα. Είναι επικίνδυνη ομάδα και δεν θα αφήσει το ματς και την πρόκριση στη τύχη.

Φερεντσβάρος

Η Φερεντσβάρος δεν αλλάζει εύκολα συνήθειες στην Ουγγαρία. Κατέκτησε το πρωτάθλημα για μία ακόμη φορά, το οποίο είναι το 4ο στη σειρά και το 33ο στην ιστορία της. Εκτός αυτού, κατέκτησε και το κύπελλο με άνεση και έφτασε στο νταμπλ. Πέρσι ξεκίνησε την πορεία της από τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως τελικά αγωνίστηκε στους ομίλους του Europa League. Βέβαια έπεσε σε όμιλο φωτιά και τα βρήκε σκούρα. Λεβερκούζεν, Μπέτις και Σέλτικ της έκαναν τη ζωή δύσκολη. Στον πάγκο συνεχίζει και ο ίδιος προπονητής, Στάνισλαφ Τσερτσέσοφ, ενώ περιμένει και την έναρξη του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στις 30 του μηνός. Το θετικό είναι ότι θα έχει στην αποστολή τις νέες μεταγραφές της ομάδας ο Ρώσος προπονητής, και έτσι θα έχει πληθώρα επιλογών.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4 3.55 1.67 1.8 1.78 1.27 3.05 1.74 1.85 1.95 1.16 1.18
Τόμπολ Κοστανάι - Φερεντσβάρος / Εκτίμηση

Η Τομπόλ έχει ρυθμό, έχει αγωνιστική ετοιμότητα και παιχνίδια στα πόδια της, κάτι που της δίνει ένα μικρό αβαντάζ. Η εικόνα της Φερεντσβάρος θα είναι λίγο μυστήριο. Είναι μια ομάδα που θέλει κάθε χρόνο να φτάνει μακριά στην Ευρώπη και αυτός είναι και ο στόχος της φέτος. Φυσικά διαθέτει την εμπειρία που και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο.

Το 2Χ & over 1,5 το βρίσκω μια λογική επιλογή για αυτό το παιχνίδι, καθώς το διπλό από μόνο του δεν βγάζει τόση εμπιστοσύνη. Στο 1.70 μάλιστα έχει μια βάση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr