Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Δεν… ξεφεύγει το σκορ!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 10:54

Η Μάριμπορ υποδέχεται την Σαχτάρ Σόλιγκορσκ σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση όπου το λογικό under προσφέρεται σε «διαβασμένη» τιμή.

Προκριματικά Champions League: Δεν… ξεφεύγει το σκορ!

Πρώτος προκριματικός γύρος για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ιδίου συνολικού σκορ ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής συνεχίζει στον 2ο προκριματικό γύρο, ο ηττημένος θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Μάριμπορ

Η Μάριμπορ είναι συχνή… θαμώνας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά είχε μείνει για τρία χρόνια εκτός τίτλου για να επιστρέψει πέρυσι στην κορυφή κατακτώντας το πρωτάθλημα με +3 από την Κόπερ. Δεν κρύβει τους υψηλούς τους στόχους, μετρά άλλωστε τρεις παρουσίες σε φάση ομίλων στην ιστορία της. Έδωσε αρκετά φιλικά προετοιμασίας για να είναι ετοιμοπόλεμη, στα τρία πιο πρόσφατα ματς έφερε ισοπαλίες, όλες με γκολ-γκολ.


Με νέο… λουκ

Ο προπονητής Ράντοβαν Καράνοβιτς υπολογίζει σε 11 ξένους παίκτες για να κάνουν την ποιοτική διαφορά. Προχώρησε πάντως σε σημαντικές προσθαφαιρέσεις, καθώς παρελθόν αποτελούν για διαφορετικούς λόγους οι βασικότατοι πέρυσι Ταβάρες και Μουτρίνσκι αλλά προχώρησε σε έξι προσθήκες.

Σαχτάρ Σόλιγκορσκ

Η Σολιγκόρσκ είναι η νέα δύναμη στο ποδόσφαιρο της Λευκορωσίας, έχοντας κατακτήσεις τους δύο πιο πρόσφατους τίτλους. Με συνέπεια φροντίζει να ενισχύεται για να αντιπαρέλθει την δεδομένη αντεπίθεση της Μπάτε Μπορίσοφ και των υπόλοιπων ανταγωνιστών εντός των συνόρων, ενώ θέλει και το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Ο Ρώσος προπονητής Σεργκέι Τατσούγιεφ ανέλαβε φέτος τα ηνία για να διατηρήσει ψηλά τους κυανοκίτρινους. Διαθέτει συγκριτικά ποιοτικό ρόστερ με οκτώ ξένους παίκτες, εκ των οποίων τρεις Σέρβοι.


Πιο έτοιμη

Σε αντιδιαστολή με την αντίπαλο της, το πρωτάθλημα Λευκορωσίας βρίσκεται σε πλήξη εξέλιξη και προέρχεται από οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Τορπέντο (0-1) που την αφήνει στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Θα χρειαστεί να δώσει την ρεβάνς στην Τουρκία.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.92 3 3.6 1.52 2.17 1.14 4.15 1.92 1.67 1.23 1.25 1.65
Μάριμπορ - Σαχτάρ Σόλιγκορσκ / Εκτίμηση

Με νέο λουκ η Μάριμπορ, ενώ η πιο έτοιμη… Σαχτιόρ δεν «γεμίζει» το μάτι. Περιμένουμε ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και το λογικό under προσφέρεται σε «διαβασμένη» τιμή. Ρισκάρουμε και συνδυάζουμε τον άσο με under.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr