Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Παλμέιρας - Σέρο Πορτένιο. ο ελκυστικός συνδυασμός

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 11:03

Η Παλμέιρας πάει με άνεση στο ματς και μετά από την ήττα πρωταθλήματος από την Ατλέτικο Παραναένσε θέλει να ξεσπάσει

Κόπα Λιμπερταδόρες: Παλμέιρας - Σέρο Πορτένιο. ο ελκυστικός συνδυασμός

Η Παλμέιρας είναι κυρίαρχος στο Λιμπερταδόρες. Το κατέκτησε τις δύο προηγούμενες σεζόν. Και φέτος έχει την ίδια δίψα. Κάτι που φάνηκε από την πρώτη αναμέτρηση για τους 16 του Λιμπερταδόρες με την Σέρο Πορτένιο. Την οποία νίκησε με 3-0. Και κρατάει την πρόκριση στο χέρια της.

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Παλμέιρας

Πλάκα έκανε η Παλμέιρας στην πρώτη αναμέτρηση με τη Σέρο Πορτένιο. Με εμφάνιση που χαρακτηρίστηκε εντυπωσιακή επικράτησε 3-0. Η δις κάτοχος του Λιμπερταδόρες έχει 2 ήττες στα τελευταία 25 ματς στη διοργάνωση.

Η πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα είναι η 5η σερί, γράφοντας ιστορία, αφού θα είναι η μοναδική βραζιλιάνικη ομάδα που θα το έχει πετύχει.

Μόλις δύο ήττες έχει και στα τελευταία 14 εντός έδρας στο Λιμπερταδόρες. Έχει βάλει 13 γκολ στα τρία τελευταία εντός στη διοργάνωση.

Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο Παραναένσε για το πρωτάθλημα. Και θέλει να βγάλει αντίδραση στο ματς με τη Σέρο Πορτένιο. Παρά το γεγονός πως ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να προφυλάξει κάποιους βασικούς, λόγω κούρασης.

Σέρο Πορτένιο

Για την Σέρο Πορτένιο το σκορ του πρώτου αγώνα τα λέει όλα για την εικόνα και την διαφορά δυναμικότητας απέναντι στην Παλμέιρας.

Βέβαια στην ρεβάνς δεν πάει για να γίνει σάκος του μποξ και θα το παλέψει να είναι ανταγωνιστική. Μια ισοπαλία έχει στα 4 τελευταία στην διοργάνωση βάζοντας μόλις ένα γκολ.

Με 2 νίκες και 3 ήττες έβγαλε τα 5 τελευταία ματς στην Βραζιλία. Με under έβγαλε τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα εκτός στο Λιμπερταδόρες.

Η ομάδα του Άρσε προέρχεται με το εντός 1-0 επί της Τακουάρι για το πρωτάθλημα της Παραγουάης, που ήταν η τελευταία αγωνιστική. Έχασε τον τίτλο στην προηγούμενο και την ήττα στο ντέρμπι νε την Λιμπερτάδ.

Παραμένουν τραυματίες οι Λουτσένα (μέσος), Ρομέρο (εξτρέμ), Ντουάρτε (επιθετικός).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.3 4.5 8.35 1.92 1.7 1.34 2.75 2.05 1.6 1.03 1.12 2.95
Παλμέιρας - Σέρο Πορτένιο / Εκτίμηση

Για την Παλμέιρας, ακόμα και αν παίξει με πολλές ρεζέρβες το ματς είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλει αντίδραση. Πείραξε η ήττα από την Ατλέτικο Παραναένσε και μάλιστα εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Ο άσος σε συνδυασμό με over 2,5 γκολ είναι στο 1,90...

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr