Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ρίβερ Πλέιτ - Βελέζ, από ημίχρονο...

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 11:23

Ένας ακόμα «εμφύλιος» της Αργεντινής στους «16» του Λιμπερταδόρες όπου η Ρίβερ Πλέιτ μπορεί να κάνει την ανατροπή

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ρίβερ Πλέιτ - Βελέζ, από ημίχρονο...

Η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται την Βελέζ στον ένα από τους δύο «εμφυλίους» της Αργεντινής στην φάση των «16» του Λιμπερταδόρες. Στην πρώτη αναμέτρηση ηττήθηκε 1-0 και θεωρήθηκε αποτέλεσμα έκπληξη. Το γκολ της Βελέζ έβαλε ο Γιάνσον στο 15' με πέναλτι

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Ρίβερ Πλέιτ

Η Ρίβερ Πλέιτ δυσκολεύτηκε στην πρώτη αναμέτρηση. Μπορεί να πει κανείς πως ήταν και μια έκπληξη το σκορ. Αλλά φέτος η ομάδα του Γκαγιάρδο παρουσιάζει μερικές... αρρυθμίες. Ωστόσο τώρα παίζει στην έδρα της και ο κόσμος της ετοιμάζει καυτή ατμόσφαιρα.

Συνολικά έχει βάλει 14 γκολ στα 3 τελευταία εντός για το Λιμπερταδόρες. Με 6 νίκες και 1 ισοπαλία έβγαλε τα 10 τελευταία εντός στην διοργάνωση.

Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Ουρακάν για το πρωτάθλημα, παίζοντας με ρεζέρβες. Ο Γκαγιάρδο εκνευρίστηκε και δεν έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του ματς.

Με τρεις ήττες έβγαλε τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς χαφ Αλιέντρο, ακόμα δεν ολοκληρώθηκε του Μπόρχα (επιθετικός).

Βελέζ Σάρσφιλντ

Η Βελέζ έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης και δεν θέλει να χαθεί η ευκαιρία. Ξέρει βέβαια πως θα έχει μεγάλη πίεση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αν καταφέρει να μην δεχθεί γκολ όλα γίνονται.

Είναι αήττητη με 3 νίκες στα 4 τελευταία στο Λιμπερταδόρες δείχνοντας ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από το πρωτάθλημα. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 τελευταία εκτός στη διοργάνωση με 1 νίκη και 1 ισοπαλία.

Στην αποστολή βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς έμπειρος κεντρικός αμυντικός Γοδίν και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην ενδεκάδα.

Η ομάδα του Μεδίνα προέρχεται από την εντός έδρα ήττα με 1-0 από την Ατλέτικο Τουκουμάν παίζοντας με αναπληρωματικούς. Μπήκε τέλος σε μια αήττητη τριάδα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με 2 νίκες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.5 3.85 5.5 1.84 1.75 1.3 2.9 1.81 1.78 1.1 1.18 2.32
Ρίβερ Πλέιτ - Βελέζ Σάρσφιλντ / Εκτίμηση

Η Ρίβερ Πλέιτ είναι έμπειρη από τέτοιες καταστάσεις. Ο Γκαγιάρδο έχει τακτικό πλάνο για να βοηθήσει να γίνει η ανατροπή. Το θέμα είναι αν θα ανταποκριθούν οι παίκτες. Σίγουρα θα το δουν πιο σοβαρά και μπορούν να πάρουν τη νίκη από ημίχρονο (πάνω από 2,00).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr