Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Φλαμένγκο - Ντεπόρτες Τολίμα και σκορ!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 11:39

Ρεβάνς για τους «16» του Λιμπερταδόρες με τους γηπεδούχους να έχουν ανεβάσει στροφές και να έχουν προβάδισμα πρόκρισης

Κόπα Λιμπερταδόρες: Φλαμένγκο - Ντεπόρτες Τολίμα και σκορ!

Η Φλαμένγκο υποδέχεται στο επιβλητικό Μαρακανά την Ντεπόρτες Τολίμα σε ρεβάνς για τους «16» του Λιμπερταδόρες.

Στην πρώτη αναμέτρηση νίκησε 1-0 με μια μεστή εμφάνιση. Το γκολ έβαλε ο Αντρέας Περέιρα στο 17'. Κι έτσι απέκτησε σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση.

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Φλαμένγκο

Η Φλαμένγκο πήγε στο πρώτο ματς σαν αουτσάιντερ με βάση τις αποδόσεις για το στοίχημα. Μόνο έτσι δεν ήταν όμως και πήρε τη νίκη που της έδωσε το προβάδισμα.

Στο γήπεδο θα είναι πάνω από 50.000 φίλοι της για να την βοηθήσουν.

Είναι αήττητη στα 9 τελευταία εντός στην διοργάνωση, ενώ με νίκες έβγαλε τα 5 πιο πρόσφατα εκ των οποίων οι 4 ήταν over.

Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Ντοριβάλ Τζούνιορ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Σάντος. Ήταν η 3η σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και επανήλθε η ηρεμία στο εσωτερικό της. Έκανε το μπαμ με την απόκτηση του χαφ Βιδάλ.

Παραμένει εκτός ο Μπρούνο Ενρίκε (επιθετικός). Γυρίζει ο Αράο (χαφ) από κορονοϊό.

Τολίμα

Για την Ντεπόρτες Τολίμα ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε. Από τη στιγμή που δεν έβαλε γκολ στην πρώτη αναμέτρηση, αν και ήταν ανταγωνιστική.

Με νίκες έβγαλε τα δύο τελευταία στην Βραζιλία για το Λιμπερταδόρες και ήταν με ομάδες από το Μπέλο Οριζόντε. Προηγήθηκε μια 4άδα αγώνων στην χώρα της σάμπας, για την διοργάνωση, όπου είχε μια ισοπαλία.

Παράλληλα στα πέντε τελευταία εκτός στο Λιμπερταδόρες έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Δεν έδωσε ματς το Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα ενώ το Κλαουσούρα στον Ισημερινό ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο.

Αγωνιστικά ο αμυντικός Πάλτα και ο επιθετικός Ιμπαργκέν είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.35 4.35 7.15 1.92 1.7 1.34 2.75 1.97 1.65 1.05 1.13 2.8
Φλαμένγκο - Τολίμα / Εκτίμηση

Η Φλαμένγκο είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Η δουλειά του Ντοριβάλ Τζούνιορ αρχίζει να βγαίνει 1,5 μήνα σχεδόν μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσιάς. Πάει για νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ. Αξίζει να ποντάρουμε σε σκορ, το 2-0, που έχει τιμή πάνω από 6,80...

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr