Ποδόσφαιρο

Κόπα Σουνταμερικάνα: Δύο άσοι και γκολ!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 13:38

Τρία ματς περιλαμβάνει το κουπόνι αναφορικά με τις ρεβάνς του Σουνταμερικάνα με την έδρα να παίζει τον ρόλο της για στοίχημα, όπως και τα γκολ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Δύο άσοι και γκολ!

Τρία ματς περιλαμβάνει το κουπόνι αναφορικά με τις ρεβάνς του Σουνταμερικάνα για την φάση των «16» με την έδρα να παίζει τον ρόλο της για στοίχημα, όπως και τα γκολ.

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.


ΣΕΑΡΑ - ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Η Σεαρά βρέθηκε να χάνει 1-0 στο πρώτο ματς για να κάνει την ανατροπή σε 2-1. Ήταν η 7η σερί νίκη φέτος στο Σουνταμερικάνα. Μόλις ένα γκολ δέχθηκε στα 5 τελευταία εντός στη διοργάνωση.
Προέρχεται από το 1-1 με την Ιντερνασιονάλ για το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Ήταν η 5η σερί ισοπαλία. Τραυματίες οι Βίνα (αμυντικός), Μεντόσα (χαφ). Με κορονοϊό οι Πασέκο (αμυντικός), Κλέμπερ (χαφ).


Η Δε Στρόνγκεστ προηγήθηκε μόλις στο 5', αλλά η συνέχεια δεν ήταν αναμενόμενη. Ξανά στον πάγκο θα είναι ο βοηθός Ραμοντίνο, αφού ο Κρίστιαν Ντίας πάραμένει στην Αργεντινή για σοβαρό οικογενειακό λόγο. Πάντως ο πρόεδρος είπε πως ανεξάρτητα τι θα γίνει στο ματς, θα είναι το τελευταίο του Αργεντινού, αφού θα υπάρξουν αλλαγές στην τεχνική ηγεσία. Εκτός αποστολής για πειθαρχικό παράπτωμα ο καλός χαφ Βάκα. Μόλις ένα γκολ έβαλε στα 3 τελευταία εκτός στο Σουνταμερικάνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Σεαρά είναι το φαβορί με τον άσο σε συνδυασμό με over 2,5 γκολ είναι στο 2,00 και αξίζει το ρίσκο.


ΜΕΛΓΚΑΡ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Η Μελγάρ έμεινε στο 0-0 στο πρώτο ματς με την Ντεπορτίβο Κάλι. Τώρα θα έχει στα συν και το υψόμετρο αφού εδρεύει στα 2,330 μέτρα πάνω από την θάλασσα. Με νίκες έχει βγάλει τα 4 τελευταία εντός έδρας στην διοργάνωση, ενώ γενικά έχει μια ήττα στα τελευταία 13. Προέρχεται από το εκτός 0-0 με την Αλιάνσα Ατλέτικο για το πρωτάθλημα Απερτούρα του Περού όπου τερμάτισε στην πρώτη θέση και κατέκτησε τον τίτλο. Ξεκινάει άμεσα το Κλαουσούρα.


Η Ντεπορτίβο Κάλι δεν κατάφερε να πάρει μια καθαρή νίκη. Με δύο νίκες και τρεις ήττες έχει βγάλει τα 5 τελευταία εκτός στο Σουνταμερικάνα, με τα 4 από αυτά να ήταν 2-3 γκολ. Το ματς με την Μελγάρ ήταν το μοναδικό επίσημο μέσα στον Ιούνιο. Ξεκινάει το Κλαουσούρα της Κολομβίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Με no goal έβγαλε τα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Μέχρι στιγμής απέκτησε τον έμπειρο στόπερ Μέρα και τον νεαρό μεσοεπιθετικό Καλντέρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μικρή η τιμή του άσου για την Μελγάρ που είναι φαβορί, αλλά όχι απόλυτο. Είναι στο 2,00 η τιμή του να σκοράρουν και οι δύο. Για κάποιους που θέλουν μεγαλύτερο ρίσκο, υπάρχει η ισοπαλία και τα πέναλτι...


ΣΑΝΤΟΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΤΑΤΣΙΡΑ

Η Σάντος έφερε 1-1 στο πρώτο ματς με τον αντίπαλο να προηγείται με αυτογκόλ και την ίδια να ισοφαρίζει στο 86'. Με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες έβγαλε τα 9 τελευταία εντός στην διοργάνωση, ενώ τα τρία από τα 4 τελευταία ήταν και γκολ – γκολ. Ωστόσο ο Μπούστος παίζει το κεφάλι του στον πάγκο, αφού με την ήττα 2-1 από την Φλαμένγκο η ομάδα συμπλήρωσε 5 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 3 ισοπαλίες.

Η Ντεπορτίβο Τάτσιρα δεν εμφάνισε και το καλύτερο πρόσωπο στο πρώτο ματς. Η αγωνιστική απραξία δεν βοηθάει, αφού ήταν και το πρώτο παιχνίδι μετά από 15 μέρες. Με ήττες έχει βγάλει τα τρία ματς που έδωσε εκτός στο Σουνταμερικάνα βάζοντας μόλις ένα γκολ. Ωστόσο η ομάδα του Παγιαρές προέρχεται από το εντός 1-0 με την Ντεπορτίβο Γκουαγιάνα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Βενεζουέλας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μικρή η τιμή του άσου με τη Σάντος να είναι το απόλυτο φαβορί. Αν συνδυαστεί με over 2,5 γκολ η τιμή ανεβαίνει στο 2,10.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr