Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Εστουδιάντες - Φορταλέσα. η δύναμη της έδρας

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 09:41

Τελευταίο ματς για να ολοκληρωθεί η φάση των «16» της διοργάνωσης με την ανάλυση να βγάζει και φαβορί για το στοίχημα

Κόπα Λιμπερταδόρες: Εστουδιάντες - Φορταλέσα. η δύναμη της έδρας

Φινάλε με ματς στην Λα Πλάτα της Αργεντινής για την φάση των «16» του Λιμπερταδόρες. Η Εστουδιάντες υποδέχεται την Φορταλέσα, με τη πρώτη αναμέτρηση να έληξε 1-1. Η Φορταλέσα προηγήθηκε με τον Ρομέρο στο 55' και η Εστουδιάντες απάντησε με τον Ντίας στο 63'.

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Η ομάδα που θα προκριθεί στα παίξει στα προημιτελικά με την Ατλέτικο Παραναένσε. Τα άλλα ζευγάρια που σχηματίστηκαν είναι τα εξής: Κορίνθιανς - Φλαμένγκο, Βελέζ - Ταγέρες, Ατλέτικο Μινέιρο - Παλμέιρας.

Εστουδιάντες ντε λα Πλάτα

Καλά στάθηκε η Εστουδιάντες στην πρώτη αναμέτρηση. Πλέον και λόγω έδρας δίνεται φαβορί για την πρόκριση.

Έχει 9 νίκες στα 10 τελευταία εντός στην διοργάνωση ενώ δέχθηκε μόλις ένα γκολ στα 5 πιο πρόσφατα. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Άρσεναλ, για το πρωτάθλημα, παίζοντας με ρεζέρβες. Πάντως ήταν η 3η σερί ήττα.

Βέβαια το ενδιαφέρον είναι στο Λιμπερταδόρες. Πλήγμα με τον επιθετικό Πιάτι που τραυματίστηκε κι έκανε εγχείρηση.

Φορταλέζα

Η Φορταλέσα δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στο πρώτο ματς. Και ο βαθμός δυσκολίας μεγάλωσε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει και πολλές πιθανότητες πρόκρισης.

Είναι αήττητη με 3 νίκες στα 5 τελευταία στην διοργάνωση, ενώ τα 4 από αυτά ήταν 2-3 γκολ. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 3 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Βοϊβόντα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Κοριτίμπα για το πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε με πολλές ρεζέρβες. Τραυματίες παραμένουν οι Τίνγκα (μέσος), Ρόμπσον (επιθετικός).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.97 3 3.7 1.45 2.35 1.13 4.35 2.05 1.61 1.2 1.28 1.71
Εστουδιάντες ντε λα Πλάτα - Φορταλέζα / Εκτίμηση

Σίγουρα η Εστουδιάντες αν κάνει το παιχνίδι της θα πάρει και τη νίκη - πρόκριση. Μικρή η τιμή του άσου για τέτοια αναμέτρηση. Αν συνδυαστεί με over 1,5 γκολ πάει στο 2,40. Πάντως για όσους προτιμούν το ρίσκο υπάρχει η ισοπαλία και τα πέναλτι...

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr