Ποδόσφαιρο

Κόπα Σουνταμερικάνα: Λανούς - Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε, με τον άσο

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 10:01

Η Λανούς υποδέχεται την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε σε ρεβάνς για τους «16» του Σουνταμερικάνα και το στοίχημα έχει φαβορί βάση και της ανάλυσης

Κόπα Σουνταμερικάνα: Λανούς - Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε, με τον άσο

Η Λανούς υποδέχεται την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε σε ρεβάνς για τους «16» του Σουνταμερικάνα και το στοίχημα έχει φαβορί βάση και της ανάλυσης.

Στο πρώτο ματς η Ιντεπεντιέντε επικράτησε με 2-1, χάρη στα γκολ των Σούνκε (45'+2), Αγιοβί (90'+3). Η Λανούς σκόραρε με τον Μπελμόντε (61').

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Ατλέτικο Λανούς

Η Λανούς με βάση την εικόνα που είχε στην πρώτη αναμέτρηση μπορεί να κάνει την ανατροπή. Το δεύτερο γκολ της ήττας το δέχθηκε στις καθυστερήσεις,. Γενικά στάθηκε πολύ καλά σε μια δύσκολη έδρα.

Ο Αλμιρόν που είναι στον πάγκο της γνωρίζει καλά από νοκ άουτ φάσεις. Στο παρελθόν την ίδια ομάδα την είχε φτάσει σε τελικό στις λατινοαμερικάνικες διοργανώσεις. Το θέμα αν μπορεί να το κάνει και τώρα.

Με τρεις νίκες και μια ισοπαλία έβγαλε τα 5 τελευταία εντός στην διοργάνωση. Προέρχεται από την βαριά εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Ουνιόν για το πρωτάθλημα παίζοντας με αλλαγές.

Ωστόσο ήταν η 3η σερί ήττα και 4η στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις και είναι πιεσμένη για νίκη – πρόκριση με την Ντελ Βάλε. Δεν αναφέρθηκαν νέα αγωνιστικά προβλήματα.

Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε

Η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε πήρε τη νίκη αλλά το γκολ που δέχθηκε την γέμισε με περισσότερο άγχος αναφορικά με την ρεβάνς. Μια νίκη και 2 ισοπαλίες έχει στα 5 τελευταία εκτός στο Σουνταμερικάνα, παρουσιάζοντας σκαμπανεβάσματα.

Με ήττες έχει βγάλει τα δύο ματς που έχει δώσει στην Αργεντινή για το Σουνταμερικάνα. Γενικά έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 5 ήττες σε 8 επισκέψεις στην Αργεντινή για όλες τις διοργανώσεις.

Το ματς με την Λανούς ήταν μόλις το δεύτερο επίσημο ματς μέσα στον Ιούλιο. Ο Ανσέλμι συμπλήρωσε τρία ματς στον πάγκο της και είναι αήττητος με δύο νίκες.

Την Κυριακή πήρε πρόκριση στα πέναλτι για το κύπελλο Ισημερινού, απέναντι στην Ουνιόν. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται ξεκινάει η 2η φάση του πρωταθλήματος. Μεταγραφικά ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3 3.5 1.54 2.15 1.18 3.85 1.88 1.72 1.24 1.28 1.65
Ατλέτικο Λανούς - Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε / Εκτίμηση

Ο άσος είναι σε καλή τιμή για την Λανούς που μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό όπως η ίδια. Πάνω από 2,20 ο άσος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr