Ποδόσφαιρο

Κόπα Σουνταμερικάνα: Σάο Πάολο - Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα και... γκολ!

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 10:35

Ρεβάνς για τους «16» του Σουνταμερικάνα με τους γηπεδούχους να έδειξαν πως μπορούν να το πάνε σε μεγάλο σκορ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Σάο Πάολο - Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα και... γκολ!

Η Σάο Πάολο κοντράρεται με την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα κι έχει το εισιτήριο της πρόκρισης στα χέρια της.

Γιατί στην πρώτη αναμέτρηση επιβλήθηκε εμ 4-2 κι έδειξε το πάθος της για να περάσει στην επόμενη φάση. Τα γκολ της έβαλαν οι Ρεϊνάλντο (15' πεν.), Λουτσιάνο (28', 39'), Καλέρι (63'). Η Κατόλικα σκόραρε με τους Ζαμπέδρι (47'), Βαλένσια (85').

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Σάο Πάολο

Η Σάο Πάολο έκανε ό,τι ήθελε στην πρώτη αναμέτρηση. Πήρε μια μεγάλη νίκη και κρατάει το εισιτήριο της πρόκρισης στα χέρια της. Θα πρέπει να... αυτοκτοονήσει για να το χάσει.

Με νίκες έβγαλε τα 4 τελευταία εντός στην διοργάνωση, όπου μόλις σε ένα από αυτά δέχθηκε γκολ.

Η ομάδα του Ροζέριο Σένι προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε για το πρωτάθλημα παίζοντας με αλλαγές. Είναι αήττητη με 3 νίκες στα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι μέσοι Τάλες Κόστα, Νικάο, αποθεραπεύτηκαν. Εκτός 5 μακροχρόνιοι. Νέος τραυματίας ο μπακ Ραφίνια.

Ουν. Κατόλικα

Η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα δεν μπορούσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να κάνει κάτι καλό στην ρεβάνς. Και θα πάει να αγωνιστεί χωρίς άγχος.

Με over έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας στην διοργάνωση έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Δύο φορές έχει αντιμετωπίσει ξανά εκτός της Σάο Πάολο για το Σουνταμερικάνα παίρνοντας ισοπαλίες.

Προέρχεται από το εντός έδρας 2-0 με την Κοκίμπο Ουνίδο για το πρωτάθλημα Χιλής. Με τη νίκη αυτή έβγαλε την πρώτη της αντίδραση. Με τρεις νίκες έχει βγάλει τα 4 τελευταία στο πρωτάθλημα, έχοντας και μια ήττα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.64 3.55 4.5 1.82 1.78 1.3 2.95 1.75 1.84 1.15 1.2 2.02
Σάο Πάολο - Ουν. Κατόλικα / Εκτίμηση

Η Σάο Πάολο είναι αυτή που... ορίζει τι θα γίνει στο ματς. Αν παίξει με τπν ίδιο ζήλος όπως στην πρώτη αναμέτρηση μπορεί να βάλει αρκετά γκολ. Το over 2,5 είναι λίγο πάνω από 2,00 και αξίζει, αφού και ο αντίπαλος θα παίξει χωρίς άγχος και θα κυνηγήσει το γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr