Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Άνετα η Λέχια Γκντάνσκ

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 10:58

Η Λέχια Γκντανσκ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην άσημη Ακαντέμικα Πάντεβ και συνδυάζουμε τον άσο με ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Conference League: Άνετα η Λέχια Γκντάνσκ

Πρώτοι αγώνες για τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ (οι ρεβάνς 14/7).

Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Λέχια Γκντανσκ

Επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια, στην 3η συνολικά συμμετοχή της. Στις δύο προηγούμενες δεν μπόρεσε να περάσει στον επόμενο γύρο, έχοντας απολογισμό 1-0-3. Στο πολωνικό πρωτάθλημα (αρχίζει στις 17/7) τερμάτισε στην 4η θέση, σε μία από τις καλύτερες παρουσίες στην ιστορία της! Ο τεχνικός Κατζμάρεκ υπέγραψε νέο συμβόλαιο εξαργυρώνοντας την περυσινή σεζόν και ο πήχης έχει συνεπώς ανέβει φέτος.

Στην μετριότητα κινήθηκε στα μεταγφραφικά, προχώρησε σε μόλις μια προσθήκη, κατάφερε πάντως να κρατήσει τον Κούτσιακ που βρισκόταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Στα φιλικά (εντός συνόρων η προετοιμασία) έδειξε επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικές αδυναμίες. Δεν υπολογίζεται ο μέσος Πίλα.

Ακαντέμισα Πάντεβ

Η άσημη Ακαντέμικα συμμετέχει για 2η φορά στην Ευρώπη. Η προηγούμενη ήταν τη σεζόν 2019-20 όπου αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ από την Ζρίνσκι Μόσταρ (0-3, 0-3). Στο πρωτάθλημα Σκοπίων τερμάτισε στη 2η θέση, 12 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Σκούπι, πραγματοποιώντας την καλύτερη πορεία στην ιστορία της. Δεν τρέφει βέβαια μεγαλεπήβολους στόχους, έχει αρκετούς πιτσιρικάδες στο ρόστερ και άπαντες κοιτούν την… επόμενη ημέρα.

Προβλημάτισε στα φιλικά προετοιμασίας, όπου επέλεξε πάντως να δώσει δυνατά τεστ κόντρα σε ομάδες μεγαλύτερου… βεληνεκούς. Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.18 5.5 10 1.51 1.44 2.37 2.27 1.47 1.02 1.08 4
Λέχια Γκντανσκ - Ακαντέμισα Πάντεβ / Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι έχουν βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα σε μια άσημη ομάδα. Περιμένουμε πάντως τους φιλοξενούμενους να ρίξουν το τέμπο και συνδυάζουμε τον άσο με under 3,5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr