Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Ντουνάισκα Στρέντα στο 2.12!

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 11:39

Η Ντουνάισκα Στρέντα δεν θα… λαθέψει κόντρα στην Κλίφτοβιλ και ενισχύουμε τον «φτηνό» άσο με ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Conference League:  Ντουνάισκα Στρέντα στο 2.12!

Πρώτοι αγώνες για τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ (οι ρεβάνς 14/7).

Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Βικινγκούρ - Γιουρόπα.

Ντουνάισκα Στρέντα

Με σταθερά βήματα η Ντουνάισκα Στρέντα παγιώνεται στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Σλοβακίας. Στο πρωτάθλημα Σλοβακίας (αρχίζει στις 17/7) τερμάτισε στην 4η θέση και βγήκε στην Ευρώπη μέσω των πλέι οφ. Συμμετέχει για 5η διαδοχική φορά στην Ευρώπη έχοντας ως καλύτερη παρουσία τη σεζόν 2020-21 όπου έφτασε μέχρι τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρυσι, αποκλείστηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ από την Παρτιζάν (Σερβία) με δύο ήττες (0-1, 0-2).

Προχώρησε σε αλλαγή τεχνικού καθώς ο επιτυχημένος Πορτογάλος Τζανέιρο αποχώρησε για τη Ντέμπρετσεν, με τον Τσέχο Αντριαν Γκουλα να τον αντικαθιστά. Δεν προλαβαίνει ο βασικός επιθετικός Χαν.

Κλίφτονβιλ

Η Κλίφτονβιλ επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια. Στο περυσινό πρωτάθλημα της Βορείου Ιρλανδίας τερμάτισε στη 2η θέση, έναν βαθμό πίσω από την πρωταθλήτρια Λίνφιλντ! Εχει συχνή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το 2010, χωρίς όμως να έχει κάποια αξιοπρόσεκτη πορεία. Στον πάγκο βρίσκεται από το 2019, ο ΜακΛόχλιν που… περιμένει κάτι περισσότερο στις μεταγραφές. Ξεχώρισε η προσθήκη του Μαλόν (εξτρέμ).

Στερείται ρυθμού καθώς το νέο πρωτάθλημα ξεκινά σε έναν περίπου μήνα. Δεν έπεισε μάλιστα και στα φιλικά προετοιμασίας, όπου δεν κατάφερε να νικήσει!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.34 4 7.5 1.71 1.88 1.23 3.3 2.27 1.48 1.1 2.82
Ντουνάισκα Στρέντα - Κλίφτονβιλ / Εκτίμηση

Ο άσος έχει πάρει παιχνίδι τις τελευταίες ώρες καθώς οι γηπεδούχοι διαθέτουν περισσότερη ποιότητα, εμπειρία ενώ βρίσκονται σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας. Ενισχύουμε το αδιάφορο 1.36 με over 2,5 και το combo πληρώνει στο 2.12.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr