Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Ατλέτικο Παραναένσε - Μπαία με τιμή 2,15!

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 10:15

Η συγκεκριμένη ρεβάνς έχει φαβορί για στοίχημα με την ανάλυση να βγάζει μια δυνατή πρόταση

Κύπελλο Βραζιλίας: Ατλέτικο Παραναένσε - Μπαία με τιμή 2,15!

Η Ατλέτικο Παραναένσε υποδέχεται την Μπαία σε ρεβάνς για τους «16» του κυπέλλου. Στην πρώτη αναμέτρησηη Ατλέτικο επικράτησε με 2-1. Η Μπαία προηγήθηκε με τον Μουγκνί (4'). Η Ατλέτικο απάντησε με τους Κρίστιαν (10'), Πέντρο Ρότσα (31').

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Ατλέτικο Παραναένσε

Η Ατλέτικο Παραναένσε έχει το πάνω χέρι για να πάρει την πρόκριση. Πέρσι έφτασε στον τελικό αλλά έχασε το τρόπαιο από την Ατλέτικο Μινέιρο. Με over έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός στο κύπελλο έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία.

Το θέμα για την ομάδα του Σκολάρι είναι η κούραση. Πολλά τα συνεχόμενα ματς, ενώ την περασμένη Τετάρτη βρέθηκε στην Ουρουγουάη. Έφερε 1-1 με την Λιμπερτάδ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λιμπερτταδόρες.

Στο ματς πρωταθλήματος, που ακολούθησε, με την Γκοϊάς εκτός, ηττήθηκε 2-1. Διάλεξε ματς ο Σκολάρι, αφού χρησιμοποίησε αρκετές ρεζέρβες. Κοιτώντας τον επαναληπτικό με την Μπαία.

Νέος τραυματίας ο μέσος Ρότσα. Επιστρέφει ο επιθετικός Πέντρο. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που είναι κουρασμένοι.

Esporte Clube Bahia BA

Η Μπαία παραμένει στο κόλπο αλλά το σκορ του πρώτου αγώνα ανέβασε τον βαθμό δυσκολίας. Συν το γεγονός πως είναι μια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας που έχει και το ανάλογο ρόστερ. Πάντως θα πάει για να παλέψει στην ρεβάνς.

Με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες έβγαλε τα 10 τελευταία εκτός έδρας στο κύπελλο, αλλά δεν ήταν και τόσο δυνατές οι ομάδες. Παλεύει για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Η ομάδα του Μορέιρα προέρχεται από το εκτός 1-1 με την Βίλα Νόβα για το πρωτάθλημα. Ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία ενώ προηγήθηκε μια νίκη. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός στο πρωτάθλημα.

Ο χαφ Λουίς Ενρίκε είναι το μοναδικό πρόβλημα, αφού είναι τραυματίας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.68 3.2 4.85 1.54 2.15 1.16 4 2.08 1.58 1.12 1.25 2
Ατλέτικο Παραναένσε - Esporte Clube Bahia BA / Εκτίμηση

Η Ατλέτικο Παραναένσε είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη και να σφραγίσει την πρόκριση. Η τιμή του άσου είναι μικρή και καλύτερο ποντάρισμα είναι συνδυασμός με over 1,5 γκολ, που είναι πάνω από 2,15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr