Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Κρουζέιρο - Φλουμινένσε και γκολ!

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 10:29

Μεγάλο το ενδιαφέρον και για στοίχημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι που είναι ρεβάνς η οποία μαγνητίζει

Κύπελλο Βραζιλίας: Κρουζέιρο - Φλουμινένσε και γκολ!

Η Κρουζέιρο είναι έτοιμη για όλα απέναντι στην Φλουμινένσε. Στο πρώτο ματς ηττήθηκε με 2-1 αλλά το βλέπει μια μεγάλη πρόκληση να κάνει την ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο.

Στο πρώτο ματς η Φλουμινένσε επικράτησε με τα γκολ των Μανοέλ (45'+1), Κάνο (56'). Η Κρουζέιρο σκόραρε με τον Ολιβέιρα (45'+7).

Να σημειωθεί πως η Κρουζέιρο θα έχει στο πλευρό της πάνω από 55.000 φίλους της και η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή.

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Κρουζέιρο

Μέσα στο κόλπο έμεινε η Κρουζέιρο με το γκολ που έβαλε στην πρώτη αναμέτρηση. Είναι μια ομάδα φτιαγμένη για την πρώτη κατηγορία και η ρεβάνς θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Με τον Ρονάλντο στην προεδρία αναγεννήθηκε. Τακτοποίησε τα οικονομικά της, έχοντας από πίσω fund που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Δεν έχει ban, έκανε κανονικά μεταγραφές και είναι η κορυφαία ομάδα της 2ης κατηγορίας.

Με no goal έχει βγάλει τα 5 τελευταία εντός στο κύπελλο έχοντας 3 νίκες και 2 ήττες. Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε με 1-0 εκτός από την Γκουαρανί έχοντας το μυαλό στην ρεβάνς του κυπέλλου.

Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία πρωταθλήματος. Τιμωρημένος ο Τζεοβάνε (χαφ). Παραμένει τραυματίας ο καλός επιθετικός Ράφα Σίλβα.

Φλουμινένσε

Η Φλουμινένσε αν δεν προσέξει μπορεί και να την πατήσει. Γιατί δεν πήρε καθαρό σκορ στο πρώτο ματς.

Το 2019 έπαιξε ξανά με την Κρουζέιρο στην φάση των «16», όπου έφερε 1-1 στο πρώτο ματς εντός, 2-2 στην ρεβάνς και αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Έχει 4 ήττες και 1 νίκη στα 5 τελευταία εκτός για το κύπελλο με τα τρία από αυτά να ήταν και γκολ – γκολ.

Στο τελευταία ματς πρωταθλήματος νίκησε 2-1 την Σεαρά εντός έδρας. Κι έτσι έχει 5 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Στον αγωνιστικό τομέα παραμένουν τραυματίες οι Άλαν (αμυντικός), Μπραζ (χαφ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Κρουζέιρο - Φλουμινένσε / Εκτίμηση

Δύσκολο ματς για να γίνει πρόβλεψη κάτι που φαίνεται από το σετ αποδόσεων που είναι μοιρασμένο. Καλύτερο ποντάρισμα στο 2-3 γκολ που είναι στο 1,98. Πάντως αν θέλει κάποιος να ρισκάρει μπορεί να πάει το ματς στα πέναλτι και να περάσει η Κρουζέιρο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr