Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αργεντινής: Μπάνφιλντ - Ουνιόν Σάντα Φε και εκδίκηση!

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 10:53

Νοκ άουτ ματς για τους «32» του κυπέλλου Αργεντινής με ξεχωριστό ενδιαφέρον για το στοίχημα

Κύπελλο Αργεντινής: Μπάνφιλντ - Ουνιόν Σάντα Φε και εκδίκηση!

Η Μπάνφιλντ κοντράρεται με την Ουνιόν Σάντα Φε για τους «32» του κυπέλλου στην Αργεντινή και το ενδιαφέρον για στοίχημα είναι μεγάλο.

Η αναμέτρηση θα γίνει στο ουδέτερο γήπεδο «Σαν Νικολάς» και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Η Μπάνφιλντ απέκλεισε την Ντοκ Σαντ νικώντας με 3-1. Τα γκολ έβαλαν οι Άλβαρες (50'), Μανουέλ Κρουζ (71'), Ντάτολο (78').

Η Ουνιόν Σάντα Φε ξεπέρασε την Λας Παρέχας στα πέναλτι, όπου επικράτησε με 4-3. Η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη 1-1. Η Ουνιόν προηγήθηκε στο 51' με τον Ράμος. Ισοφαρίστηκε στο 88' από τον Μποκιέτι.

Μπάνφιλντ

Για την Μπάνφιλντ το κύπελλο φέτος δεν την αφήνει αδιάφορη, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Η Ουνιόν Σάντα Φε είναι δυνατός αντίπαλος.

Μάλιστα το Σάββατο υποδέχθηκε την Ουνιόν για το πρωτάθλημα και ηττήθηκε με 3-2. Κι όλα αυτά εμώ πήγε στο παιχνίδι προερχόμενη από αήττητο σερί 4 αγώνων με 3 νίκες.

Ανάμεσα σε αυτές τις νίκες ήταν και το 3-0 επί της Μπόκα Τζούνιορς μέσα στο Μπομπονέρα. Μπορεί ο αντίπαλος να είχε παίξει με πολλές ρεζέρβες λόγω Λιμπερταδόρες, αλλά από την άλλη η Μπάνφιλντ έριξε τρία γκολ.

Η ομάδα του Βίβας έβγαλε με no goal τα 4 από τα 5 τελευταία στο κύπελλο. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα.

Ούνιον Σάντα Φε

Η Ουνιόν Σάντα Φε πάει στο ματς κι ενώ πέρασε περιπέτεια με το Κόπα Σουνταμερικάνα. Την περασμένη Τετάρτη ηττήθηκε από τη Νασιονάλ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Γενικά ηττήθηκε και στυα δύο ματς που έδωσε με την ομάδα της Ουρουγουάης.

Αλλά έδωσε την απάντηση της με τη νίκη στο άντρο της Ουνιόν, για το πρωτάθλημα, με 3-2. Μια ανάσα για την ομάδα του Μουνούα που υπολόγιζε πολύ στο Σουνταμερικάνα για μια καλή πορεία.

Στο πρωτάθλημα έβγαλε με νίκες τα 3 τελευταία της έχοντας 4 στα 5 τελευταία της, όπου όλα ήταν και over.

Στα πέναλτι πήγαν τα δύο τελευταία της ματς για το κύπελλο με το σκορ και στα δύο να ήταν 1-1. Παραμένει τραυματίας ο επιθετικός Άλβες

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.65 2.77 2.55 1.48 2.27 1.15 4 1.87 1.72
Μπάνφιλντ - Ούνιον Σάντα Φε / Εκτίμηση

Μια αναμέτρηση που γίνεται σε ουδέτερο γήπεδο και κρίνει πρόκριση είναι ιδιαίτερη. Ανάλογα με το πως θα παρουσιαστούν οι παίκτες θα πάει και η πρόκριση. Η Μπάνφιλντ πάντως έχει το προβάδισμα αφού θέλει να δώσει και την απάντηση της από την ήττα του πρωταθλήματος. Ο αντίπαλος από την μεριά του είναι πιο κουρασμένος από τα συνεχόμενα ματς. Στο 2,60 ο άσος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr