Ποδόσφαιρο

Champions League: Η πρόκληση της Ελσίνκι και τα γκολ στο Καραμπάκ - Λεχ Πόζναν

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 11:30

Οι ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό έχουν ενδιαφέρον στο στοίχημα με την Ελσίνκι να έχει πολύ μεγάλη τιμή

Champions League: Η πρόκληση της Ελσίνκι και τα γκολ στο Καραμπάκ - Λεχ Πόζναν

Ξεκίνημα την Τρίτη με ματς του πρώτου προκριματικού του Champions League, όπου έχουν ενδιαφέρον στο στοίχημα.

Αναφορικά με το τι ισχύει, δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστούν.


ΡΙΓΑΣ ΣΚΟΛΑ - ΕΛΣΙΝΚΙ

Στην πρώτη αναμέτρηση η Ελσίνκι επικράτησε 1-0 με το γκολ του Μάρτιτς στο 11’. Η Ρίγας Σκόλα θα δώσει το ματς στην πόλη Γιιουρμάλα και όχι στην φυσική της έδρα στην Ρίγα καθώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA. Με νίκες έβγαλε τα 2 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Ο κόουτς Βίκτορ Μόροζ που παραμένει για τρίτη σεζόν στον πάγκο.


Η Ελσίνκι έκανε καλό ματς για να πάρει τη νίκη, αλλά δεν έβαλε το δεύτερο γκολ που ήθελε πολύ. Θα πάει πιο υποψιασμένη στην ρεβάνς. Μπήκε τέλος σε μια 5άδα αγώνων χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Δείχνει πάντως να έχει πρόβλημα στο γκολ. Ο Τόνι Κόσκελα που παραμένει για τρίτη σεζόν στον πάγκο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ρίγας Σκόλα έδειξε πως είναι ανταγωνιστική, αλλά η Ελσίνκι είναι έμπειρη ομάδα και ξέρει από τέτοια ματς. Μάλιστα έχει και το υπέρ της σκορ στο πρώτο ματς. Αξίζει το ρίσκο ακόμα και στο διπλό επειδή έχει τιμή πάνω από 3,00.!


ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΒΙΛΝΙΟΥΣ - ΜΠΑΛΚΑΝΙ

Στην πρώτη αναμέτρηση το σκορ έμεινε στο 1-1 (Γκρίπσι 15’ - Μπαφ 25’). Η Ζαλγκίρις τα χρειάστηκε στην πρώτη αναμέτρηση. Πέρασε δύσκολες στιγμές. Άπαντες στις τάξεις της δηλώνουν πως πήραν το μάθημα. Στο πρωτάθλημα Λιθουανίας οδηγεί την κούρσα έχοντας 4 σερί νίκες.


Η Μπαλκάνι πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, αλλά η ρεβάνς θα είναι διαφορετική. Η πρωταθλήτρια Κοσόβου είναι το αουτσάιντερ. Ο Αλβανός κόουτς Ιλίρ Ντάζα πρώην της Παρτιζάνι Τιράννων ανέλαβε τα ηνία φέτος. Ομάδα υψηλού μπάτζετ, το πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μικρή η τιμή του άσου με την Ζαλγκίρις να είναι το φαβορί, ενώ αν συνδυαστεί με over 1,5 γκολ πάει πάνω από 2,00.

ΚΑΡΑΜΠΑΚ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Η Καραμπάκ ηττήθηκε 1-0 στο πρώτο ματς με το γκολ του Ισάκ στο 41'. Ήταν ανταγωνιστική στην Πολωνία. Θα πρέπει να ρισκάρει στην ρεβάνς. Στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε έφεση στο σκοράρισμα, έβαλε οκτώ γκολ σε τρία ματς, αλλά παρουσιάζει αδυναμίες στα μετόπισθεν. Στον πάγκο παραμένει για μια ακόμα σεζόν ο Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ.

Η Λεχ Πόζναν ήθελε μεγαλύτερο σκορ για να είναι πιο άνετη στην ρεβάνς. Ομάδα που έχει ποιότητα, αλλά της λείπει η τριβή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας έλαβε χώρα φέτος για τους μπλέ καθώς ο έμπειρος Ολλανδός Γιόν φαν ντε Μπρομ ανέλαβε τα ηνία ερχόμενος από την Αλ Τααβόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δύσκολο ματς για να βγει σημείο παρά το ότι η Καραμπάκ δίνεται φαβορί. Καλύτερο ποντάρισμα στο να σκοράρουν και οι δύο που είναι στο 2,05.


ΛΙΝΚΟΛΝ ΡΕΝΤ ΙΜΠΣ - ΣΚΟΥΠΙ

Τρομερή η Σκούπι στο πρώτο ματς διέλυσε με 3-0 την Λίνκολν με γκολ των Νατανφά (11’), Αντεντουνζί (21’) και Βίσερμαν (63’). Κατά συνέπεια οι γηπεδούχοι ελπίζουν μόνο σε θαύμα.
Αποκαλύφθηκαν όλες οι αδυναμίες της ομάδας από το Γιβραλτάρ. Σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια των Ρεντ Ιμπς.

Εξαιρετική η πρωταθλήτρια Σκοπίων, Σκούπι που κρατάει την τύχη στα χέρια της. Έξοχη εμφάνιση, με διάρκεια στο παιχνίδι, πολλές ευκαιρίες από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Θα μπορούσε να είναι ακόμα και διπλάσιο το σκορ. Είναι ομάδα που ιδρύθηκε μόλις πριν από δέκα χρόνια, αλλά ήδη βρήκε τον δρόμο για να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δυνατή η Σκούπι δεν πρόκειται απλά να μείνει στο σκορ του πρώτου αγώνα, μπορεί να πάρει τη νίκη και στη ρεβάνς. Στο 2,15 το διπλό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr