Ποδόσφαιρο

Champions League: Ασοι σε.. ουδέτερα

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 12:28

Η δεύτερη.. δόση των ρεβάνς του α’ προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ στο πρόγραμμα της Τρίτης και προκύπτουν ορισμένα καλά σημεία.

Champions League: Ασοι σε.. ουδέτερα

Αναφορικά με το τι ισχύει, δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστούν.

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ-ΖΡΙΝΣΚΙ ΜΟΣΤΑΡ (0-0)

Το ματς θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας Κισινάου, αντί για το Τίρασπολ, για λόγους ασφαλείας. Η Σερίφ πρόσεξε υπέρ του δέοντος την άμυνά της στο πρώτο παιχνίδι, αγωνίστηκε συντηρητικά και πήρε την ισοπαλία. Ο Κροάτης Στέπαν Τόμας ανέλαβε τα προπονητικά ηνία στη φετινή περίοδο. Υπήρξαν ανακατατάξεις στο ρόστερ, μοιάζει κατά τι αποδυναμωμένη. Εκεί αγωνίζεται και ο Έλληνας στόπερ Ευαγγέλου.

Η Ζρίσνκι ήξερε πως έχει απέναντί της έναν ποιοτικό αντίπαλο και φρόντισε να αποφύγει τα ρίσκα. Πήγε για να πάρει το ματς με… μισό μηδέν αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν αναμένεται αλλαγή στην τακτική προσέγγιση της ρεβάνς και πάλι η άμυνα θα είναι το πρώτιστο μέλημα, με την ελπίδα αυτήν την φορά να αξιοποιήσει μια από τις ευκαιρίες της. Ιδιαίτερης σύνθεσης το ρόστερ καθώς το πλαισιώνουν και 12 Κροάτες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο ποιοτικοί όπως και έμπειροι οι Μολδαβοί, που άλλωστε πέρυσι συμμετείχαν στους ομίλους της διοργάνωσης και μάλιστα στάθηκαν καλά. Δυνατός φαντάζει ο άσος (1.72).

ΚΛΑΚΣΒΙΚ-ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ (0-3)

Η Κλάκσβικ ήξερε πως έχει πολύ δύσκολο έργο στην Νορβηγία, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο. Σφυροκοπήθηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς από την ποιοτική Μπόντο θα μπορούσε να ηττηθεί ακόμα και με διπλάσιο σκορ. Ο κόουτς Μίκαλ Τόμασεν παραμένει στον πάγκο των κυανόλευκων για έβδομη σεζόν και διαχειρίζεται ρόστερ χαμηλής δυναμικής για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, την διαφορά θεωρητικά κάνουν πέντε Δανοί που βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό.
Η Μπόντο καθάρισε την πρόκριση από το πρώτο ματς. Αλλο επίπεδο σε σχέση με τον αντίπαλο, θα μπορούσε να βάλει πέντε και έξι γκολ στο πρώτο παιχνίδι όπου δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών. Στο πρωτάθλημα πήρε ευρεία νίκη 4-1 επί τη; Σπάρτα Σάρπσμποργκ. Εκεί έχει ρίξει πλέον το βάρος για να καλύψει το χαμένο έδαφος από την κορυφή και να αναδειχθεί για τρίτη σερί φορά πρωταθλήτρια. Δεν υπολογίζεται ο μεσοεπιθετικός Χάουγκε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Για το γόητρο οι.. ψαράδες από ρτα Φερόε, για.. τουρισμό η Μπόντο Γκλιμτ με το 3-0 ουσιαστικά να την έχει στείλει στην επόμενη φάση. Πρώτο σημείο το διπλό του 1.60, όχι για ανοίγματα όμως, έχει μεγάλη τύχη το over (1.57).

ΤΙΡΑΝΑ-ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (0-1)

Τα Τίρανα δεν θα αγωνιστούν στην φυσική τους έδρα, αλλά στο υπερσύγχρονο «Ερ Αλμπάνια», όπου έγινε ο φετινός τελικός στο Κόνφερενς Λιγκ. Προοπτική της διοίκησης του Ρεφίκ Χαλίλι είναι να εδραιωθεί στην κορυφή του Αλβανικού ποδοσφαίρου και στις επόμενες σεζόν, και στα πλαίσια αυτά ενισχύθηκε το ρόστερ και με ξένους παίκτες για να κάνουν την διαφορά. Στον πάγκο παραμένει ο Οργκές Σέχι.
Η Ντουντελάνζ δεν… ξανοίχθηκε στο πρώτο παιχνίδι, σεβάστηκε τον αντίπαλο, πρόσεξε την άμυνα, με υπομονή αναζήτησε το γκολ και το βρήκε. Δεν αναμένεται διαφοροποίηση τώρα, όπου και πάλι η προσοχή θα δοθεί στα μετόπισθεν και θα αναζητήσει ένα γκολ στις αντεπιθέσεις. Ο Πορτογάλος κόουτς Κάρλος Φανγκουέιρο διαχειρίζεται ρόστερ με πολλούς ξένους παίκτες και συγκριτική ποιότητα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε δύσκολη θέση η πρωταθλήτρια Αλβανίας, που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο πρώτο ματς. Αλλωστε οι δύο ομάδες δεν έχουν ιδιαίτερες αγωνιστικές διαφορές. Είναι φαβορί τα Τίρανα, οριακή νίκη τους βλέπουμε (1.85).

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝΣ-ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (0-3)

Αγώνας ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ματς δεν θα γίνει στην πόλη Πάολα όπου εδρεύει η Χιμπέρνιανς, αλλά στο Τακάλι που πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA. Ούτως ή άλλως το αποτέλεσμα του πρώτου ματς δεν αφήνει περιθώρια για κάτι θετικό, η ομάδα της Μάλτας αποδείχθηκε ανέτοιμη. Ο κόουτς Στέφανο Σαντέρα επιλέγει επιθετική προσέγγιση στους αγώνες των «Χιμπς». Και τα τρία φιλικά που έδωσε ήταν γκολ-γκολ και over. Στο ρόστερ υπάρχουν και 12 ξένοι παίκτες.
Η Σάμροκ ήθελε να τελειώνει το συντομότερο με το πρώτο εμπόδιο στον φετινό δρόμο του Τσάμπιονς Λιγκ και τα κατάφερε. Εξαιρετική απόδοση, στρίμωξε στα σχοινιά τον αντίπαλο σε όλη τη διάρκεια του ματς και πήρε σκορ πρόκρισης. Θα πάει τώρα για τουρισμό στην Μάλτα. Οι πράσινοι του Στέφεν Μπράντλεί έχουν κερδίσει τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Όπλο η καλή αμυντική λειτουργία με παθητικό μόνο ένα γκολ σε αυτήν την πεντάδα αγώνων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Ιρλανδοί έχουν σχεδόν εξασφαλιστεί και η λογική λέει πως θα αγωνιστούν συντηρητικά. Δεδομένα.. άμπαλη η Χιμπέρνιανς, καλή περίπτωση το under στο 1.82.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr