Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Η ανάγκη για νίκη της Μποταφόγκο

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 09:48

Η Μποταφόγκο κοντράρεται με την Αμέρικα Μινέιρο σε ρεβάνς για τους «16» και θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Κύπελλο Βραζιλίας: Η ανάγκη για νίκη της Μποταφόγκο

Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο θα γίνει το άλλο ματς για το κύπελλο Βραζιλίας που υπάρχει στο κουπόνι για την Πέμπτη (14/7). Η Μποταφόγκο υποδέχεται την Αμέρικα Μινέιρο.

Στην πρώτη αναμέτρηση η Αμέρικα Μινέιρο θριάμβευσε με 3-0. Τα γκολ της έβαλαν οι Παουλίστα (6'), Αβελάρ (35'), Αλέ (59').

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Μποταφόγκο

Η τριάρα που δέχθηκε στην πρώτη αναμέτρηση δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στην Μποταφόγκο. Θα κυνηγήσει το θαύμα αλλά θα πρέπει να βάλει γκολ στα πρώτα 15 λεπτά.

Με no goal έβγαλε τα 4 τελευταία εντός για το κύπελλο έχοντας 3 νίκες και 1 ήττα. Η ομάδα του Λουίς Κάστρο προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Κουϊαμπά. Βέβαια είχε δύο αποβολές.

Δύο νίκες και τρεις ήττες έχει στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Γενικά δεν πείθει και οι οπαδοί της παραμένουν στα... κάγκελα. Πριν από ένα μήνα έκαναν ντου στο προπονητικό της κέντρο. Και είναι πιεσμένη για νίκες...

Νέος τραυματίας ο επιθετικός Πιασόν. Παραμένουν τραυματίες οι Κάικε (χαφ), Μπαρέτο (μέσος), Σα (αμυντικός), Ράφαελ (μπακ).

America Mineiro

Για την Αμέρικα Μινέιρο η εμφάνιση στην πρώτη αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε εξαιρετική. Βέβαια και κρατάει στο χέρι της την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Με τρεις νίκες και μια ισοπαλία έχει βγάλει τα 5 τελευταία εκτός έδρας στο κύπελλο. Η ομάδα του Βάγκνερ Μανσίνι προέρχεται από το εντός 1-0 επί της Γκοίάς για το πρωτάθλημα. Ήταν η 2η σερί νίκη.

Με no goal έβγαλε τα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Τραυματίες οι επιθετικοί Παυλίστα, Εβεράλντο και τιμωρημένος ο επίσης επιθετικός Αλμέιδα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.94 3.15 3.6 1.64 2 1.21 3.5 1.81 1.78 1.22 1.25 1.72
Μποταφόγκο - America Mineiro / Εκτίμηση

Για την Μποταφόγκο η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη. Δύσκολο να κάνει την ανατροπή, αλλά τουλάχιστον θέλει νίκη για να βελτιώσει την ψυχολογία της. Η Αμέρικα Μινέιρο μακριά από την έδρα της έχει θέματα. Στο 1,98 ο άσος...

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr