Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa Conference League: Φαβορί μόνο στα "χαρτιά" !

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 10:50

Του Άγγελου Γεώργα

Πολλά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με τα περισσότερα από αυτά να αφορούν τα προκριματικά της νεοσύστατης διοργάνωσης του Conference League. Tostoixima.gr είναι εδώ για να σας δώσει τις προτάσεις του.

Προκριματικά Europa Conference League: Φαβορί μόνο στα

Τα τρία πρώτα παιχνίδια έχουν κοινή ώρα έναρξης η οποία είναι στις 21:45.

ΤΡΕ ΦΙΟΡΙ - ΦΟΛΑ ΕΣ

H Tρε Φριόρι έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Λουξεμβούργου που πέτυχε εκτός έδρας νίκη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μόνο και μόνο αυτό, είναι μια επιτυχία για την ομάδα. Το γκολ ήρθε προς το τέλος, στο 85' για να ξεσπάσουν οι παίκτες σε έντονους πανηγυρισμούς. Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί λογικά και σήμερα η Τρε Φριόρι, που θα πρέπει να διαχειριστεί και τον ενθουσιασμό στην έδρα της. Από τα τελευταία της 8 παιχνίδια, τα 6 έληξαν goal/goal.

Η Φόλα είναι μπροστά σε έναν ακόμη οδυνηρό αποκλεισμό, αφού καλείται να ανατρέψει την κατάσταση από την εις βάρος της ήττα του πρώτου παιχνιδιού. Η ομάδα δέχεται μια επίθεση από τον κόσμο της για αυτή την ενδεχόμενη αποτυχία, και σήμερα το ματς μοιάζει με τελικό. Υποδεέστερος ο αντίπαλος και αυτό το γνωρίζει και ο κόσμος και η ομάδα. Μένει να φανεί αν μπορεί να αντιδράσει σήμερα.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Β36 Τόρσαβν - Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι και μένει να δούμε τόσο την αντίδραση των γηπεδούχων όσο και των φιλοξενούμενων. Το ιδανικό θα ήταν να δούμε την ροή του παιχνιδιού και να κινηθούμε στο Live, όμως αυτό το ματς με πηγαίνει στο goal/goal.

ΛΑΡΝΕ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΣΕΦΣ

Η Λάρνε άξιζε την νίκη στο πρώτο παιχνίδι αφού ήταν ανώτερη σε γενικές γραμμές. Δημιούργησε φάσεις, είχε την υπεροχή όμως δεν βρήκε το γκολ που θα επισφράγιζε αυτή την εικόνα. Έχει αυτοπεποίθηση για σήμερα, και αν έχει την τύχη με το μέρος της ίσως τα καταφέρει εκτός έδρας. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Η Σεντ Τζόσεφς έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και απέσπασε το θετικό αποτέλεσμα με σκορ 0-0 στην έδρα της. Στάθηκε και τυχερή αφού δεν δέχθηκε κάποιο γκολ, αλλά δεν απείλησε και επιθετικά για να έχει παραπάνω απαιτήσεις από το παιχνίδι. Σήμερα θα προσπαθήσει με ενθουσιασμό και προσοχή να κάνει τη ζημιά της.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο με τη Σλάβια Πράγας.

Εκτίμηση: Θα μπει να καθαρίσει το ματς η Λάρνε, όμως φάνηκε αρκετά σκληρή η Σεντ Τζόσεφς. Τον πρώτο λόγο πάντως ο άσος που θα τον συνδυάσω με ένα combo καθώς ξερός δεν αξίζει στο 1.40.

ΝΤΕΤΣΙΤΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ

Το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού ήταν και το πρώτο θετικό ευρωπαϊκό αποτέλεσμα της ιστορίας της Ντέτσιτς. Μάλιστα προηγήθηκαν και στο παιχνίδι στο 26', αλλά ισοφαρίστηκαν από του Λευκορώσους στο 33'. Αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και το τελικό, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ισορροπία και δεν ανέβηκε ο ρυθμός από καμία ομάδα.

Η Ντιναμό Μινσκ έδειξε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού ότι δεν ήταν εντελώς έτοιμη για το παιχνίδι. Υπήρχε μια αδράνεια στην ομάδα και γενικά δεν έδειξε ότι ήταν το φαβορί. Για αυτό και μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Η ομάδα του Τσελιαντίνσκι έχει μία ήττα στα τελευταία 8 εκτός έδρας παιχνίδια. Επίσης μετράει 7 σερί goal/goal.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο με τη Χαποέλ Μπερ Σέβα.

Eκτίμηση: Ακόμα ένα παιχνίδι γρίφος, αφού δεδομένου ότι το φαβορί θα έπρεπε να είχε καθαρίσει την πρόκριση. Κάτι που δεν συνέβη οπότε όλα είναι ανοιχτά. Με το αμφίτερμα θα πάω αφού είναι ένα σημείο που το επιβεβαιώνουν συχνά.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τρε Φριόρι - Φόλα Ες: Goal/goal (1.85)

Λαρνέ - Τζόσεφ: 1 & under 3,5 (1.95)

Nτέτσιτς - Ντιναμό Μινσκ: Goal/goal (1.98)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr