Ποδόσφαιρο

Σέντρα στην μικρή Μπουντεσλίγκα!

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 11:36

Καϊζερσλάουτερν και Αννόβερο ανοίγουν την αυλαία της νέας σεζόν στη Β' Γερμανίας.

Σέντρα στην μικρή Μπουντεσλίγκα!

Η Β’ κατηγορία της Γερμανίας σηκώνει την αυλαία της απόψε, Παρασκευή. Οι Σάλκε και Βέρντερ κέρδισαν την άνοδο πέρυσι, ενώ το Αμβούργο είναι το φαβορί φέτος.

Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει 18 ομάδες και 34 αγωνιστικές (όλοι με όλους, εντός κι εκτός έδρας). Οι πρώτες δύο κερδίζουν την άνοδο, ενώ η 3η θα παίξει πλέι οφ με την 16η της Α’ για ακόμη μία θέση στον… ήλιο. Η 16η θα αγωνιστεί με την 3η της Γ’ κατηγορίας (πλέι άουτ).

Η έναρξη για τη νέα σεζόν και την πρώτη αγωνιστική γίνεται με την αναμέτρηση της Καϊζερσλάουτερν κόντρα στο Αννόβερο (η στατιστική τους ανάλυση).

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε την περσινή βαθμολογία.

Καϊζερσλάουτερν

Η Καϊζερσλάουτερν έκλεισε μία τετραετία στη Γ’ κατηγορία και την περασμένη σεζόν βρήκε τον τρόπο να ξεκολλήσει. Βέβαια, το έκανε με τον δύσκολο τρόπο, έχασε τα τελευταία τρία ματς της κανονικής περιόδου και τα κατάφερε μέσω των πλέι οφ.

Ο τεχνικός Ντιρκ Σούστερ ανέλαβε ακριβώς πριν από τα μπαράζ, η κίνηση αυτή απέδωσε καρπούς και ο εν λόγω παραμένει στο πόστο του. Πρώτο μέλημα είναι να κρατήσει τον κορμό της και να πλαισιώσει το σύνολο με ποιοτικές προσθήκες, προς το παρόν δεν ενθουσιάζει. «Βαρύ» όνομα, λογικά μένει στην κατηγορία.

Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού τέθηκε ο κατά κανόνα βασικός μέσος Κλίνγκενμπουργκ, αλλά πρόκειται για το μοναδικό αξιοσημείωτο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τεχνικό τιμ.

Αννόβερο

Το Αννόβερο μπήκε στην περασμένη σεζόν με στόχο να παραμείνει κοντά στην πρώτη τριάδα και να κάνει το ξεπέταγμα, ωστόσο απογοήτευσε παταγωδώς και απλά γλίτωσε δίχως ιδιαίτερο προβληματισμό, τερματίζοντας στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας.

Πέρυσι άλλαξε δύο προπονητές, η διοίκηση δεν έμεινε ικανοποιημένη, αλλά η πρόσληψη του Στέφαν Λάιτλ (στην Α’ κατηγορία με την Γκρόιτερ) προσφέρει έναν λόγο αισιοδοξίας. Αποχώρησαν παίκτες κλειδιά, έγιναν σημαντικές προσθήκες και αν υπάρξει το ανάλογο «δέσιμο», προκύπτει προοπτική.

Απέχουν λόγω τραυματισμού ο βασικότατος αμυντικός Σελέμπι και οι χρήσιμοι μέσοι Ερνστ και Βάλμπρεχτ. Λείπουν ακόμη πέντε παίκτες, οι οποίοι, όμως, δεν υπολογίζονται από το τεχνικό τιμ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.34 3.14 2.73 1.85 1.74 1.3 2.9 1.58 2.07 1.38 1.25 1.5
Καϊζερσλάουτερν - Αννόβερο / Εκτίμηση

Η Λάουτερν επιστρέφει με ενθουσιασμό στην Τσβάιτε Λίγκα και στο κατάμεστο «Φριτζ Βάλτερ» θέλει να κάνει την έκπληξη κόντρα σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο. Στα φαβορί για άνοδο το Αννόβερο, απόψε πάντως ενδέχεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες και επιλέγουμε το γκολ-γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr