Ποδόσφαιρο

Champions League: Μίντιλαντ - ΑΕΚ Λάρνακας, με την έδρα και τα γκολ

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 09:47

Οι δύο ομάδες κοντράρονται για τον δεύτερο προκριματικό με την ανάλυση να βγάζει δυνατή πρόταση για στοίχημα

Champions League: Μίντιλαντ - ΑΕΚ Λάρνακας, με την έδρα και τα γκολ

Η Μίντιλαντ υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας στην πρώτη τους μάχη για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Η ρεβάνς θα γίνει στην Κύπρο σε μια εβδομάδα. Πιο έμπειρη ευρωπαϊκά η Μίντιλαντ, που είναι από τα βαριά ονόματα στο ποδόσφαιρο της Δανίας.

Για την ΑΕΚ Λάρνακας γράφτηκε ιστορία με την πρώτη παρουσία στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Θα κυνηγήσει το όνειρο της πρόκρισης.

Δεν έχει VAR σε αυτές τις φάσεις το Champions League. Αναφορικά με το τι ισχύει δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ μετά και το 2ο ματς θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστούν.

Μίντιλαντ

Η Μίντιλαντ είναι ένα από τα βαριά ονόματα στο ποδόσφαιρο της Δανίας. Πέρσι πλήρωσε λάθη που έκανε στα παιχνίδια της, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Για να χάσει την μάχη του τίτλου και να τερματίσει στην 2η θέση.

Αναφορικά με την ευρωπαϊκή της πορεία αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League, μια φάση πριν από τους "16". Νίκησε 1-0 στο πρώτο ματς, ηττήθηκε 2-1 στην ρεβάνς κι έχασε στα πέναλτι για να αποκλειστεί.

Νε γκολ - γκολ έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εντός έδρας στο Champions League, έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Ο Μπο Χένρικσεν έμεινε στον πάγκο της. Γύρισαν στο ρόστερ της οι επιθετικοί Πφάιφερ, Καμπά. Νέα αποκτήματα οι αμυντικοί Ορτίς, Γκάρντερμαν και ο μέσος Ντρέιερ.

Στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Δανίας έφερε 1-1 εντός με την Ράντερς σε μια αναμέτρηση όπου δεν έδειξε καλά στοιχεία. Τα τρία τελευταία της φιλικά ήταν όλα γκολ - γκολ παίρνοντας 2 νίκες ενώ είχε και μια ήττα.

ΑΕΚ Λάρνακας

Η ΑΕΚ Λάρνακας έκανε μια εξαιρετική πορεία πέρσι στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Διεκδίκησε τον τίτλο έως το φινάλε, αλλά τελικά δεν τον πήρε. Έμεινε με την 2η θέση που της έδωσε εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Σε μια διοργάνωση όπου θα μετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Προηγούμενη ευρωπαϊκή συμμετοχή ήταν τη σεζόν 2019-20. Τότε όπου αποκλείστηκε από την Γάνδη στον τρίτο προκριματικό του Europa League. Έφερε 1-1 στην πρώτη αναμέτρηση εντός και ηττήθηκε 3-0 στην ρεβάνς.

Έκανε το μπαμ στον πάγκο φέτος φέρνοντας τον Χοσέ Λουίς Όλτρα. Ένας έμπειρος προπονητής που στο παρελθόν είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό. Έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες, ανάμεσα τους οι Μαγιόρκα και Λα Κορούνια. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Φουενλαμπράδα.

Μεταγραφικά πήρε τον έμπειρο Μπρούνο Γκάμα που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη. Ο Πορτογάλος είναι εξαιρετικός παίκτης και της προσδίδει ποιότητα. Πολύ καλές και οι μεταγραφές των Πίριτς (τερματοφύλακας), Σανχούρχο (αμυντικός μέσος), Ράφα Λόπες (επιθετικός). Κράτησε και τον περσινό κορμό.

Στο τελευταία φιλικό που ήταν και η πρόβα τζενεράλε έφερε 2-2 με τον ΑΠΟΕΛ. Και τα τρία που προηγήθηκαν έληξαν γκολ - γκολ, έχοντας 2 νίκες και μια ισοπαλία. Γενικά έδειξε μια ομάδα που σκοράρει, αλλά έχει θέματα στην άμυνα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.24 5.35 8.25 2.3 1.48 1.51 2.22 1.88 1.72 1.03 1.12 3.45
Μίντιλαντ - ΑΕΚ Λάρνακας / Εκτίμηση

Φαβορί είναι η Μίντιλαντ που ξεκίνησε και τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Αλλά η τιμή του άσου είναι μικρή. Αν συνδυαστεί με over 2,5 γκολ πάει πάνω από 2,20. Η ΑΕΚ Λάρνακας έδειξε στα φιλικά της προετοιμασίας πως είναι μια ομάδα που έχει το γκολ, ενώ είναι και μεγάλα τα κενά της άμυνας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr