Ποδόσφαιρο

Champions League: Το πάνω χέρι η Λουντογκόρετς

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 12:26

Η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας θέλει να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στους Ιρλανδούς της Σάμροκ Ρόβερς.

Champions League: Το πάνω χέρι η Λουντογκόρετς

Δεν έχει VAR σε αυτές τις φάσεις το Champions League. Αναφορικά με το τι ισχύει δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ μετά και το 2ο ματς θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστούν.

Λουντογκόρετς

Η Λουντογκόρετς κράτησε το μηδέν παθητικό και στα δύο ματς με τη Σουτιέσκα, πήρε την πρόκριση δίχως ιδιαίτερη δυσκολία, παρά το ότι δεν χρειάστηκε να πιάσει σπουδαία στάνταρ απόδοσης.

Παρά το ότι έχει μόλις 11 σεζόν ευρωπαϊκής ιστορίας, έχει προλάβει να παίξει δύο φορές σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και σε ακόμη έξι περιπτώσεις σε αυτούς του Γιουρόπα.

Ουδέν πρόβλημα στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας, την Παρασκευή νίκησε 2-0 εντός τη Λοκομότιβ Πλόβντιβ και έκανε το «δύο στα δύο», δίχως μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ στο ξεκίνημα.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός χωλαίνει, καθώς η διοίκηση ψάχνει κεντρικό αμυντικό και επιθετικό για το βασικό σχήμα, ενώ το τεχνικό τιμ απαιτεί την παρουσία του εξτρέμ Τεκπετέι στα ματς με τη Σάμροκ (πάει για πώληση).

Shamrock Rovers

Η Σάμροκ «καθάρισε την μπουγάδα» με τη Χιμπέρνιανς από το πρώτο ματς, στη ρεβάνς επί της ουσίας έκανε διαχείριση και εξασφάλισε την πρόκριση δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Η ιρλανδική ομάδα από το Δουβλίνο έχει ορόσημο τα γκρουπ του Γιουρόπα το 2011, ενώ πέρυσι έφτασε στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις νίκες στη σειρά και στο τελευταίο (1η Ιουλίου, έκτοτε διευκολύνθηκε με αναβολές) επικράτησε 1-0 στην έδρα της Φιν Χαρπς, παρά το ότι δεν έπεισε με την εμφάνισή της. Βρίσκεται, βέβαια, σταθερά στην κορυφή.

Ο μέσος Τζακ Μπιρν και ο επιθετικός Γκρέιαμ Μπερκ, αμφότεροι βασικότατα στελέχη του «τριφυλλιού», ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και υπολογίζονται στο 100% από το τεχνικό τιμ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.54 3.5 5.75 1.55 2.15 1.18 3.75 2.15 1.54 1.08 1.22 2.25
Λουντογκόρετς - Shamrock Rovers / Εκτίμηση

Απόλυτο φαβορί βεβαίως η μόνιμη πια πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, δεν έχουν την δυναμική για να την κοντράρουν οι Ιρλανδοί. Θα ρισκάρουμε με ισοπαλία στο ημίχρονο-άσο τελικό (3.80).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr