Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ελσίνκι και Βικτόρια Πλζεν καλούνται να ξεπεράσουν τις δυσκολίες!

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 10:21

Ελσίνκι και Βικτόρια Πλζεν ρίχνονται στη μάχη του Champions League στα πλαίσια του 2ου προκριματικού γύρου.

Προκριματικά Champions League: Ελσίνκι και Βικτόρια Πλζεν καλούνται να ξεπεράσουν τις δυσκολίες!

Το παιχνίδι διεξάγεται στη Bolt Arena και έχει ώρα έναρξης στις 19:00.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί παίζει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Χωρίς VAR.

Ελσίνκι

H Ελσίνκι έκανε λίγο πιο δραματική την υπόθεση πρόκριση απέναντι στη Ρίγας απ' όσο έπρεπε. Όλα έδειχναν πως θα κυλήσουν ομαλά στο πρώτο παιχνίδι όπου και επικράτησε με σκορ 1-0 εντός έδρας. Στον επαναληπτικό όμως τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα, αφού δέχτηκε δύο απανωτά γκολ και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Βρήκε αντίδραση και πέτυχε το ένα γκολ που οδήγησε το παιχνίδι στη παράταση, και στη συνέχεια στα πέναλτι. Εκεί τελικά έδειξαν ψυχραιμία και έκαναν το σωστό ώστε να πανηγυρίσουν αυτοί την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα επιβλήθηκε εύκολα επί της Βάασα με 3-1 και παρέμεινε κοντά στη κορυφή. Έχει κάμποσες απουσίες σήμερα, που ίσως επηρεάσουν το σύνολο του Τόνι Κόσκελα. Βέβαια αποκτήθηκαν και δύο ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν αρκετά. Τα 4/6 τελευταία της παιχνίδια έληξαν με goal/goal.

Βικτόρια Πλζεν

Η Πλζεν καλείται να δώσει το πρώτο επίσημο ματς στη χρονιάς, και μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά. Έχει τον αέρα της πρωταθλήτριας από την προηγούμενη σεζόν και είναι η μόνη εκπρόσωπος της χώρας της στη διοργάνωση. Τα προηγούμενα παιχνίδια της ήταν μόνο φιλικά, καθώς το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 30/7. Έκανε αρκετές μεταγραφές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά έχασε και τον πρώτο της σκόρερ. Προπονητής συνεχίζει ο Μπίλεκ που ελπίζει να πραγματοποιήσει μια χρονιά ίδια ή καλύτερη με την περσινή, μιας και υπάρχει και η Ευρώπη πια στα πλάνα της ομάδας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.9 3.2 1.84 1.57 2.12 1.18 3.75 1.91 1.7 1.77 1.27 1.18
Ελσίνκι - Βικτόρια Πλζεν / Εκτίμηση

Η Ελσίνκι είναι πιο έτοιμη ομάδα. Έχει δώσει πάρα πολλά παιχνίδια και έχει μπει στο κλίμα των προκριματικών. Όμως ταλανίζεται από πολλά προβλήματα τραυματισμών. Άρα δυσκολεύεται να σταθεροποιήσει μια ενδεκάδα. Από την άλλη η Πλζεν θα δώσει το πρώτο της επίσημο και μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά. Δεν έχει ρυθμό και το γνωρίζει, οπότε θα προσπαθήσει να διαφυλάξει τα μετόπισθεν.

Λογική επιλογή το under 2,5 (1.70) εδώ αφού και οι δύο θα δώσουν βάρος στην αμυντική του προσέγγιση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr