Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Σε εκρηκτικό κλίμα το Φερεντσβάρος - Σλόβαν Μπρατισλάβας!

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 10:59

Φερεντσβάρος και Σλόβαν Μπρατισλάβας διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε για τα προκριματικά του Champions League, σε ένα ματς που θυμίζει κάτι από τα παλιά. 

Προκριματικά Champions League: Σε εκρηκτικό κλίμα το Φερεντσβάρος - Σλόβαν Μπρατισλάβας!

Το παιχνίδι διεξάγεται στη Groupama Aréna. Έχει ώρα έναρξης στις 21:00.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί παίζει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Χωρίς VAR.

Φερεντσβάρος

H ρεβάνς για την Φερεντσβάρος επί της Τομπόλ ήταν ισοπεδωτική. Διέλυσε την αντίπαλό της με σκορ 5-1 και έδειξε τις άγριες διαθέσεις της. Μπορεί το πρώτο παιχνίδι να ήταν άκαρπο, αλλά η έδρα έπαιξε το ρόλο της στο δεύτερο. Παρόλο που δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, έδειξε έτοιμη και καλά προετοιμασμένη για αυτή τη περίοδο. Βέβαια ο αντίπαλος μπορεί να μην τρόμαζε, αλλά έκανε αυτό που έπρεπε. Το εθνικό πρωτάθλημα ξεκινάει στις 31/7. Σήμερα θα έχει κάποιες απουσίες που προβληματίζουν τον Τσερτσέσοφ, όπως και η μη συμμετοχή του νεοφερμένου στόπερ καθώς δεν έχει δικαίωμα. Γενικά έδειξε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει επιθετικές αρετές και εντός έδρας αποκτά άλλον αέρα.

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Πήρε τεράστια πρόκριση με ανατροπή μάλιστα επί της Μπατούμι η Σλόβαν Μπρατισλάβας, εκτός έδρας κιόλας. Το πρώτο παιχνίδι είχε τελειώσει 0-0 μέσα στη Μπρατισλάβα. Η μεγάλη πρόκριση ήρθε με μια τρομερή έμπνευση του Weiss στο 120'+3' του παιχνιδιού με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Μετά την επική πρόκριση, ήρθε η ανέλπιστη ήττα στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τη Ποντμπρεζόβα με 2-1. Η ομάδα θα συναντήσει ένα εκρηκτικό κλίμα σήμερα στην Ουγγαρία. Ήδη η ομάδα δέχθηκε επίθεση στο πούλμαν όταν πήγαινε στο ξενοδοχείο μετά από προπόνηση.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.42 4 6.35 1.78 1.81 1.28 3 1.98 1.64 1.07 1.16 2.52
Φερεντσβάρος - Σλόβαν Μπρατισλάβας / Εκτίμηση

Η Φερεντσβάρος είναι μια καλή ομάδα με επιθετικές ικανότητες. Εντός έδρας μάλιστα είναι ικανότατη και μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο. Για αυτό και ο χαμηλός άσος. Η Σλόβαν έχει τον ενθουσιασμό της πρόκρισης και γνωρίζει και αυτή από Ευρώπη. Σωστό το σετ των αποδόσεων αν και θα ήθελα ψηλότερα τον άσο για να τον τιμήσω. Περιμένω ένα εκρηκτικό παιχνίδι που ίσως πάει στον τσαμπουκά και στη δύναμη. Για αυτό θα πάω με τις κάρτες.

Και οι δύο ομάδες να δεχθούν 2 ή περισσότερες κάρτες με απόδοση 1.87.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr