Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μάριμπορ - Σέριφ Τίρασπολ, οι άμυνες το πάνω χέρι!

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 11:28

Μάριμπορ και  Σέριφ Τίρασπολ ρίχνονται στη μάχη του 2ου προκριματικού γύρου για το Champions League. 

Προκριματικά Champions League: Μάριμπορ - Σέριφ Τίρασπολ, οι άμυνες το πάνω χέρι!

To παιχνίδι διεξάγεται στη Ljudski vrt. Έχει ώρα έναρξης στις 21:15.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί παίζει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Χωρίς VAR.
Μάριμπορ

Eκτός έδρας η Μάριμπορ κατάφερε ότι δεν μπόρεσε μέσα στο γήπεδό της. Πήρε τη πρόκριση επί της Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ εύκολα με σκορ 0-2. Καταλυτικό ρόλο σε αυτή τη πρόκριση έπαιξε ο νεοφερμένος Κροάτης επιθετικός από τη Φερεντσβάρος, Μπάτουρινα, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ. Ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πήρε δίκαια τη πρόκριση. Αν καταφέρει και πάρει και σε αυτόν τον γύρο τη πρόκριση τότε θα έχει να αντιμετωπίσει μία εκ των Ελσίνκι - Βικτόρια Πλζεν. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος βέβαια δεν τα πήγε το ίδιο καλά, αφού υπέστη ήττα με σκορ 3-0 , μετά από έντονο ροτέισον που πραγματοποίησε ο προπονητής. Πρώτη φορά θα παίξει αντίπαλη με την Σέριφ.

Σερίφ Τιρασπόλ

Ένα γκολ σε δύο παιχνίδια ήταν υπερ αρκετό για να πανηγυρίσει τη πρόκριση επί τη Ζρίνσκι, και να βρεθεί εδώ σήμερα. Αυτό το ισχνό 1-0 ήρθε μάλιστα στο δεύτερο παιχνίδι που δεν διεξήχθη στην έδαρς της Σέριφ. Ήταν σε γενικές γραμμές ένα ισορροπημένο ζευγάρι και στις λεπτομέρεις κρίθηκε η πρόκριση. Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 31/7 οπότε ακόμα έχει την απόλυτη προσοχή της η Ευρώπη. Έχει πραγματοποιήσει αρκετές μεταγραφές και έχει αλλάξει σε έναν μεγάλο βαθμό το ρόστερ της. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να δείξει ομοιογενής και έτοιμη απέναντι σε μια δυσκολότερη αντίπαλο όπως είναι η Μάριμπορ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.65 2.82 2.62 1.37 2.62 1.09 5.15 2.15 1.54 1.4 1.31 1.4
Μάριμπορ - Σερίφ Τιρασπόλ / Εκτίμηση

Δύσκολο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να ψάχνονται αλλά να έχουν βλέψεις για την Ευρώπη. Και οι δύο έχουν παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο και θεωρώ άκρως δίκαιο το σετ των αποδόσεων. Δεν περιμένω να ανοίξει το παιχνίδι αφού σίγουρα θα κοιτάξουν να διασφαλίσουν τα μετόπισθεν. Όπως είδαμε εξάλλου, σε 4 παιχνίδια που έδωσαν ήταν όλα under.

Με αυτό θα κινηθώ και εδώ αν και βρίσκεται χαμηλά στο 1.50. Ίσως και μια βολική ισοπαλία στο 2.95 να είναι ακόμα καλύτερη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr