Ποδόσφαιρο

Conference League: Και τα τρία σε ουδέτερο!

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 12:33

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης για τον β' προκριματικό του Conference και όλες θα διεξαχθούν σε ουδέτερες έδρες.

Conference League: Και τα τρία σε ουδέτερο!

Πρώτα ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο, στις 28/7 οι ρεβάνς.

Δεν μετρούν παραπάνω τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί ημίωρη παράταση και ενδεχομένως η διαδικασία των πέναλτι.

Χωρίς VAR.

ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ-ΑΠΟΕΛ

Το ματς θα γίνει στην Σόφια αντί για την Φιλιππούπολη. Η Μπότεφ τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα και επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια έπειτα από πέντε χρόνια. Ομάδα με ποιοτικό ρόστερ, 14 ξένους στο δυναμικό της. Ξεκίνησε κάκιστα, ωστόσο, στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας, με δύο ήττες από θεωρητικά κατώτερους αντιπάλους.

Επιστροφή στην Ευρώπη έπειτα από απουσία ενός έτους για τον ΑΠΟΕΛ. Έχασε το πρωτάθλημα τις λεπτομέρειες από τον Απόλλωνα Λεμεσού, φυσικά θέλει να επανέλθει στον θρόνο του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Ενισχυμένο ρόστερ, ο Σοφρώνης Αυγουστή σταθερά στον πάγκο. Τρεις ισοπαλίες και μία νίκη σε τέσσερα φιλικά ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρνητικά τα πρώτα δείγματα των Βούλγαρων, ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει προσεκτικά για το αποτέλεσμα που θα τον βάλει σε θέση φαβορί. Θα ρισκάρουμε το σύνολο 0-1 γκολ (2.87).

ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΓΚΟΤΑ-ΝΤΟΥΝΑΪΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ

Σε ουδέτερο, στην πόλη Τορσβόλουρ. Η Βίκινγκουρ Γκότα είχε εύκολο έργο με την Γιουρόπα και προσπαθεί να σταθεί ανταγωνιστικά και σε αυτήν την διοργάνωση. Σε καλή κατάσταση, μετρά συνολικά έξι συνεχόμενες νίκες, κυνηγά την Κλάκσβικ στο πρωτάθλημα των Φερόε. Γκολ-γκολ και over τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία.

Η Ντουνάισκα Στρέντα έκανε το αυτονόητο, κέρδισε την υποδεέστερη Κλίφτονβιλ και ανέβηκε κατηγορία. Τρεις σερί νίκες, με το δεξί και η πρεμιέρα στην Σλοβακία (2-1 εντός έδρας την Μίκουλας). Γκολ-γκολ και over τα τρία από τα τέσσερα τελευταία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους.. ψαράδες από τα Φερόε, καλούνται να σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι σε μία σαφώς πιο ποιοτική ομάδα. Παίζεται το διπλό του 2.05.

ΣΟΥΤΙΕΣΚΑ-ΚΛΑΚΣΒΙΚ

Στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου Ποντγκόριτσα το ματς και όχι στο Νίκσιτς όπου εδρεύει η Σουτιέσκα. Δεν μπόρεσε να κοντράρει την ποιοτικά ανώτερη Λουντογκόρετς, υποβιβάστηκε στο Γιουρόπα αλλά εδώ μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστική. Δεν σκοράρει. Τέσσερις ήττες σε πέντε ματς, όπου δεν έβαλε γκολ.

Η Κλάκσβικ άγγιξε την μεγάλη έκπληξη κόντρα στην Μπόντο, αρκέστηκε σε νίκη γοήτρου με τους Νορβηγούς. Κυριαρχεί και φέτος στο πρωτάθλημα των Φερόε, όπου προηγείται με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ιδιαίτερη έφεση στα γκολ-γκολ, στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς και over.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σουτιέσκα δεν άρεσε απέναντι στην Λουντογκόρετς, βέβαια το εμπόδιο της Κλάκσβικ σαφώς δεν είναι το ίδιο υψηλό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά και κόπωση από τα απανωτά ματς. Θα αποφύγουμε τον άσο, προτιμώντας το γκολ-γκολ (1.85).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr