Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Λέφσκι Σόφιας - ΠΑΟΚ, με τα γκολ!

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 09:21

Πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό με την ανάλυση να βγάζει σημείο για στοίχημα με βάση τα γκολ

Προκριματικά Conference League: Λέφσκι Σόφιας - ΠΑΟΚ, με τα γκολ!

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τα επίσημα ματς της νέας σεζόν από την Σόφια. Θα κοντραριστεί με την Λέφσκι στην πρώτη τους αναμέτρηση και η ρεβάνς θα γίνει σε μια εβδομάδα στην Τούμπα.

Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ μετά και το δεύτερο 90λεπτο θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστούν.

Κλειστό ένα μέρος των εξεδρών, ενώ δεν υπάρχει VAR στην συγκεκριμένη φάση.

Ένας σχετικά άπειρος διαιτητής, ο 34χρονος Γάλλος Ζερεμί Πινάρ, ορίσθηκε από την UEFA να σφυρίξει το αποψινό παιχνίδι στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ.

Βοηθοί του Πινάρ στη Σόφια θα είναι οι συμπατριώτες του Αουρέλειν Ντρουέτ και Λοράν Κονιλιό, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Γάλλος, Μπαστιέν Ντεσεπί.

Λέφσκι Σόφιας

Η Λέφσκι Σόφιας γυρίζει στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια απουσίας. Κατέκτησε το κύπελλο πέρσι στην Βουλγαρία κι έτσι πήρε το εισιτήριο.

Ο Στάνιμιρ Στοίλοφ που είναι από πέρσι στον πάγκο κατάφερε να δημιουργήσει ένα μαχητικό σύνολο χωρίς να έχει κάποιο μεγάλο όνομα. Βασίζεται σε νεαρούς ταλαντούχους παίκτες ενώ υπάρχει και η εμπειρία των Μπάρι (επιθετικός), Φελίπε (εξτρέμ).

Τα δύο ματς πρωταθλήματος

Πέρσι στο πρωτάθλημα συνάντησε δυσκολίες για να μπει στα πλέι οφ και τερμάτισε στην 4η θέση. Βέβαια έχει δώσει ήδη δύο ματς για το πρωτάθλημα και αυτό είναι στα συν της. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε 1-0 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948. Στην 2η αγωνιστική συνέτριψε με 5-0 την Σπάρτακ Βάρνα.

Τα φιλικά

Προηγήθηκαν τρία φιλικά όπου νίκησε σε όλα: Ακαντέμια Πάντεφ (3-1), Λοκομοτίβ Σόφιας (2-1), Ετάρ (5-0). Ζήτησε αναβολή του ερχόμενου ντέρμπι με τη Σλάβια (24/7).

Αγωνιστικά ο μέσος Ποπόφ και ο αμυντικός Τσουνάμι είναι τραυματίες. Εκτός και οι μέσοι Κράεφ, Στεφάνοφ. Γενικά έχει πολλά προβλήματα και ανακοίνωσε αποστολή με μόλις 16 παίκτες.

Πιθανή ενδεκάδα: Μιχούλοβ, Σούντμπεργκ, Φαν Ντερ Κάαπ, Κόρδοβα, Πετρίς, Γκάλτσεβ, Κράστεβ, Στεβάνοβ, Κράεβ, Μπαρί, Ρονάλντο.

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέρσι έφτασε έως τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Έπεσε πάνω στην Μαρσέιγ όπου με δύο ήττες 2-1 και 1-0 (εντός) αποκλείστηκε. Χάθηκε το όνειρο της πρόκρισης στα ημιτελικά. Με 2 νίκες και 1 ισοπαλία έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός στην διοργάνωση.

Πέρσι στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 2η θέση έχοντας χάσει από νωρίς την μάχη του τίτλου, κάτι που έφερε γκρίνια. Βρέθηκε στον τελικό του κυπέλλου, όπου έχασε το τρόπαιο από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει στον πάγκο της ενώ φέτος έκανε μεταγραφές στοχεύοντας σε μικρές ηλικίες για να ρίξει τον Μ.Ο. του ρόστερ που ήταν υψηλός.

Μεταγραφές - αποχωρήσεις

Οκτώ οι μεταγραφές: Κοτάρσκι (τερματοφύλακας), Σοάρες (μπακ), Κάργας (στόπερ), Ντάντας (μέσος), Ρικάρντο (μέσος), Κουαλιάτα (δεκάρι), Τόμας (επιθετικός), Νάρεϊ (εξτρέμ).

Ανανέωσαν οι Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, αποχώρησαν οι Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, ενώ πουλήθηκε ο Τσόλακ.

Τα φιλικά

Πέντε τα φιλικά που έδωσε μέχρι στιγμής: Γκόου Αχέντ Ινγκλς (4-0), Γκρόνινγκεν (1-2), Αλκμάαρ (2-2), Σταντάρ Λιέγης (1-0), Παναιτωλικός (4-0).

Αγωνιστικά τελευταία στιγμή έμεινε εκτός ο καλός μπακ Λύρατζης. Στην λίστα και οι Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα. Ο νεαρός Κούτσιας θα ηγηθεί της επίθεσης.

Πιθανή ενδεκάδα: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργας, Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Ντάντας, Κουαλιάτα, Κούτσιας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.9 2.85 1.98 1.44 2.42 1.12 4.5 2.02 1.62 1.57 1.31 1.25
Λέφσκι Σόφιας - ΠΑΟΚ / Εκτίμηση

Η Λέφσκι Σόφιας πέραν του αβαντάζ της έδρας, έχει δώσει ήδη και δύο ματς για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας. Παρουσιάζεται πιο έτοιμη από τον ΠΑΟΚ και είναι ομάδα που σκοράρει. Οι ασπρόμαυροι ωστόσο έχουν αποδείξει πως επίσης έχουν το γκολ, παρά το θέμα που δημιουργήθηκε με τις θέσεις των επιθετικών. Μπορούν τουλάχιστον να βάλουν ένα γκολ. Πάνω από 2,00 το να σκοράρουν αμφότερες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.