Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa Conference League: Άρης - Γκόμελ και over...

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 09:54

Η ανάλυση για την πρώτη αναμέτρηση του Άρη με την Γκόμελ βγάζει πρόταση για στοίχημα με βάση τα τέρματα.

Προκριματικά Europa Conference League: Άρης - Γκόμελ και over...

Πρώτη αναμέτρηση του Άρη με την Γκόμελ για τον 2ο προκριματικά του Europa Conference League.

Η ρεβάνς θα γίνει σε μια εβδομάδα, πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης, μετά από αίτημα της Γκόμελ. Οι ομάδες της Λευκορωσίας είναι τιμωρημένες από την UEFA.

Αναφορικά με το τι ισχύει, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ μετά και το δεύτερο 90λεπτο θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστούν.

Την αποψινή αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Νικολάς Λαφόρζ από το Βέλγιο, με βοηθούς τους Λορέν Κονέτ και Ρούμπεν Βίμς επίσης από το Βέλγιο, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βεσίλ Ντε Κρεμ.

Άρης

Ο Άρης πέρσι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα. Έκανε όμως κίνηση ματ φέρνοντας στην θέση του Άκη Μάντζιου, τον Χερμάν Μπούργος. Η ομάδα άλλαξε, βρήκε καλύτερη δημιουργία με βάση και τους ποιοτικούς παίκτες που είχε και πέτυχε τον στόχο της. Τερμάτισε στην 3η θέση για να πάρει εισιτήριο ευρωπαϊκό.

Για να τα καταφέρει χρειάστηκε την τρελή νίκη στο ματς με την ΑΕΚ. Βρέθηκε να χάνει 2-0 και το γύρισε σε 3-2 για να αρπάξει το εισιτήριο.

Προσθήκες - αποχωρήσεις

Μεταγραφικά έχει κάνει εντυπωσιακές κινήσεις: Γκρέι (εξαιρετικός επιθετικός), Ντιόπ (χαφ), Μαζικού (μπακ), Πίρσμαν (μπακ), Οντουμπάτζιο (μπακ), Νταμπό (μέσος), Καμάτσο (εξτρέμ), Ζερβίνιο (εξτρέμ), Μανού Γκαρσία (χαφ).

Αποχώρησαν οι μπακ Γκάνεα, Σούντγκρεν, Λούμορ, Σάκιτς, οι στόπερ Μπεναλουάν, Δεληζήσης, οι χαφ Εντιογέ, Σάσα, Ματίγια και οι επιθετικοί Γκάμα, Μπερτόγλιο, Καμαρά.

Η προετοιμασία

Τα φιλικά που έδωσε ήταν τα εξής: Αμβούργο (3-4), Άρης Λεμεσού (0-1), Γάνδη (1-0), Ολυμπιακός (2-1), Ιωνικός (2-0).

Τα τρία τελευταία χρόνια ο Άρης αποκλείστηκε στην Ευρώπη από τις Μόλντε, Κοβαλίβκα, Αστάνα.

Πιθανή ενδεκάδα: Κουέστα, Οντεμπάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίιρσμαν, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Ντουκουρέ, Νταμπό, Λουίς Πάλμα, Γκρέι.

Γκόμελ

Η Γκόμελ έχει το μειονέκτημα ότι θα δώσει και την ρεβάνς, σαν τυπικά γηπεδούχος στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η Λευκορωσία πήρε το μέρος της Ρωσίας στην εισβολή στην Ουκρανία. Τιμωρήθηκε από την UEFA και η ομοσπονδία της χώρας και δεν μπορούν να αγωνιστούν εντός οι ομάδες της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πέρσι κατέκτησε το κύπελλο νικώντας 2-1 στον τελικό την Μπάτε Μπορίσοφ. Κι έτσι πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια.

Ριζική ανανέωση

Στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισε στην 4η θέση. Γενικά η καλή σεζόν έφερε ενδιαφέρον για παίκτες και προπονητή. Έτσι αποχώρησαν 9 βασικοί και ο τεχνικός Ιβάν Μπιόντσικ.

Νέος προπονητής ο Βλάντιμιρ Νεβίνσκι. Και πολλές οι μεταγραφές της αφού έγινε αναγκαστικά ριζική ανανέωση.

Σε φουλ δράση

Το πλεονέκτημα της είναι πως το πρωτάθλημα της χώρας είναι σε εξέλιξη. Έχει δώσει 15 παιχνίδια. Τελευταίο ματς την περασμένη Παρασκευή όπου ηττήθηκε με 3-0 εντός από την Μινσκ. Μπήκε τέλος σε αήττητο 10 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με 6 νίκες.

Η αποστολή βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη και θα μείνει έως και την διεξαγωγή της ρεβάνς που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Η πιθανή ενδεκάδα: Σαντόφσκι, Παντία, Κουτσίνσκι, Αφί, Ματσβέτσικ, Μπάχα, Αλεξίεβιτς, Ποταπένκο, Ερμάκοβιτς, Σέντκο, Μάκας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.18 5.5 12 1.88 1.72 1.32 2.82 2.8 1.32 1.02 1.1 4
Άρης - Γκόμελ / Εκτίμηση

Το over 2,5 γκολ είναι στο 1,80, μια καλή τιμή. Ο Άρης έτσι όπως είναι δομημένος μπορεί να βρεί εύκολα το γκολ. Αλλά και ο αντίπαλος μπορεί να σκοράρει με βάση το γεγονός πως είναι σε φουλ αγωνιστική δράση. Κι έχει επιθετικές αρετές. Αξίζει και το ρίσκο στο over 3,5 γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.