Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Το πρώτο βήμα

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 12:26

Η Γιουνγκ Μπόις δεν προβλέπεται να συναντήσει δυσκολίες στην Λετονία με την Λιεπάγια, ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Κόπερ-Βαντούζ στην Σλοβενία.

Προκριματικά Conference League: Το πρώτο βήμα

Πρώτα ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο, στις 28/7 οι ρεβάνς.

Δεν μετρούν παραπάνω τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί ημίωρη παράταση και ενδεχομένως η διαδικασία των πέναλτι.

Χωρίς VAR.

ΛΙΕΠΑΓΙΑ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ

Εστω και αν δυσκολεύτηκε η Λιεπάγια επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της κόντρα στους Κοσοβάρους της Γκιλάνι και συνεχίζει την πορεία της στο Κόνφερενς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα πορεύεται στην τέταρτη θέση, ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην άμυνα. Έξι στα οκτώ πιο πρόσφατα ήταν σε γκολ-γκολ και over.

Η Γιούνγκ Μπόις από μόνιμη πρωταθλήτρια των τελευταίων ετών στην Ελβετία περιορίστηκε στην τρίτη θέση και στα… αλώνια του Κόνφερενς Λιγκ. Ο Ράφαελ Βικι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, το ρόστερ ενισχύθηκε εκ νέου, στην πρεμιέρα της σεζόν διέλυσε με 4-0 την πρωταθλήτρια Ζυρίχη! Πέρυσι έπαιξε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ (4η πίσω από Βιγιαρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αταλάντα).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χωρίς αμφιβολία η Γιουνγκ Μπόις έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, αλλά το διπλό του 1.20 προκαλεί.. γέλιο. Πράγματι το εμπόδιο της Λιεπάγια αναμένεται πολύ χαμηλό για τα «λιοντάρια».

ΑΡΑΡΑΤ ΑΡΜΕΝΙΑ-ΠΑΪΝΤΕ

Η Αραράτ προέρχεται από δραματική σεζόν όπου έχασε στον πόντο το πρωτάθλημα Αρμενίας από την Πιούνικ. Θα δώσει εκ νέου μάχη τίτλου. Διαθέτει πλούσιο ρόστερ, με έντεκα ξένους παίκτες να κάνουν την διαφορά. Νωρίς ωστόσο στην προετοιμασία της ακόμα δεν έχει δώσει αξιόπιστα φιλικά.

Η Παϊντέ έκανε την υπέρβαση, απέκλεισε στα πέναλτι την θεωρητικά ανώτερη Ντιναμό Τιφλίδας και συνεχίζει την πορεία της. Στο πρωτάθλημα περιορίζεται στην τέταρτη θέση, δεν μπορεί το κάτι παραπάνω φέτος. Σκοράρει και δέχεται τέρματα με άνεση. Γκολ-γκολ τα πέντε πιο πρόσφατα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μόνο κακό δεν είναι το δυναμικό της Αραράτ, που άλλωστε πέρυσι άγγιξε τον τίτλο. Μαχητικοί αλλά με ταβάνι οι Εσθονοί, δύσκολα θα πάρουν αποτέλεσμα εδώ (1.65).

ΚΟΠΕΡ-ΒΑΝΤΟΥΖ

Η Κόπερ επανέρχεται στα ευρωπαϊκά σαλόνια έπειτα από απουσία επτά ετών. Ήταν εξαιρετική πέρσι στο πρωτάθλημα Σλοβενίας όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση. Ο κόουτς Ζόραν Ζελίκοβιτς φυσικά παραμένει στον πάγκο. Επτά ξένοι παίκτες κάνουν την διαφορά, νίκησε στην πρεμιέρα πρωταθλήματος την Ταμπόρ (2-1).

Η Βαντούζ είναι η εκπρόσωπος του Λιχτενστάιν στο διεθνές ποδόσφαιρο, ως μόνιμη κυπελλούχος της χώρας, και αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας. Στοχεύει στην άνοδο, αν και το μπάτζετ παραμένει «μαζεμένο». Ισοπαλία στην πρεμιέρα στο Ααράου (1-1). Μία νίκη σε πέντε ματς συμπεριλαμβανόμενων των φιλικών. Έφεση στα γκολ-γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με την Κόπερ να έχει πραγματοποιήσει άλματα προόδου, ενώ η μόνιμη κυπελλούχος Λιχτενστάιν έχει περισσότερες ευρωπαϊκές παραστάσεις. Σκοράρουν και οι δύο (1.75)!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr