Ποδόσφαιρο

MLS: Παιχνίδι με τα γκολ!

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 15:31

Φουλ δράση στο θεαματικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, προκύπτουν αρκετές επιλογές μας σε σημεία και.. τέρματα.

MLS: Παιχνίδι με τα γκολ!

του Μάκη Κασσαλιά

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ-ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Η ΝΥ Σίτι πήρε το εκτός έδρας ντέρμπι με τους Ρεντ Μπουλς (0-1), με το τρίτο κολλητό τρίποντο μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-1) να την φέρνει πλέον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της Ανατολής. Η πρωταθλήτρια ήταν ελαφρώς καλύτερη, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα και την λύση έδωσε ο συνήθης ύποπτος Καστεγιάνος (13 γκολ ο Αργεντινός). Εκτός οι Τίνερχολμ δεξιός μπακ), Παρκς (αμυντικός μέσος) και Μοράλες (μεσοεπιθετικός).

Η Ιντερ Μαϊάμι υπέταξε με εντυπωσιακή ανατροπή στην επανάληψη την Σάρλοτ (3-2), μένοντας ζωντανή για πλέι οφ. Αν και αιφνιδιάστηκε απόλυτα, σε καμία περίπτωση δεν τα παράτησε αντιθέτως έπαιξε φουλ επιθετικά από την αρχή μέχρι το τέλος και ανταμείφθηκε (εκπληκτικό το 1ο γκολ του Τέιλορ). Πάντως αποδυναμώνεται αρκετά εκτός έδρας (1-2-6, 4-15 γκολ), ενώ τα 6/8 τελευταία είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 6-0 σε φιλικό με την Μπαρτσελόνα! Νοκ άουτ ο εξτρέμ Ρόμπινσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εχει συνέλθει για τα καλά η ΝΥ Σίτι, δεν μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια η αναιμική εκτός Φλόριντα ομάδα του Φιλ Νέβιλ. Ασος από ημίχρονο (1.93).

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Το Κολόμπους επικράτησε δίκαια 2-0 του Σινσινάτι και το ξεπέρασε, πραγματοποιώντας σημαντικό βήμα για πλέι οφ. Οι οκτώ αγωνιστικές αήττητοι (4-4-0) Κρου ήταν ιδιαίτερα τυχεροί μόλις στο 3’, κατόπιν προηγήθηκαν με το 4ο γκολ του Κούτσο Ερνάντεζ σε τρεις συμμετοχές (!) και έδωσαν στον αντίπαλο χώρο που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί μέχρι να έρθει η χαριστική βολή. Παραχώρησε στην Ουάσινγκτον τον φορ Μπέρι. Αμφίβολος ο εξτρέμ Γεμπόα, εκτός ο χαφ Αρτούρ.

Η Νιου Ινγκλαντ υπέστη δίκαιη ήττα από την Φιλαδέλφεια (2-1), μένοντας λίγο πίσω από τις θέσεις πλέι οφ της Ανατολής με τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2). Οι «επαναστάτες» είχαν δοκάρι (29’) ωστόσο ο αντίπαλος κυριάρχησε στο 1ο ημίχρονο (χωρίς πάντως την μεγάλη ευκαιρία), προηγήθηκαν με έξοχο τελείωμα του Μπου (7 γκολ) όμως ο Αργεντινός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 66’ και το πλήρωσαν. Γκολ-γκολ τα 10/11 τελευταία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Κολόμπους δεν είναι η ομάδα-φόβητρο γενικότερα όμως.. έχει τον τρόπο. Χάνει έδαφος εσχάτως η Νιου Ινγκλαντ, βέβαια έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over η επιλογή μας (1.93).

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ-ΝΑΣΒΙΛ

Μετά από πέντε ισοπαλίες στο αήττητο έξι αγωνιστικών το Σινσινάτι υπέκυψε στο Κολόμπους (2-0), υποχωρώντας στα όρια των θέσεων πλέι οφ της Ανατολής. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 3’ αλλά συνολικά δεν έκανε καλό επιθετικό παιχνίδι. Γκολ-γκολ τα 8/10 τελευταία, έχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (12) από ότι εκτός (15). Τιμωρημένος ο βασικός μεσοεπιθετικός Ακόστα, τραυματίες οι Ματαρίτα (αρ. μπακ), Μορένο (αμυντικός μέσος), Μπατζί (φορ).

Το Νάσβιλ υπέκυψε στην ανωτερότητα του Λος Αντζελες (1-2) έχοντας ακόμη μία εντός έδρας απώλεια (πέρυσι ήταν αήττητο στο Τενεσί!), βεβαίως βρίσκεται πάντα στις προνομιούχες θέσεις της Δύσης (σερί 2-2-3). Ηταν σε θέση άμυνας στο μεγαλύτερο διάστημα, ισοφάρισε προσωρινά με το 12ο γκολ του Γερμανού μεσοεπιθετικού Μουχτάρ (3 ασίστ). Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα 8/10 τελευταία, έχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (17) από ότι εντός (13). Χωρίς τον εξτρέμ Μπουανά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βάζει και δέχεται γκολ με άνεση το Σινσινάτι, ενώ το Νάσβιλ παραδόξως φέτος εμφανίζεται καλύτερο μακριά από το Τενεσί. Εξαιρετικά δύσκολη η πρόβλεψη, χαμηλά το γκολ-γκολ (1.55) που έχει μεγάλη τύχη.

ΟΡΛΑΝΤΟ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Γ.

Το Ορλάντο έμεινε όρθιο στην Ατλάντα (1-1) -έχοντας ξανά κορυφαίο τον Περουβιανό γκολκίπερ Γκαλέσε- και έχει εδραιωθεί στις θέσεις πλέι οφ της Ανατολής. Under τα 5/6 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου την Τετάρτη υποδέχεται τους ΝΥ Ρεντ Μπουλς σε νοκ άουτ ημιτελικό. Παραμένει χωρίς ισοπαλία εντός έδρας (5-0-5). Εκτός ο αν. γκολκίπερ Στεϊντούχαρ.

Η Φιλαδέλφεια επικράτησε δύσκολα αλλά απόλυτα δίκαια της Νιου Ινγκλαντ (2-1) και φιγουράρει στην κορυφή της Ανατολής, με μόλις μία ήττα στις 14 τελευταίες αγωνιστικές (5-8-1). Ηταν κυρίαρχη αλλά φλύαρη στο πρώτο ημίχρονο (παρότι στο 29’ την έσωσε το δοκάρι), βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά δεν τα παράτησε και το γύρισε σε τέσσερα λεπτά (τα 9 γκολ έφτασε ο Ούγγρος Γκάζνταγκ). Αμφίβολος ο στόπερ Ελιοτ, εκτός ο βασικός φορ Σέρτζιο Σάντος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Ορλάντο ευτυχεί να.. σβήνει τις ανορθογραφίες της άμυνας ο σούπερ γκολκίπερ Γκαλέσε, μπροστά έχουν λύσεις τα “λιοντάρια”. Πολύ σκληρό καρύδι η Φιλαδέλφεια, σπάνια χάνει και η ισοπαλία -με γκολ- συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

ΤΟΡΟΝΤΟ-ΣΑΡΛΟΤ

Και στο ντέρμπι με το Μόντρεαλ το Τορόντο εμφανίστηκε.. λίγο (1-0), όλο και απομακρύνονται τα πλέι οφ. Γλίτωσε σε.. τρελή ευκαιρία (5’) και ήταν κομπάρσος στο πρώτο μέρος, όχι ότι στην επανάληψη βελτιώθηκε. Μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία (1-1-5, 5/7 είχαν σύνολο 2-3 γκολ), εντός έδρας έχει πάρει και τις πέντε νίκες του. Ενισχύθηκε με τον εξτρέμ Μπερναρντέσκι! Στις 27/7 ο τελικός του καναδικού κυπέλλου (με Βανκούβερ). Ανέτοιμος ο νεοφερμένος σταρ Ινσίνιε, αμφίβολος ο στόπερ Μαβινγκά.

Η Σάρλοτ λύγισε στις καθυστερήσεις στην έδρα της Ιντερ Μαϊάμι (3-2), μένοντας εκτός θέσεων πλέι οφ Ανατολής. Στο πρώτο ημίχρονο ο Περουβιανός Ρέινα έκανε.. παπάδες, σκόραρε δύο φορές (υπέροχο το 0-2) αγγίζοντας και τρίτο γκολ, όμως ο Κάρολ Σβιντέρσκι και οι συμπαίκτες του… παραδόθηκαν στην επανάληψη μένοντας με άδεια χέρια στις καθυστερήσεις. Γκολ-γκολ τα 7/9 τελευταία, έχει μόλις ένα διπλό (1-2-8). Εκτός ο αριστερός μπακ Αρμουρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Γεμάτο αδυναμίες το Τορόντο, διπρόσωπη η Σάρλοτ καθώς μακριά από την Βόρεια Καρολίνα συνήθως γίνεται εύκολη λεία στους αντιπάλους της. Δεν μπλέκουμε με νικητή, ρίσκο με 1-1 anytime σκορ.

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Ακόμη μία ήττα υπέστη η Ουάσινγκτον στην έδρα της Μινεσότα (2-0) και βρίσκεται πάντα καθηλωμένη στην τελευταία θέση της γενικής κατάταξης. Είχε τραγική αμυντική συμπεριφορά στο πρώτο γκολ, ποτέ δεν έγινε απειλητική. Ενισχύθηκε με τον αξιόλογο επιθετικό Μπέρι (από Κολόμπους), παραχώρησε στο Βανκούβερ τον πλάγιο χαφ Γκρέσελ. Ο Γουέιν Ρούνεϊ ακόμη περιμένει την άδεια εργασίας και ο υπηρεσιακός τεχνικός Αστον δεν υπολογίζει τους Χαμίντ (βασικός γκολκίπερ), Μ. Σμιθ (αρ. μπακ), Πέρεζ (φορ).

Το Μόντρεαλ επικράτησε αγχωτικά αλλά δίκαια στο ντέρμπι με το Τορόντο (1-0) και διατηρείται ψηλά στην Ανατολή. Οι Ιμπακτ είχαν την υπεροχή σχεδόν σε όλο το διάστημα -κυρίως στο πρώτο μέρος- και δοκάρι στο 83’, μόνο στο 88’ απειλήθηκαν κάπως. Over τα 14/18 τελευταία στο πρωτάθλημα, γκολ-γκολ τα 6/9 πιο πρόσφατα. Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Μίλερ, τραυματίες ο αναντικατάστατος μεσοεπιθετικός Μιχάιλοβιτς (7 γκολ) και ο φορ Γιόνσεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κατρακυλάει στην κατηφόρα η Ουάσινγκτον περιμένοντας τον Γουέιν Ρούνεϊ ως.. Μεσσία. Αρέσει φέτος το Μόντρεαλ, είναι πολύ επικίνδυνο μπροστά με αιχμή του δόρατος τον Καμαρά. Αναμένεται.. βροχή τερμάτων, στο 3,10 ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over 3.5.

ΧΙΟΥΣΤΟΝ-ΜΙΝΕΣΟΤΑ

Το Χιούστον πανηγύρισε το τρίτο του φετινό διπλό με θύμα το Σαν Χοσέ (1-2), μένοντας κοντά στις προνομιούχες θέσεις της Δύσης (σερί 2-1-5). Μετά το άνευρο πρώτο μέρος, οι Τεξανοί δέχτηκαν γκολ αλλά είχαν απάντηση, ενώ μετά την απίθανη χαμένη ευκαιρία των ηττημένων (74’) έφτασαν στην ολική ανατροπή με το 4ο γκολ του Ισλανδού Ούλφαρσον. Και τα πέντε τελευταία ήταν συνδυασμός γκολ-γκολ και over. Αναμένεται διαθέσιμος ο εξτρέμ Τιάγκο.

Εύκολο έργο είχε η Μινεσότα απέναντι στην Ουάσινγκτον (2-0), πανηγυρίζοντας τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Ρεϊνόσο που σκόραρε στις αρχές και των δύο ημιχρόνων. Εφερε δεύτερο διαδοχικό under μετά από πέντε συνεχόμενα over, ενώ μεσοβδόμαδα έδωσε φιλικό με την Εβερτον. Αμφίβολος ο μέσος Τραπ που έγινε αναγκαστική αλλαγή, νοκ άουτ οι Αριάγκα (αμυντικός μέσος), Μετανίρ και Ντότσον (δεξιοί μπακ), Γουεά και Χάνσεν (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Χιούστον δεν το βάζει κάτω, χρειάζεται τη νίκη στο αποψινό για να συνεχίζει να ελπίζει. Δεν αποκλείεται να τα καταφέρει, όμως η Μινεσότα είναι ελαφρώς πιο ποιοτική και δεν θα την κοντράρουμε. Πάμε παρακάτω.

ΚΑΝΣΑΣ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Με κάτω τα χέρια ηττήθηκε το Κάνσας στο Σολτ Λέικ (3-0) έχοντας τραγική απόδοση σε άμυνα και επίθεση, μένοντας καθηλωμένο στον βυθό της Δύσης. Την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Σακραμέντο Ριπάμπλικ σε νοκ άουτ ημιτελικό κυπέλλου. Τα 5/7 τελευταία στο πρωτάθλημα ήταν over και είχαν συνδυασμό 2-3 γκολ. Με δέκα αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο στόπερ Φορντ που βρέθηκε ντοπέ (!), τιμωρημένος και ο χαφ Εσπινόζα, τραυματίες οι Κίντα (μεσοεπιθετικός)-Πουλίδο (φορ).

Σημαντικό διπλό επί του Νάσβιλ (1-2) πανηγύρισε το Λος Αντζελες, με την τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία να το ανεβάζει ξανά στην κορυφή της γενικής κατάταξης. Σκόρερ των Καλιφορνέζων και πάλι οι Αράνγκο (8 γκολ ο Κολομβιανός φορ)-Θιφουέντες (τρίτο γκολ για τον μέσο από το Εκουαδόρ), ενώ έκαναν ντεμπούτο ο Γκάρεθ Μπέιλ (μπήκε στο 72’) και ο Ιταλός στόπερ Κιελίνι (βασικός). Εκτός οι Ντουένιας (δεξιός μπακ) και Μουσόβσκι (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ολο και εντείνεται ο προβληματισμός στο Κάνσας, «ξεχειλίζει» ποιότητα το Λος Αντζελες. Γερό φαντάζει το διπλό (2.10).

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ-ΝΤΑΛΑΣ

Επιβλητικό ήταν το Σολτ Λέικ απέναντι στο Κάνσας (3-0), παίρνοντας μία από τις ευκολότερες νίκες της σεζόν. Οι «βασιλικοί» έπαιξαν.. μονότερμα τον αντίπαλο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό -έχοντας και αριθμητικό αβαντάζ από το 52’- διευρύνοντας το εντός έδρας αήττητο σε δέκα ματς (με επτά νίκες). Over τα τέσσερα τελευταία. Εκτός πλάνων οι βασικοί Κρέιλαχ (μέσος)-Γουντ (επιθετικός), όπως και οι μπακ Φάρνσγουορθ (αριστερός)-Χάλσεϊ (δεξιός).

Το Ντάλας παραχώρησε ισοπαλία στο ντέρμπι του Τέξας με το Οστιν (1-1), συμπληρώνοντας πλέον επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-3) και διαρκώς υποχωρεί στην Δύση με τη θέση του στα πλέι οφ να κινδυνεύει πλέον. Είχε διπλό δοκάρι στο 7’ (!), δοκάρι είχε και ο αντίπαλος (21’), με τους παίκτες του Νίκο Εστέβεζ να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουν το ματς (69’) και το πλήρωσαν. Γκολ-γκολ τα 8/10 τελευταία. Πλήρης αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ιδιαίτερα υπολογίσιμο μέσα στην Γιούτα το Σολτ Λέικ, ντεφορμέ το Ντάλας αλλά με δεδομένες αρετές. Κάποια στιγμή θα συνέλθουν οι Τεξανοί, σαφώς και χρειάζεται κάλυψη ο άσος.

ΣΙΑΤΛ-ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Το Σιάτλ υπέστη τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία στην έδρα του Σικάγο (1-0) και παραμένει εκτός των θέσεων πλέι οφ.Οι πρωταθλητές Βορείου/Κεντρικής Αμερικής δικαίως βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ενώ μέχρι τέλους δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ουσιαστικά είχαν μόνο μία μεγάλη ευκαιρία. No goal τα 5/6 πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο βασικός γκολκίπερ Φρέι, εκτός ο μέσος Βάργκας, ο μεσοεπιθετικός Ζοάο Πάουλο (1 γκολ) και ο επιθετικός Ρουϊντίας (5 γκολ).

Το Κολοράντο επιβλήθηκε δίκαια των Γκάλαξι (2-0), μένοντας ζωντανό για πλέι οφ. Το πρώτο τρίποντο μετά από σερί έξι αγωνιστικών (0-3-3) ήταν απόλυτα δίκαιο, πρε εξαρχής τα ηνία με τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ζάρντες (6’), όμως ο Χιλιανός Ρούμπιο με το 9ο φετινό γκολ έδιωξε μεγάλο μέρος του άγχους προτού σκοράρει και ο διεθνής Αμερικανός παρτενέρ του. Παραμένει χωρίς διπλό (0-3-6). Νοκ άουτ οι Κεϊτά (στόπερ), Γκάλβαν (εξτρέμ), Λαράζ και Πράις (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρνητική η παρουσία του Σιάτλ, δεν το.. παίρνει για νέα απώλεια. Με άγνοια κινδύνου το Κολοράντο, που πάντως αποδυναμώνεται πολύ εκτός έδρας. Πρώτο σημείο ο άσος (1.87), με μεγάλο ρίσκο συνδυάζεται με under (4.85).

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ-ΣΙΚΑΓΟ

Το Βανκούβερ απέσπασε βαθμό στο εκτός έδρας ντέρμπι με το Πόρτλαντ (1-1) και με μόλις ήττα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (2-3-1) διατηρείται οριακά πίσω από τις θέσεις πλέι οφ. Μάλιστα έφτασε κοντά σε ανέλπιστο διπλό, με τον 20χρονο γκολκίπερ Μπόεμερ να κάνει μεγάλη εμφάνιση. Ενισχύθηκε με τον πλάγιο χαφ Γκρέσελ (από Ουάσινγκτον). Αμφίβολοι οι Κρόπερ (γκολκίπερ), Μπράουν (δεξιός μπακ), νοκ άουτ οι Χέιζαλ (γκολκίπερ), Γκουτιέρεζ (αρ. μπακ), Μπερχόλτερ (μέσος), Καϊσέδο (εξτρέμ).

Δεύτερη απανωτή νίκη για το Σικάγο κόντρα στο Σιάτλ (1-0) και συνεχίζει να ελπίζει για πλέι οφ παρά τα μόλις τέσσερα τρίποντα στα 17 τελευταία. Δεν κλείστηκε, αντιθέτως είχε υπεροχή και χρειάστηκε μόνο μία μεγάλη επέμβαση του 18χρονου γκολκίπερ Σλονίνα (του χρόνου θα αγωνίζεται στην Τσέλσι). No goal και under τα 5/7 τελευταία, έχει μόλις ένα διπλό (1-2-7). Αμφίβολος ο Παραγουανός μέσος Χιμένες, εκτός ο στόπερ Ομπσμπερκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπολογίσιμο φέτος το Βανκούβερ, κυρίως μπροστά στο κοινό του. Και το Σικάγο έχει αρκετά μεγάλες δυνατότητες παρότι τα αποτελέσματα δεν το δείχνουν. Δεν μπλέκουμε με νικητή, έχει τύχη το σύνολο 2-3 γκολ.

ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Μετά το θριαμβευτικό διπλό επί του Σιάτλ, το Πόρτλαντ δεν μπόρεσε να επιβληθεί στο ντέρμπι με το Βανκούβερ (1-1) και διατηρείται στα όρια των προνομιούχων θέσεων της Δύσης με αήττητο έξι αγωνιστικών (3-3-0). Βρέθηκε πίσω στο σκορ, απέφυγε τα χειρότερα λίγο πριν το τέλος με τους δύο γκολκίπερ πάντως σε πρώτο πλάνο Είναι κοντά στον Κολομβιανό δεξιό μπακ Μοσκέρα (Ιντ. Μεντεγίν). Μοναδικός απόντας είναι ο επιθετικός Γκουτιέρες.

Το μεγάλο διπλό (πρώτο του φετινό) στο Καλιφόρνια Κλάσικο με τους Γκάλαξι δεν είχε συνέχεια για το Σαν Χοσέ, που υπέκυψε εντός στο Χιούστον (1-2) και παραμένει προτελευταίο στην Δύση. Οι Ερθκουέικς προηγήθηκαν με μία από τις λίγες ευκαιρίες τους, όμως έπεσαν θύμα ανατροπής χάνοντας ενδιάμεσα μία σπουδαία ευκαιρία (74’), η μόλις δεύτερη ήττα στα δέκα τελευταία. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα τέσσερα πιο πρόσφατα. Εκτός οι Τζάντσον (αμυντικός μέσος), Φουέντες (μεσοεπιθετικός), Χάτζι (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διαρκή τα σκαμπανεβάσματα του Πόρτλαντ, πάντως σπάνια χάνει μέσα στο Ορεγκον. “Λίγο” εκτός έδρας το Σαν Χοσέ και ιδιαίτερα ευάλωτο αμυντικά. Στο 2.20 ο συνδυασμός άσου και over, εναλλακτικά το “σκέτο” over 3.5 πληρώνει 2,05.

Βαθμολογία -

23/07/2022Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 39 21 10 9 2 33 15 18
2 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 38 20 11 5 4 39 21 18
3 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 33 21 9 6 6 30 22 8
4 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 32 20 10 2 8 34 35 -1
5 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 30 21 8 6 7 26 30 -4
6 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 29 20 7 8 5 27 22 5
7 Σινσινάτι Σινσινάτι 27 21 7 6 8 32 37 -5
8 Σάρλοτ Σάρλοτ 26 21 8 2 11 25 27 -2
9 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 25 20 7 4 9 22 31 -9
10 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 25 20 6 7 7 32 34 -2
11 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 24 20 6 6 8 29 31 -2
12 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 23 21 6 5 10 21 27 -6
13 Τορόντο Τορόντο 19 21 5 4 12 26 39 -13
14 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 18 19 5 3 11 25 41 -16
Final Series
Final Series Play-offs
23/07/2022Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λος Άντζελες Λος Άντζελες 42 20 13 3 4 40 22 18
2 Όστιν Όστιν 41 21 12 5 4 42 24 18
3 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 33 21 9 6 6 28 26 2
4 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 31 21 9 4 8 29 25 4
5 Νάσβιλ Νάσβιλ 30 21 8 6 7 27 27 0
6 Ντάλας Ντάλας 29 21 7 8 6 31 25 6
7 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 27 20 8 3 9 28 27 1
8 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 27 21 6 9 6 33 30 3
9 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 26 20 8 2 10 26 24 2
10 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 26 21 7 5 9 23 34 -11
11 Ντιναμό Χιούστον Ντιναμό Χιούστον 25 21 7 4 10 27 29 -2
12 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 24 20 6 6 8 24 27 -3
13 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 22 20 5 7 8 33 41 -8
14 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 20 22 5 5 12 19 38 -19
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr