Ποδόσφαιρο

Αργεντινή: Ο άσος της Τίγκρε και της Μπόκα Τζούνιορς

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 - 11:50

Οι αναλύσεις δίνουν προτάσεις με μεγάλο ενδιαφέρον αναφορικά με τα ματς της Κυριακής για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής

Αργεντινή: Ο άσος της Τίγκρε και της Μπόκα Τζούνιορς

Οι αναλύσεις δίνουν προτάσεις με μεγάλο ενδιαφέρον αναφορικά με τα ματς της Κυριακής για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής.

ΤΙΓΚΡΕ - ΠΛΑΤΕΝΣΕ

Η Τίγκρε ηττήθηκε 1-0 εκτός από την Πατρονάτο. Δεύτερη ήττα στα τρία τελευταία για την ομάδα του Μαρτίνες που έχει και μια νίκη. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία της έχοντας μια νίκη. Πρέπει να βρει λύσεις για τα κενά στην άμυνα.

Η Πλατένσε νίκησε 2-0 εντός την Σεντράλ Κόρδοβα. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 3 τελευταία της έχοντας 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Αήττητη με 2 νίκες η ομάδα του Ντε Φελίπε στα 4 τελευταία εκτός πρωταθλήματος. Αρχίζει να απομακρύνεται από τις επικίνδυνες θέσεις του ειδικού πίνακα. Τιμωρημένος ο Βιγιάλμπα (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Τίγκρε θέλει να γυρίσει στις καλές εμφανίσεις για να πάρει τα πάνω της και το ματς με την Πλατένσε είναι μια ευκαιρία. Στο 2,00 ο άσος...

ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ

Η Αλντοσίβι έφερε 1-1 εκτός με την Κολόν. Για τον Σομόζα ήταν το 4ο του ματς στον πάγκο της έχοντας και μια νίκη. Πολλά τα κενά που έχει σαν ομάδα και καλείται να βρει λύσεις. Με no goal έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εντός έδρας. Βρίσκεται στις επικίνδυνες θέσεις του ειδικού πίνακα υποβιβασμού κι έχει ανάγκη από νίκες.


Η Ρίβερ Πλέιτ νίκησε 1-0 εντός την Χιμνάσια Λα Πλάτα. Μπήκε τέλος σε μια τριάδα αγώνων με μια ισοπαλία. Με γκολ – γκολ και over έβγαλε τα 3 τελευταία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα με μια νίκη και μια ισοπαλία. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μεγάλο φαβορί η Ρίβερ Πλέιτ και όχι άδικα με τις τιμές να είναι μικρές. Καλύτερο ποντάρισμα το 2-3 γκολ που είναι κονά στο 2,00.


ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΛΑΝΟΥΣ

Η Χιμνάσια Λα Πλάτα ηττήθηκε 1-0 εκτός από την Ρίβερ Πλέιτ. Δεν έχει βάλει γκολ στα τρία τελευταία της όπου έχει γνωρίσει και τις δύο πρώτες ήττες της στο πρωτάθλημα. Κάτι που δείχνει να χάνει κάπως τον ρυθμό της η ομάδα του Γκοροσίτο. Είναι αήττητη στα 6 τελευταία εντός πρωταθλήματος με 5 νίκες, δεχόμενη μόλις 2 γκολ.

Η Λανούς έφερε 2-2 εντός με την Βελέζ σε ένα ντέρμπι όπου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Ο Ακόστα συμπλήρωσε 4 ματς στον πάγκο της σαν υπηρεσιακός και πήρε μόλις τον πρώτο του βαθμό. Νέος τεχνικός θα είναι ο Φρανκ Κουντέλκα αλλά θα ξεκινήσει την δουλειά μετά το ματς με τη Χιμνάσια. Τιμωρημένος ο Σανάμπρια (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Χιμνάσια Λα Πλάτα δίνεται φαβορί και όχι άδικα με τον άσο να είναι λίγο πάνω από 2,00. Για όσου θέλουν το ρίσκο μπορούν να πάνε στην ισοπαλία...


ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ ΝΤΕ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Η Μπόκα Τζούνιορς ηττήθηκε με 2-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Αρχεντίνος. Ήταν και η 5η ήττα στα 9 ματς του πρωταθλήματος, που δείχνει πως δεν είναι στα καλά της. Ο σταρ επιθετικός Μπενεντέτο είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Ο Ιμπάρα συμπλήρωσε 3 ματς ως υπηρεσιακός, έχοντας 1 νίκη και 2 ήττες.

Η Εστουδιάντες επικράτησε 3-1 εντός της Μπαράκας. Πρώτη νίκη πρωταθλήματος μετά από πέντε ματς ματς και πάει πιο ήρεμη στο ντέρμπι με την Μπόκα. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 6 από τα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Έχει προκριθεί στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μια μεγάλη νίκη θέλει για να ηρεμήσει η Μπόκα Τζούνιορς και μπορεί να την πάρει κόντρα σρην ασταθή Εστουδιάντες. Ο άσος έχει πέσει στο 1,88.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr