Ποδόσφαιρο

Α' Αργεντινής: Σε οριακή κατάσταση η Σαν Λορέντσο

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 10:28

Μεγάλες αποδόσεις για στοίχημα έχουν οι προτάσεις για τα 5 ματς της Αργεντινής που βγαίνουν από την ανάλυση και αξίζουν

Α' Αργεντινής: Σε οριακή κατάσταση η Σαν Λορέντσο

Μεγάλες αποδόσεις για στοίχημα έχουν οι προτάσεις για τα 5 ματς της Αργεντινής που βγαίνουν από την ανάλυση και αξίζουν.


ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΤΑΓΙΕΡΕΣ

Η Σαν Λορέντσο έφερε 2-2 εντός με την Ουνιόν Σάντα Φε, σε μια αναμέτρηση όπου προηγήθηκε με 2-0. Ήταν το 5ο σερί γκολ – γκολ για την ομάδα του Ινσούα, έχοντας 1 νίκη και 3 ισοπαλίες. Παραμένει η αναταραχή με τους οπαδούς και την διοίκηση ζητώντας την αποχώρηση της. Μια νίκη έχει στα 12 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα. Εκτός ο μπακ Μαρκάου που δέθχηκε πρόταση από ομάδα της Γερμανίας και θέλει να φύγει.

Η Ταγέρες επικράτησε 1-0 στο εντός ματς με την Μπάνφιλντ. Προηγήθηκαν οι ήττες από Μπαράκας, Μπόκα Τζούνιορς. Έχει προκριθεί στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες και στους «16» του κυπέλλου. Με under έβγαλε τα 4 τελευταία εκτός στο πρωτάθλημα έχοντας 2 ισοπαλίες. Αγωνιστικά εξέτισε ο Πέρες (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Οριακές οι καταστάσεις στη Σαν Λορέντσο και μόνο η νίκη με την Ταγέρες θα βοηθήσει. Ο αντίπαλος δεν είναι αξιόπιστος κι έχει τα θέματα του στα ματς του πρωταθλήματος. Αξίζει το ρίσκο στον άσο που είναι πάνω από 2,60.


ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Η Μπάνφιλντ έφυγε με την ήττα 1-0 από το άντρο της Ταγέρες. Προηγήθηκαν τα ματς με Σαν Λορέντσο, Ουνιόν όπου πήρε μια ισοπαλία, ενώ ενδιάμεσα είχε πρόκριση στο κύπελλο με 2-1 επί της Ουνιόν. Έχει 1 νίκη και 2 ισοπαλίες στα 5 τελευταία εντός για το πρωτάθλημα, όπου και τα 5 ήταν γκολ – γκολ και τα 3 από αυτά και over.


Σούπερ ήταν η Αρχεντίνος στο ντέρμπι με την Μπόκα Τζούνιορς για να πάρει τη νίκη με 2-0. Για την ομάδα του Μιλίτο ήταν η 4η σερί νίκη και στέλνει συνέχεια μηνύματα αναφορικά με την μάχη του τίτλου. Με γκολ – γκολ και over έβγαλε τα δύο τελευταία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων και όχι άδικα. Η Αρχεντίνος είναι σε φόρμα, αλλά και ο αντίπαλος έχει καλά στοιχεία, παρά το τελευταίο άσχημο σερί. Η ισοπαλία έχει την λογική της, αλλά και η Αρχεντίνος είναι στα καλύτερα της και δεν αποκλείεται να πάρει τη νίκη με το διπλό να είναι πάνω από 2,80.


ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Η Νιούελς ηττήθηκε με 1-0 στο εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι με την Ροζάριο. Προηγήθηκαν τρεις σερί ισοπαλίες για την ομάδα του Σανγκινέτι με τις δύο από αυτές να ήταν και γκολ- γκολ. Αήττητη έμεινε στα 4 τελευταία εντός για το πρωτάθλημα, έχοντας 1 νίκη, ενώ μόλις σε ένα από αυτά δέχθηκε γκολ.

Η Ντιφένσα Χουστίσια επικράτησε 2-1 στο ντέρμπι με την Ιντεπεντιέντε, όπου πάντως ο αντίπαλος έχει και πολλά εσωτερικά προβλήματα. Με 2 νίκες έβγαλε τα 3 τελευταία πρωταθλήματος. Κάτι αλλάζει προς το καλυτερο κι ενώ πριν 20 μέρες ήταν σε μια βαθιά κρίση, από την οποία βγαίνει όπως φαίνεται. Τιμωρημένος ο Γκουτιέρες (χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Νιούελς θέλει άμεσα να γυρίσει στις νίκες και η Ντιφένσα δεν είναι από τις αξιόπιστες ομάδες. Στο 2,30 ο άσος...


ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΟΥΡΑΚΑΝ

Η Βελέζ έφερε 2-2 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Λανούς κι ενώ προηγήθηκε δύο φορές. Προηγήθηκε το 2-2 με την Ρίβερ Πλέιτ για την ομάδα του Μεδίνα που μπροστά της έχει τρίτο σερί ντέρμπι του Μπουένος Άιρες. Μόλις δύο νίκες έχει στα 10 τελευταία πρωταθλήματος, αγνοεί τη νίκη στα 5 πιο πρόσφατα.

Η Ουρακάν δεν τα κατάφερε με την Γοδόι Κρουζ μένοντας στο 0-0. Δεύτερο σερί 0-0 για την ομάδα του Νταμπόβε, ενώ προηγήθηκαν 3 σερί νίκες. Δεν δέχθηκε γκολ στις δύο από τις τρεις τελευταίες εξορμήσεις όπου έμεινε αήττητη με 2 νίκες. Τιμωρημένος ο Φεράρι (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δύσκολο ματς για να βγει σημείο και καλύτερο ποντάρισμα είναι το 2-3 γκολ.


ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ

Η Ουνιόν Σάντα Φε έφυγε με το 2-2 από το άντρο της Σαν Λορέντσο, βάζοντας το δεύτερο γκολ στο 90'+6. Δεύτερη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Μουνούα ενώ προηγήθηκαν τρεις σερί νίκες. Με over έβγαλε τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και γενικά είναι από τις ανεβασμένες ομάδες.

Η Γοδόι Κρουζ έφυγε με το 0-0 από το άντρο της Ουρακάν. Η ομάδα του Ορσί έφτασε τα 6 σερί ματς αήττητη με 4 νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και μια πρόκριση στο κύπελλο. Πλήγμα η αποχώρηση του σούπερ εξτρέμ Οχέδα τον οποίο απέκτησε η Μποταφόγκο. Μόλις ένα γκολ δέχθηκε στα τρία τελευταία εκτός πρωταθλήματος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Πολλές οι δυσκολίες του αγώνα για να βγει σημείο κάτι που φαίνεται και από το σετ αποδόσεων. Καλύτερο ποντάρισμα στο no goal που είναι πάνω από 1,90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr