Ποδόσφαιρο

Α' Αργεντινής: Η άμυνα θα παίξει ρόλο στο Άρσεναλ-Ροζάριο!

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 10:37

Με δύο ματς πέφτει η αυλαία στην 10η αγωνιστική και οι αναλύσεις προσφέρουν... δυνατά σημεία για ποντάρισμα στο στοίχημα

Α' Αργεντινής: Η άμυνα θα παίξει ρόλο στο Άρσεναλ-Ροζάριο!

Με δύο ματς πέφτει η αυλαία στην 10η αγωνιστική και οι αναλύσεις προσφέρουν... δυνατά σημεία για ποντάρισμα στο στοίχημα.


ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Η Άρσεναλ έμεινε στο 1-1 εκτός με την Ρασίνγκ όπου ήταν άκρως ανταγωνιστική. Έχει 6 ισοπαλίες
στα 9 παιχνίδια της έχοντας και 2 νίκες. Η ομάδα του Μαντελόν είναι μαχητική αλλά δυσκολεύεται να κάνει το παραπάνω. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός έδρας.

Η Ροζάριο επικράτησε 1-0 στο εντός έδρας τοπικό ντέρμπι με την Νιούελς. Πρώτη νίκη σε ντέρμπι για τον Κάρλος Τέβες με την Ροζάριο να είναι η πρώτη προπονητική του δουλειά. Συμπλήρωσε πέντε ματς στον πάγκο της και είναι αήττητος στα 3 πιο πρόσφατα με 2 νίκες. Δεν έχει δεχθεί γκολ στα τρία τελευταία της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Οι δύο ομάδες παρουσιάζονται μαχητικές ενώ η Ροζάριο δίνει κι έμφαση στην άμυνα τελευταία. Αξίζει το ποντάρισμα στην ισοπαλία που είναι πάνω από 3,00.


ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΠΑΡΑΝΑ

Η Μπαράκας ηττήθηκε 3-1 εκτός από την Εστουδιάντες. Με ήττα με το ίδιο σκορ έβγαλε και το ματς με την Αρχεντίνος που προηγήθηκε, η οποία έβαλε τέλος σε δύο σερί νίκες. Με over έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Πατρονάτο επικράτησε 1-0 στο εντός με την Τίγκρε. Προηγήθηκε και η νίκη επί της Σεντράλ Κόρδοβα για την ομάδα του Φακούντο Σάβα. Με γκολ – γκολ και over έβγαλε τα 3 τελευταία μακριά από την έδρα της με μία νίκη και μία ισοπαλία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Αξίζει το ρίσκο στον άσο της Μπαράκας που είναι στο 2,90 καθώς έχει δείξει τελευταία πως μπορεί να παίρνει νίκες σε τέτοια ματς. Για μικρότερο ρίσκο καλό είναι το ποντάρισμα στο 2-3 γκολ που είναι πάνω από 1,90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr