Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ντούντελανζ – Πιούνικ με βάση την έδρα!

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 10:43

Οι πρωταθλητές Λουξεμβούργου επικράτησαν στην Αρμενία και φαντάζουν δικαίως φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Προκριματικά Champions League: Ντούντελανζ – Πιούνικ με βάση την έδρα!

Ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Α' Ματς: Πιούνικ - Ντουντελάνζ 0-1
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Πιουνικ με ένα γκολ ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ντουντελάνζ

Η Ντουντελάνζ είχε καταιγιστική παρουσία στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου απέναντι στην Πιούνικ (δύο δοκάρια, στο 7' και το 9') και παρά το ότι δεν κράτησε υψηλό τέμπο και στα 90', ένα γκολ με πέναλτι ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη. Η παρουσία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (2018 και 2019) έχει δημιουργήσει εμφανή ποιοτική άνοδο, ανάλογος και φέτος ο στόχος. Είχε εξαιρετική πορεία και στον προηγούμενο προκριματικό γύρο όπου με δύο νίκες απέκλεισε τα Τίρανα.


Με Φανγκέιρο στον πάγκο


Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 7 Αυγούστου, βρίσκεται χαμηλά ως προς την αγωνιστική ετοιμότητα.
Τα αγωνιστικά προβλήματα έχουν μείνει μακριά από τους πρωταθλητές του Λουξεμβούργου, το τεχνικό τιμ έχει την πολυτέλεια να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Επιστρέφει από τιμωρία στον πάγκο, ο τεχνικός Φανγκέιρο.

Πιούνικ Ερεβάν

Η Πιούνικ πίεσε την Ντουντελάνζ σε μεγάλα διαστήματα του ματς και παρά το ότι δεν μπορούσε να κρύψει το ότι ήταν υποδεέστερη, δεν κατάφερε να σκοράρει, για να υποστεί οριακή ήττα. Είχε ανεβάσει τον πήχη με την πρόκριση επί της Κλουζ στον προηγούμενο γύρο, χωρίς πάντως να νικήσει (δύο ισοπαλίες, προκρίθηκε στα πέναλτι). Οι πρωταθλητές Αρμενίας έχουν κορυφαίες ευρωπαϊκές στιγμές την παρουσία σε 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα (2018, 2020), είναι δεδομένο ότι φέτος θα κάνουν ένα ακόμη βήμα (θα παίξουν στα πλέι οφ του Κόνφερενς, στη χειρότερη περίπτωση).


Συν και πλην


Το πρωτάθλημα αρχίζει το Σάββατο, κατά την πρεμιέρα υποδέχεται την Αραράτ.
Ο Μπαράνοφ (α. 23/2) είναι εκτός λίστας, τιμωρημένος είναι ο νεοφερμένος αμυντικός Βάργκας. Επιστρέφει στον πάγκο από τιμωρία ο τεχνικός Μελικιάν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.17 3.2 2.95 1.51 2.22 1.15 4.15 1.95 1.67 1.32 1.25 1.55
Ντουντελάνζ - Πιούνικ Ερεβάν / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η Ντουντελανζ αναστάτωσε τους… μπουκ στον πρώτο αγώνα. Θα επιμείνουμε με τους πρωταθλητές Λουξεμβούργου καθώς ο άσος προσφέρεται σε αποδεκτή απόδοση (2.30).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr