Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Το φαβορί η Σέριφ, επικίνδυνο παιχνίδι!

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 11:14

Σέριφ Τίρασπολ και Μάριμπορ καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους ύστερα την λευκή ισοπαλία του πρώτου παιχνιδιού.

Προκριματικά Champions League: Το φαβορί η Σέριφ, επικίνδυνο παιχνίδι!

Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τη λήξη του 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Ελσίνκι (Φινλανδία) – Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί παίζει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τον ηττημένο του συγκεκριμένου ζευγαριού.

Σε ουδέτερο γήπεδο. Χωρίς VAR.

Το πρώτο παιχνίδι έληξε 0-0.

Σερίφ Τιρασπόλ

Η Σέριφ Τίρασπολ στο πρώτο παιχνίδι μόνο παθητικό ρόλο δεν είχε. Ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, απείλησε την αντίπαλό της και δεν της άφησε πολλά περιθώρια. Το μόνο που της έλειψε ήταν το πολυπόθητο γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού στο ζευγάρι. Είχε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί και να τις μεταφράσει σε γκολ. Έχει ευρωπαϊκές εμπειρίες η ομάδα και ίσως την βοήθησαν στο κλίμα και στη νοοτροπία τέτοιων παιχνιδιών. Το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και αναμένεται το Σάββατο να γίνει η έναρξη. Προς το παρών είχε όλο το χρόνο να ετοιμαστεί για το σημερινό παιχνίδι.

Αγωνιστικά νέα

Ο επιθετικός Atiemwen, χτύπησε στον 1ο προκριματικό γύρο και σήμερα θα λείψει ξανά αφού κρίθηκε ανέτοιμος. Είναι και ο μοναδικός απών της σημερινής αναμέτρησης για τους Μολδαβούς.

Μάριμπορ

Η Μάριμπορ μπορεί να ήταν το φαβορί κατά κάποιον τρόπο στο πρώτο παιχνίδι λόγω και έδρας, όμως μόνο αυτό δεν έδειξε, Περιορίστηκε εντελώς σε παθητικό ρόλο και μπορεί να θεωρηθεί τυχερή στο ότι το σκορ έμεινε στο 0-0. Θεωρείται το αουτσάιντερ σήμερα, όμως όπως δηλώνουν οι άνθρωποι της ομάδας, είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα για όλα τα ενδεχόμενα. Είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την Σέριφ καθώς έχει προλάβει να παίξει για το πρωτάθλημα.

Πρωτάθλημα

Μπορεί στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος να υπέστη ήττα σοκ με σκορ 3-0, όμως στο δεύτερο παιχνίδι κατάφερε και έβγαλε αντίδραση κερδίζοντας την Γκόριτσα με 3-2. Χρησιμοποίησε νέα πρόσωπα ο προπονητής της στο σχήμα.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών έμειναν ο Milec, ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Βozic και ο Pihler.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.61 3.4 5 1.48 2.3 1.15 4.15 2.25 1.5 1.11 1.24 2.08
Σερίφ Τιρασπόλ - Μάριμπορ / Εκτίμηση

H Σέριφ όπως είναι λογικό έχει το πάνω χέρι στο σημερινό παιχνίδι. Το δίκαιο θα ήταν να είχε το προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα όμως οφείλει να προσέξει κιόλας καθώς μπάλα είναι και μπορεί να την πατήσει. Σε αυτή τη φάση, σε αυτή τη περίοδο και με την κατάσταση των ομάδων απρόβλεπτη, ο άσος στο 1.57 είναι προς αποφυγή.

Νo goal & under 2,5 θα επιλέξω εδώ σε τιμή του 1.80 που μοιάζει πιο ικανό. Εξάλλου μπορεί να έχουμε μια επανάληψη του πρώτου παιχνιδιού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr