Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Σάμροκ – Λουντογκόρετς, παιχνίδι στα γκολ!

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 11:15

Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας πραγματοποίησαν καθοριστικό βήμα πρόκρισης μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα και έτσι δοκιμάζουμε την τύχη μας σε ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Champions League: Σάμροκ – Λουντογκόρετς, παιχνίδι στα γκολ!

Ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Α' ματς: Λουντογκόρετς - Σάμροκ Ρόβερς 3-0
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Σαμροκ με τρία γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής θα αγωνιστεί με τον νικητή του ζευγαριού Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σκούπι

Σάμροκ Ρόβερς

Η Σάμροκ δεν σκόραρε στις λίγες καλές στιγμές της και από τη στιγμή που δέχθηκε το 2-0 λίγο μετά το ημίωρο από τη Λουντογκόρετς, δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ιδιαίτερα αξιόμαχη, το 3-0 στην εκπνοή την έριξε στο… καναβάτσο. Στόχος η πρόκριση σε γκρουπ οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οπότε διατηρείται στο κολπό (ο χαμένος θα αγωνιστεί με τον χαμένο του Ντοναμό Ζάγκρεμπ – Σκούπι). Σταθερά κορυφή στο ιρλανδικό πρωτάθλημα, παρά το 1-1 με την Ντρόχεντα στο τελευταίο.

Με ερωτηματικά

Ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμούς βασικών παικτών τις περασμένες εβδομάδες και ο βασικός αμ. Λοπες δεν αναμένεται να προλάβει, ενώ κάτι παραπάνω από αμφίβολος δίνεται ο βασικός μέσος μέσος Μπερν.

Λουντογκόρετς

Η Λουντογκόρετς ήταν εξ αρχής το ακλόνητο φαβορί απέναντι στη Σάμροκ και τα δύο γκολ του Πιέρου Σωτηρίου στο πρώτο ημίχρονο (είχε και δοκάρι) ήταν αρκετά για την άνετη νίκη, με το... κερασάκι (3-0) να έρχεται στην εκπνοή. Έως και δεδομένη πλέον η πρόκριση για τους πρωταθλητές Βουλγαρίας, οι οποίοι σε διαδρομή 11 ετών στα ευρωπαϊκά δρώμενα έχουν οκτώ παρουσίες σε ομίλους (οι δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ). Έχασε τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα, καθώς έμεινε στο εκτός έδρας 2-2 με την ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας.

Συν και πλην
Αναμένεται να επιστρέψει ο χρήσιμος Γιάνκοφ (μ. 2/0), δεν υπολογίζεται όπως και στον πρώτο αγώνα ο βασικός μέσος Γκονσάλβες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.3 3.05 2.07 1.62 2.02 1.2 3.55 1.8 1.8 1.62 1.28 1.25
Σάμροκ Ρόβερς - Λουντογκόρετς / Εκτίμηση

Το σκορ του πρώτου αγώνα μαρτυρά την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε το αμφίτερμα που προσφέρεται σε αποδεκτή τιμη (1.95).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr