Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μπόντο Γκλιμτ-Λίνφιλντ, δύσκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους!

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 10:32

Η Μπόντο Γκλιμτ καλείται να ανατρέψει την εις βάρος ήττα του πρώτου παιχνιδιού και να πάρει αυτή την πρόκριση σήμερα. 

Προκριματικά Champions League: Μπόντο Γκλιμτ-Λίνφιλντ, δύσκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους!
Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Μπόντο Γκλιμτ με 1 γκολ μετά τη λήξη του 90λέπτου ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Ζαγλκίρις Βίλνιους – Μάλμε, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί παίζει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τον ηττημένο του ζευγαριού Καραμπάγκ – Ζυρίχη. Χωρίς VAR.
Το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-0 με υπέρ της Λίνφιλντ.
Μπόντο Γκλιμτ

Αν και προσπαθούσε, φαινόταν πως είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κρατούσε το μηδέν στα μετόπισθεν, η Μπόντο Γκλιμτ δέχθηκε το γκολ που την βάζει με τη πλάτη στο στοίχο σήμερα. Μοιραία δεν σκόραρε και έτσι το έφαγε όπως λέει ο ποδοσφαιρικός νόμος. Ένα λάθος της άμυνας της στο 83' ήταν αρκετό ώστε να δώσει την ευκαιρία στην Λίνφιλντ να το εκμεταλλευτεί και να σκοράρει. Τώρα οφείλει να βρει αντίδραση και να πάρει την πρόκριση που τόσο θέλει και αποτελεί βασικό στόχο της χρονιάς. Εντός έδρας είναι απίστευτη. Είναι μια εντελώς μεταμορφωμένη ομάδα. Βγάζει ένταση, ρυθμό, δυναμικότητα και σκοράρει κατά ριπάς. Αγνοεί την ήττα εντός από την περασμένη χρονιά.

Πρωτάθλημα

Στο πρωτάθλημα, παίζοντας με τη βασική της ενδεκάδα, συνέτριψε 5-0 εντός έδρας τη νεοφώτιστη Γερβ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αγωνιστικά νέα

Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και θα είναι πλήρης σήμερα.

Λίνφιλντ

Η Λίνφιλντ κατάφερε και εξέπληξε τους πάντες με το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού, αφού ουδείς περίμενε τέτοιο αποτέλεσμα. Πήρε μεγάλη νίκη και όπως είναι λογικό, επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας. Ξέρει ότι απόψε έχει πολύ δύσκολο έργο και πως η Μπόντο Γκλιμτ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Θα ακολουθήσουν το ίδιο πλάνο όπως στο πρώτο παιχνίδι. Έπαιξαν με πάθος και δύναμη, έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία και έβαλαν δύσκολα στους ποδοσφαιριστές της Μπόντο. Είναι δυναμική ομάδα και εκεί στηρίζεται.

Πρωτάθλημα

To πρωτάθλημα της Β. Ιρλανδίας αρχίζει στις 13 Αυγούστου, οπότε η ομάδα είχε χρόνο να ετοιμαστεί αποκλειστικά για το σημερινό παιχνίδι.

Αγωνιστικά νέα

Απών ξανά θα είναι ο βασικός επιθετικός Κούπερ, ο οποίος δεν έπαιξε ούτε στο πρώτο παιχνίδι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.09 8.25 14 2.82 1.32 1.74 1.87 2.6 1.37 1.01 1.05 6.15
Μπόντο Γκλιμτ - Λίνφιλντ / Εκτίμηση

Όπως είναι λογικό θα είναι κατηφορικό το γήπεδο σήμερα για τη Λίνφιλντ, η οποία θα πρέπει να αντέξει σε επιθέσεις κατά κυμάτων. Η Μπόντο θα θελήσει να μπει δυνατά στο παιχνίδι, να βρει ένα γρήγορο γκολ και να τελειώσει από εκεί και πέρα το ματς. Δεν υπάρχουν και πολλές αξιόλογες επιλογές σε ένα παιχνίδι που ο άσος έχει 1.10 όμως κάτι προέκυψε.

Με το over 1,5 ημίχρονο γκολ (2.07) θα πορευτώ εδώ αφού βγάζει δυναμική η Μπόντο στα εντός έδρας ειδικά στο πρώτο μέρος, και απόψε έχει έναν λόγο παραπάνω να το κάνει.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr