Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ζυρίχη-Καραμπάγκ

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 10:42

Σε μια από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της βραδιάς, η Ζυρίχη κοντράρεται με την Καραμπάγκ και βρίσκουμε λύση σε ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Champions League: Ζυρίχη-Καραμπάγκ

Ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Α' ματς: Καραμπάκ – Ζυρίχη 3-2
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Ζυρίχης με ένα γκολ διαφορά, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής θα αγωνιστεί με το νικητή του ζευγαριού Φερεντσβάρος - Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ζυρίχη

Η Ζυρίχη είχε σοβαρά κενά στην άμυνα απέναντι στην Καραμπάκ και ηττήθηκε δικαίως, αλλά στο φινάλε πήρε περισσότερα ρίσκα και μειώνοντας στο 85’ σε 3-2 διατηρήθηκε για τα καλά στο… κόλπο της πρόκρισης. Βέβαια, θα πρέπει να παρουσιάσει αισθητή βελτίωση για να έχει σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης και ενώ δεν προκύπτει ιδιαίτερη αισιοδοξία από τις εμφανίσεις της στο ελβετικό πρωτάθλημα. Μετά τη συντριβή (4-0, έχασε πέναλτι στο 0-0) από τη Γιουνγκ Μπόις, έφερε 0-0 με τη Λουκέρνη αγωνιζόμενη πρωτίστως με βασικούς.

Πανέτοιμη
Ο Ομεράγκιτς (α. 27/0) συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά δεν αναμένεται να προλάβει το ματς. Ο τεχνικός Φόντα προσανατολίζεται σε αλλαγή σχηματισμού, επιλέγοντας τρεις στόπερ όπως έπραξε στο τελευταίο 20λεπτο του πρώτου αγώνα.

Καραμπάκ

Η Καραμπάκ έβγαινε ταχύτατα στην επίθεση έπειτα από κλεψίματα και κάπως έτσι επί της ουσίας έφτασε στη νίκη επί της Ζυρίχης. Βάσει εικόνας, το οριακό υπέρ της σκορ την αδικεί, αδράνησε στα μετόπισθεν και μάλιστα σε κρίσιμα σημεία και το γκολ που δέχτηκε στο φινάλε κράτησε «ανοιχτή» την υπόθεση πρόκριση. Διαθέτει πάντως εμπειρία καθώς από το 2014, η πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν αγωνίζεται ανελλιπώς σε ευρωπαϊκό όμιλο και το ίδιο θα συμβεί και φέτος, αν μείνει όρθια στην Ελβετία (θα συνεχίσει στη χειρότερη στα γκρουπ του Κόνφερενς).

Στερείται ρυθμού
Η εγχώρια λίγκα αρχίζει στις 5/8, η διοίκηση ψάχνει δύο προσθήκες. Συγκριτικά με το πρώτο ματς, δεν υπολογίζεται ο χρήσιμος μέσος Καράγιεφ, διαθέσιμος αντιθέτως ο Ρομαό (μέσος).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3.65 2.9 2.15 1.54 1.42 2.45 1.5 2.25 1.34 1.21 1.61
Ζυρίχη - Καραμπάκ / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες χωρίς πολλές διαφορές. Οι γηπεδούχοι είναι πιο έτοιμοι, οι φιλοξενούμενοι πιο έμπειροι! Δεν βγαινει… άκρη, το λογικό αμφίτερμα προσφέρεται σε διαβασμένη τιμή (1.65) και θα περιμένουμε το live.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr