Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Φενερμπαχτσέ – Ντιναμό Κιέβου

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 10:53

Ο άσος της Φενερμπαχτσέ επί της Ντιναμό Κιέβου αποτελεί ήδη μια από τις δυνατές επιλογές της ημέρας και ο άσος έχει πάρει… παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά.

 

Προκριματικά Champions League: Φενερμπαχτσέ – Ντιναμό Κιέβου

Ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Α' ματς: Ντινάμο Κιέβου – Φενέρ 0-0
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής θα αγωνιστεί με την Στουρμ Γκρατς

Φενερμπαχτσέ

Η Φενέρ είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς με την Ντινάμο Κιέβου που διεξήχθη στην Πολωνία, έφτανε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο οι τελικές επινοήσεις δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές και κάπως έτσι έμεινε στο 0-0. Η τουρκική ομάδα καλείται να ανεβάσει ταχύτητα μεσοεπιθετικά για να αποδείξει ότι είναι το φαβορί του ζευγαριού έχοντας άλλωστε ανεβάσει τον πήχη φέτος με σημαντικές μεταγραφές αλλά και αλλαγή τεχνικού. Δεν μπορεί, πάντως, να ποντάρει στην αγωνιστική ετοιμότητα, καθώς η εγχώρια λίγκα αρχίζει στις 5 Αυγούστου, ενώ ψάχνει περαιτέρω ενίσχυση.

Συν και πλην
Ο νεοφερμένος επιθετικος Κινγκ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από το πρώτο ματς, αλλά συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση και αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Ανέτοιμος αντιθέτως ο επίσης νεοφερμένος Ζόαο Πέντρο, δεν υπολογίζονται και οι βασικοι Σανγκαρέ, Γιαντάς (μέσοι) και Αζίζ (στόπερ), ενώ επτά παίκτες έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας επειδή βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.
Σκληροτράχηλη

Ντιναμό Κιέβου

Η Ντινάμο Κιέβου δεν ήθελε να εκτεθεί απέναντι στη Φενέρ, έριξε το βάρος στην καλή αμυντική λειτουργία, είχε σε καλή κατάσταση τον πορτιέρε Μπούστσαν και κράτησε το 0-0, έχοντας και δύο καλές στιγμές στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Η ομάδα του πολύπειρου Μιρτσέα Λουτσέσκου διατηρεί άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, η ρωσική εισβολή δεν απέτρεψε τα περισσότερα από τα ατού της να παραμείνουν και ξέμεινε άλλωστε με μόλις δύο ξένους. Το πρωτάθλημα αναμένεται να αρχίσει στις 20/8, αν και αναμένεται να διεξαχθεί μετ' εμποδίων.

Πανέτοιμη
Θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, με μοναδική ουσιαστική απουσία του αναπληρωματικού επιθετικού Σουπριάχα. Δεν αποκλείεται να παίξει με την ίδια ενδεκάδα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.71 3.4 4.25 1.67 1.95 1.22 3.4 1.85 1.75 1.16 1.24 1.87
Φενερμπαχτσέ - Ντιναμό Κιέβου / Εκτίμηση

Ο άσος έχει πάρει παιχνίδι τις τελευταίες ώρες και μοιραία υποχώρησε στην στοιχηματική αγορά. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο αλλά το 1.75 κρίνεται «φαγωμένο».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr