Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Αντιδρά η Αντβέρπ!

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 10:46

Η φιλόδοξη φέτος Αντβέρπ έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της άσημης Ντρίτα και συνδυάζουμε το διπλό με ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Conference League: Αντιδρά η Αντβέρπ!

Ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Οποια ομάδα προκριθεί θα αγωνιστεί με το νικητή του Σεϊναγιόεν – Λίλεστρομ.
Α’ Αγώνας: Αντβέρπ – Ντρίτα 0-0
Στο ουδέτερο «Φαντίλ Βόκρι», στην Πρίστινα.

Ντρίτα

Η Ντρίτα άντεξε στην πίεση που δέχθηκε στο πρώτο ματς, είχε και την συνδρομή της τύχης και κόντρα στα προγνωστικά απέφυγε την ήττα (0-0). Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Ιντερ Τούρκου (0-1, 3-0) και το ζύγι κρίνεται ήδη επιτυχημένο καθώς άπαντες στις τάξεις της αποδέχονται τον τίτλο του αουτσάιντερ. Το 0-0 άνοιξε μάλιστα την… όρεξη όπως παραδέχτηκε ο τεχνικός Νουχίτζι, που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα. Στο περυσινό πρωτάθλημα του Κοσόβου τερμάτισε 2η, ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου (έχασε 1-2 από την Λιάπι).

Αντβέρπ

Η Αντβέρπ πλήρωσε την έλλειψη ρυθμού, δεν αξιοποίησε την υπεροχή της στο πρώτο παιχνίδι και παρότι σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, κόλλησε στην ισοπαλία και άφησε ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, νίκησε εκτός έδρας τη Μαλίν 2-0, με δύο γκολ στο διάστημα 31' – 35' από τον Φρέι που διατηρήθηκε στο αρχικό σχήμα και απέκτησε καλή ψυχολογία. Φέτος, δεν κρύβει τους υψηλούς στόχους για διάκριση εντός και εκτός συνόρων, καθώς μετά την έλευση του επιτυχημένου τεχνικού διευθυντή Μαρκ Οφερμαρς από τον Αγιαξ, «ανοίχτηκε» στα μεταγραφικά και έχει σπαταλήσει ήδη 10 εκατ. ευρώ.

Πανέτοιμη
Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μαρκ Οφερμανς. Σταθερά εκτός πλάνων για διαφορετικούς λόγους οι Σεκ (α), Χαρούν (μ.), Φίσερ (ε), ο Ολλανδός αναμένεται να επιμείνει στον Φρέι αντί του νεοφερμένου Γιάνσεν (4 εκατ. ευρώ) στην θέση του φουνταριστού.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
8.35 3.75 1.34 1.75 1.82 1.28 2.95 2.07 1.58 2.75 1.16 1.03
Ντρίτα - Αντβέρπ / Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι θα επιμείνουν στην τακτική του κλεφτοπολέμου αλλά η Αντβέρπ είναι πιο συνειδητοποιημένη και έτοιμη αυτή την φορά. Το διπλό προσφέρεται σε αναμένομενα χαμηλή τιμή, θα το συνδυάσουμε με over 1,5 στο πιο αποδεκτό 1.75.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr