Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: ΑΠΟΕΛ με combo bet!

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 11:09

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Μπότεφ και θα… ενισχύσουμε τον άσο με ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Conference League: ΑΠΟΕΛ με combo bet!

Ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Οποια ομάδα προκριθεί θα αγωνιστεί με το νικητή του Κίζιλζαρ - Όσιγιεκ
Α’ Αγώνας: Μπότεφ – ΑΠΟΕΛ 0-0

ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ απείλησε πρώτος και τελευταίος στην Βουλγαρία, αλλά πρωτίστως επιχείρησε να διαφυλάξει τα μετόπισθεν και το 0-0 ήταν μάλλον αναμενόμενο βάσει της εικόνας της αναμέτρησης. Θέλει να συνδυάσει την επιστροφή στην Ευρώπη με καλή πορεία, έχει ενισχυθεί το ρόστερ και έχει ανεβάσει τον πήχη. Προσέχει πολύ την άμυνα, δεν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. «Θα ειμαστε πιο επιθετικοι» υπογράμμισε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός Σωφρώμνης Αυγουστή.

Στο… περίμενε
Προχώρησε σε αρκετές και σημαντικές προσθήκες αλλά οι τελευταίοι νεοφερμένοι Βιγιαφάνιες, Κοσταντίνοφ, Μπλουμ και Ντβάλι θα είναι διαθέσιμοι από το επόμενο ματς. Έτοιμος ο στόπερ Καρώ, γνωστές κρίνονται οι απουσίες των Κβιλιτάλια (ε) και Εσελινγκ (α).

Πιθανή σύνθεση: Μπέλετς – Γουίλερ, Νταουσβίλι, Κρέσπο, Τσεπάκ – Σόουζα, Σαρφό, Ντάλσιο – Θεοδώρου, Μάγκλιτσα, Πολυκάρπου

Μπότεφ Πλόβντιβ

Η Μπότεφ δεν πήρε ρίσκα, δεν υποτίμησε τον ΑΠΌΕΛ, πήγε να πάρει το ματς με μισό μηδέν, αλλά δεν τα κατάφερε παρότι στην επανάληψη κέρδισε μέτρα, Ανάλογη θα είναι η προσέγγιση και στην ρεβάνς στην Κύπρο για την ομάδα από την Φιλιππούπολη που ξεκίνησε κάκιστα στο πρωτάθλημα με τρεις ήττες και στο τελευταίο ματς δεν τα καταφερε κόντρα στην Αρντα παρότι αγωνίστηκε με βασικούς. Δεν ταξιδεψε με την αποστολή ο μεσοεπιθετικός Μπαοροάν, ανέτοιμος ο μέσος Νεντέλεφ, δεν υπολογίζονται και οι τελευταίοι τρεις νεοφερμένοι (Μλαντενόφσκι, Τουρέ, Ερμάν).

Πιθανή σύνθεση: Χάνκιτς – Πούντσετς, Γκένεφ, Σουπραγιέν, Κονατέ – Μίνκοφ, Μέρτενς – Ραμπέι, Τόκου, Ετό – Μπραχίμι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.47 3.4 7.15 1.6 2.05 1.2 3.55 2.15 1.55 1.05 1.22 2.37
ΑΠΟΕΛ - Μπότεφ Πλόβντιβ / Εκτίμηση

Ο ΑΠΟΕΛ έχει τον πρώτο λόγο αλλά ο άσος στο 1.50 δεν αποτελεί ιδιαίτερη ευκαιρία. Και οι δύο ομάδες πάντως ποντάρουν στην άμυνα, έτσι η νίκη των Κυπρίων μπορεί να συνδυαστεί με under 3,5 στο πιο… ελκυστικό 2.20.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr