Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Άνετα η Αλκμααρ!

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 11:35

Η έμπειρη Αλκμααρ δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην άσημη Τούζλα και το συνδυαστικό διπλό με αρκετά γκολ αποτελεί από τις βασικές επιλογές της ημέρας.

Προκριματικά Conference League: Άνετα η Αλκμααρ!

Ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Τούζλα με ένα γκολ ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Πρώτος αγώνα: Αλκμααρ – Τούζλα 1-0
Οποια ομάδα προκριθεί θα αγωνιστεί με τη Νταντί Γιουνάιτεντ.
Στο ουδέτερο «Γκρβάνιτσα», απέχει 71 χλμ. από την έδρα της Τούζλα.

Τούζλα Σίτι

Η Τούζλα στάθηκε τυχερή με την Αλκμααρ, δέχτηκε γκολ στο 12΄, ταμπουρώθηκε στην άμυνα της και ουσιαστικά γλίτωσε από βαρύτερη ήττα. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε ευκολα με δύο νίκες την άσημη Τρε Πένε, αλλά αυτή την φορά ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος και άπαντες στις τάξεις της αποδέχονται τον τίτλο του αουτσάιντερ, συμμετέχοντας αλλωστε για πρώτη φορά στην ιστορία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν έπαιξε στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος Βοσνίας, για την καλύτερη προετοιμασία. Χωρίς σοβαρά αγωνιστικά κενά.

Άλκμααρ

Η Αλκμααρ δεν εντυπωσίασε στο πρώτο ματς, ωστόσο είχε ευκαιρίες (και δοκάρι) για ευρύτερη νίκη και ουσιαστικά πλήρωσε την ελλειψη ρυθμού. Ξεκινά και φέτος με υψηλούς στόχους, ενισχύθηκε άλλωστε μεταγραφικά και παρά την αποχώρηση του αρχηγού Βάινταλ για τον Αγιαξ, είναι ενισχυμένη. Συνεχίζει με τον Πασκάλ Γιάνσεν, το νέο πρωτάθλημα Ολλανδίας αρχίζει στις 7 Αυγούστου, στόχος οι όμιλοι του Κόνφερενς Λιγκ, αποτελεί άλλωστε μια από τις πιο σταθερές ομάδες της χώρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Νέο πρόβλημα ο νεοφερμένος μπακ ντε Βιτ, δεν υπολολογίζεται και πάλι ο μπακ Σουγκαβάρα (α. 36/1), ανέτοιμος ο εξαιρετικός εξτρέμ Κάρλσον (ε. 38/17).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
6.35 4.15 1.37 2.05 1.58 1.35 2.62 1.82 1.75 2.7 1.1 1.06
Τούζλα Σίτι - Άλκμααρ / Εκτίμηση

Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και η Αλκμααρ αναμένεται ακόμα καλύτερη αυτή την φορά. Το διπλό προσφέρεται σε αναμενόμενα χαμηλή τιμή και το συνδυάσουμε με over καθώς οι φιλοξενούμενοι θα βρουν περισσότερους ελεύθερους χώρους αυτή την φορά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr