Ποδόσφαιρο

Ουνιόν-Σαρλερουά: «Παιχνίδι» στα γκολ!

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 10:34

Η Σαρλερουά μπορεί να βάλει… δύσκολα στην αποδυναμωμένη Ουνιόν, το σετ δεν αποδίδει δικαιοσύνη και δοκιμάζουμε την τύχη μας σε ποντάρισμα τερμάτων.

Ουνιόν-Σαρλερουά: «Παιχνίδι» στα γκολ!

21:45, Novasports 2 HD

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Η Ουνιόν προβλημάτισε στο πρώτο ημίχρονο με την Σιντ Τρουίντεν, στην επανάληψη βελτιώθηκε και κατάφερε να απαντήσει με τον νεοφερμένο Αντίγκρα, αλλά στο φινάλε ήταν μάλλον τυχερή που επέστρεψε με τον βαθμό με τους γηπεδούχους να σπαταλούν σπουδαία ευκαιρία στο 95’. Απαιτητική βέβαια η φετινή σεζόν μετά την περυσινή παραμυθένια πορεία που φλέρταρε τον τίτλο για να καταλάβει εν τέλει την καλύτερη θέση μετά από 48 χρόνια. Αποχώρησαν πάντως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο επιτυχημένος τεχνικός Μααζού και μοιραία δεν δείχνει ικανή να επαναλάβει την περυσινή πορεία.

Και στο… βάθος, η Ρέιντζερς

Αυξημένες πλέον οι απαιτήσεις της καθώς ακολουθεί εντός έδρας ματς με την Ρέιντζερς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτοιμος ο βασικός στόπερ Καντούς που αποχώρησε τραυματίας από την πρεμιέρα, μακροχρόνια απουσιάζει ο στόπερ Μασίντα, δεν υπολογίζεται ο νεοφερμένος φορ Νίλσον.

Σαρλερουά

Πρώτο δείγμα θετικό και με το παραπάνω για την Σαρλερουά, που παρά το άγχος των τελευταίων λεπτών, έκαμψε δίκαια την αντίσταση της Εουπεν. Η νίκη αποκλιμάκωσε κάποια από την δεδομένη γκρίνια των φιλάθλων για τις λιγοστές μεταγραφικές κινήσεις, καθώς αξίζει να σημειωθεί πως αγωνίστηκε χωρίς κάποιον νεοφερμένο στο αρχικό σχήμα! «Δεν ανησυχώ για τις μεταγραφές, θα έρθουν όσοι αξίζουν να διεκδικήσουν μια θέση στο αρχικό σχήμα» τόνισε ο 32χρονος τεχνικός Στιλ (συνεχίζει).

Τα… γνωστά

Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, θα αργήσει να επιστρέψει στην δράση ο χρήσιμος στόπερ βαν Κλέιμπουτ που… ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό από την περυσινή χρονιά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.6 3.8 4.5 2.1 1.57 1.41 2.47 1.62 2.02 1.15 1.18 2.1
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ - Σαρλερουά / Εκτίμηση

Το σετ θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένο καθώς η Ουνιόν αποδυναμώθηκε και φαντάζει αδύνατο να επαναλάβει την περυσινή τρελή πορεία. Πειθαρχημένη η Σαρλερουά στην πρεμιέρα και θα το… παλέψει στην πρωτεύουσα. Διαβασμένο το αμφίτερμα (1.65), ρισκάρουμε σε 1-1 anytime σκορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr