Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Μόναχο 1860-Ντόρτμουντ με βάση τα γκολ

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 10:44

Ο πρώτος γύρος ξεκινάει με σπουδαία παιχνίδια όπως το συγκεκριμένο όπου έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για το στοίχημα

Κύπελλο Γερμανίας: Μόναχο 1860-Ντόρτμουντ με βάση τα γκολ

Το Κύπελλο στην Γερμανία ανοίγει τις πύλες του. Η σεζόν ξεκινάει και το ενδιαφέρον για στοίχημα είναι μεγάλο.

Πρόκειται για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου όπου τα ματς είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτι αν χρειστούν.

Η Ντόρτμουντ έχει βγάλει αήττητη με 6 νίκες τα 7 τελευταία ματς απέναντι στην Μόναχο 1860.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε την περσινή βαθμολογία στην Μπουντεσλίγκα.

Μόναχο 1860

Η Μόναχαο 1860 έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας. Μάλιστα πέρασε με νίκη 4-3 από το άντρο της Ντιναμό Δρέσδης. Μιας ομάδας που είναι, όπως και η ίδια, στο κλαμπ των ομάδων που θα παλέψουν για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.
΄
Η ομάδα του Κέλνερ προηγήθηκε μάλιστα και 4-1, δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Κι έτσι πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο ματς - πρόκληση με την Ντόρτμουντ για το κύπελλο.

Με over έχει βγάλει τα 4 τελευταία της ματς είτε επίσημα, είτε φιλικά. Στα δύο τελευταία φιλικά ηττήθηκε με 6-0 από την Γκλάντμπαχ και 3-0 από την Νιούκαστλ.

Αγωνιστικά ο επιθετικός Μπογιάμπα, που αποκτήθηκε φέτος και ο μέσος Ντάιχμαν είναι τραυματίες και θα απουσιάσουν.

Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ περνάει πλέον στην μετά Χάλαντ εποχή. Απέκτησε τον Αλέ από τον Άγιαξ για να τον αντικαταστήσει. Μια εξαιρετική κίνηση, αλλά πριν από μερικές μέρες σοκαρίστηκε. Γιατί ο Αλέ διαγνώσθηκε με καρκίνο στους όρχεις και έκανε επέμβαση. Δεν υπολογίζεται για το ματς με την Μόναχο 1860.

Απέκτησε και τον περιφερειακό επιθετικό Αντεγέμι, που πρακτικά είναι ο μοναδικός πιο έμπειρος φορ. Ο άλλος είναι ο 17χρονος Μουκοκό. Αποκτήθηκαν και οι αμυντικοί Ζίλε, Σλότεμπερκ και ο μέσος Οζκάν.

Νέος τεχνικός στον πάγκο είναι ο Τέρζιτς που πήρε την θέση του Ρόζε, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία, αφού η περσινή χρονιά δεν θεωρήθηκε πετυχημένη. Ο Τέρζιτς ήταν στην ίδια θέση και τη σεζόν 2020-21 όπου οδήγησε την Ντόρτμουντ στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Στα δύο τελευταία φιλικά ηττήθηκε με 3-1 από την Βαλένθια και 2-0 από την Βιγιαρεάλ. Αγωνιστικά ο μεσοεπιθετικός Ρέινα, ο μπακ Πάσλακ και ο μέσος Οζκάν είναι εκτός.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
13 6.35 1.12 3.45 1.21 2.02 1.61 1.77 1.81 4.85 1.05 1.01
Μόναχο 1860 - Ντόρτμουντ / Εκτίμηση

Η Μόναχο 1860 στα πρώτα της ματς έχει δείξει πως είναι μια ομάδα που δέχεται γκολ αλλά και σκοράρει. Η Ντόρτμουντ περνάει σε μια νέα εποχή, αλλά ο Τέρζιτς ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει. Καλύτερο ποντάρισμα στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που είναι στο 1,87.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr