Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Ντινάμο Δρέσδης-Στουτγάρδη με τιμή στο 2,00

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 11:15

Ιδιαίτερο ματς για τις δύο ομάδες αναφορικά με τον πρώτο γύρο, όπου έχει φαβορί αλλά καλύτερο ποντάρισμα είναι στα γκολ

Κύπελλο Γερμανίας: Ντινάμο Δρέσδης-Στουτγάρδη με τιμή στο 2,00

Το κύπελλο της Γερμανίας ανοίγει τις πύλες του με τον πρώτο γύρο. Κι ένα από τα ματς που έχουν ενδιαφέρον είναι αυτό της Ντινάμο Δρέσδης με την Στουτγάρδη.

Αναφορικά με το τι ισχύει, γίνεται στην έδρα της Ντινάμο Δρέσδης, είναι μονό και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθούν παράταση και πέναλτι αν χρειαστούν.

Οι γηπεδούχοι έχουν 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και μία ήττα στα 7 τελευταία εντός απέναντι στην Στουτγάρδη.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε την περσινή βαθμολογία στην Μπουντεσλίγκα.

Ντιναμό Δρέσδης

Η Ντινάμο Δρέσδης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Μάλιστα έχει κάνει ήδη την πρεμιέρα. Πιο συγκεκριμένα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 4-3 στο ντέρμπι με την Μόναχο 1860.

Μάλιστα βρέθηκε να χάνει με 4-1 και στο τέλος διασκέδασε τις εντυπώσεις. Μεγάλα τα κενά στην άμυνα για μια ομάδα που είναι στα φαβορί για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Άνφγκαγκ βρίσκεται στον πάγκο της από φέτος και θέλει να αποδείξει πολλά μετά την αποχώρηση του από την Βέρντερ Βρέμης.

Η παράδοση την θέλει να έχει 3 προκρίσεις τις τέσσερις τελευταίες φορές που έδωσε ματς για το κύπελλο με ομάδες της πρώτης κατηγορίας στην έδρα της.

Τα τέσσερα τελευταία της φιλικά τα έβγαλε με no goal και under έχοντας μια νίκη, το 1-0 επί της Τέπλιτσε. Έδωσε φιλικό και με την Ντόρτμουντ όπου ηττήθηκε με 2-0.

Αγωνιστικά εκτός είναι ο βασικός μέσος Σταρκ και τρεις αναπληρωματικοί, ανάμεσα τους και ο εξτρέμ Βλαχοδήμος, που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό.

Στουτγκάρδη

Η Στουτγκάρδη δίνει το πρώτο επίσημο ματς για τη νέα σεζόν. Πέρσι τερμάτισε λίγο πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις στην Μπουντεσλίγκα και δεν θελει να επαναληφθεί.

Ο Πελεγκρίνο Ματαράτσο παραμένει στον πάγκο της και αισιοδοξεί πως θα παρουσιαστούν καλύτεροι. Μεταγραφικά έφερε τον μπακ Βάγκνομαν, απέκτησε τα δικαιώνατα του Μαυροπάνου κι έδωσε 2 εκατ. ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρει τον Περέα.

Στα 4 πιο δυνατά φιλικά της μέτρησε ισάριθμες νίκες. Στο πιο πρόσφατο επιβλήθηκε 5-2 της Βαλένθια και προηγήθηκε το 2-1 επί της Μπρέντφορντ.

Ο βασικός αμυντικός χαφ Μανγκαλά οδεύει προς τη Νότιγχαμ και δεν υπολογίζεται. Ο εξτρέμ Κουλιμπαλί παραμένει τραυματία αλλά και ο αμυντικός χαφ Κάρατσορ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.25 3.6 1.62 2.1 1.55 1.42 2.4 1.58 2.05 2.07 1.15 1.15
Ντιναμό Δρέσδης - Στουτγκάρδη / Εκτίμηση

Μικρή η τιμή του διπλού για την Στουτγκάρδη που είναι και το μεγάλο φαβορί. Η Ντιναμό Δρέσδης δίνει το ματς στην έδρα της. Καλύτερο ποντάρισμα στο 2-3 γκολ που είναι στο 2,00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr