Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: «Ξεφεύγει» το σκορ!

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 11:25

Η χωρίς νίκη Οντένσε υποδεχεται την κουρασμένη Μίντιλαντ σε μια αναμέτρηση που… υπόσχεται γκολ εκατέρωθεν!

Α’ Δανίας: «Ξεφεύγει» το σκορ!
Οντένσε

Η Οντένσε πήρε τον πρώτο της φετινό βαθμό στο εκτός έδρας ματς με την Ράντερς αλλά ο Σουηδός τεχνικός Αντρέας Ελμ δεν έμεινε διόλου ευχαριστημένος αφού η ομάδα του προηγήθηκε 0-2 και δέχθηκε 2 γκολ στο διάσημα 75΄-78΄. Στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί 2-0 εντός έδρας από την Νόρντζελαντ και απέναντι στην Μίντιλαντ ψάχνει απαντήσεις για να μην βρεθεί από νωρίς σε κλίμα εσωστρέφειας . Έχει… ανοικτούς λογαριασμούς με την Μίντιλαντ αφού στις 26 Μαΐου ηττήθηκε στα πέναλτι στον τελικό του Κυπέλλου Δανίας.

Στο… περίμενε

Οι αρκετές απουσίες δικαιολογούν εν μέρει τα προβληματικά αποτελέσματα, καθώς έχασαν τα πρώτα ματς και δίνονται αμφίβολοι οι βασικότατοι πέρυσι Τζεμπάλι, Φέγκερ (ε), Ιβάντσεβιτς (α), ενώ πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε από τον τελευταίο αγώνα ο φορ Χόρνεμαν που με την σειρά του δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Μίντιλαντ

Η Μίντιλαντ ηττήθηκε 3-1 εντός έδρας από την Σίλκεμποργκ την προηγούμενη αγωνιστική και συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις καθώς παρέμεινε χωρίς νίκη αφού και στην πρεμιέρα είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 με την Ράντερς εντός έδρας. Έχει δώσει βέβαια το βάρος εκτός συνόρων, καθώς την Τρίτη απέκλεισε στα πέναλτι (4-3) την ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα στις 2 και 9 Αυγούστου.

«Ανάσες»
Ο Μπο Χένρικσεν θα ξεκουράσει ορισμένους από τους βασικούς του παίκτες. Διαθέσιμος ο βασικός εξτρέμ Σίστο που είχε… συγκρουστεί με την διοίκηση, αμφίβολος ο Βραζιλιάνος μέσος Εβάντερ. Γνωστή κρίνεται πλέον η απουσία του βασικού επιθετικού Μπρουμάδο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.4 3.4 1.91 2.05 1.6 1.38 2.57 1.54 2.15 1.74 1.22 1.25
Οντένσε - Μίντιλαντ / Εκτίμηση

Η Οντένσε «βγάζει» φάσεις, αλλά δεν πείθει αμυντικά. Η καλύτερη Μίντιλαντ κουβαλά κούραση από το ευρωπαϊκό ματς ενώ θα αγωνιστεί και με αλλαγές. Δεν… μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over που προσφέρεται πάντως σε… διαβασμένη τιμή (1.90).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr