Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Σκωτίας: Συνδυασμός για Ρέιντζερς, δυνατή η Χαρτς

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 00:15

Πρεμιέρα για την Πρέμιερσιπ με 4 από τα 6 ματς να γίνονται το Σάββατο και οι προτάσεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για στοίχημα

Πρέμιερ Σκωτίας: Συνδυασμός για Ρέιντζερς, δυνατή η Χαρτς

Πρεμιέρα για την Πρέμιερσιπ με 4 από τα 6 ματς να γίνονται το Σάββατο και οι προτάσεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για στοίχημα.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε την περσινή βαθμολογία.


ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ- ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

H Λίβινγκστον δεν βρέθηκε στα πλέι οφ, τερματίζοντας στην 8η θέση. Στο όριο της εξάδας αναμένεται να κινηθεί και τη νέα σεζόν. Από τον Νοέμβριο του 2020 έχει προπονητή τον Ντέιβιντ Μάρτιντεϊλ. Με τρεις νίκες στα 4 παιχνίδια στον όμιλο του Λιγκ Καπ πήρε την πρόκριση.


Στα φαβορί για τον τίτλο η Ρέιντζερς που τον έχασε πέρσι απο την Σέλτικ, με 4 βαθμούς διαφορά. Από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει προπονητή τον Φαν Μπρόνκχορστ. Παρελθόν αποτελούν ο αμυντικός Μπάσι και ο μέσος Αριμπό, προχώρησε όμως και σε προσθήκες μεταξύ των οποίων είναι ο Τσόλακ από τον ΠΑΟΚ, και ο αμυντικός Γιλμάζ. Πάντως ακολουθεί ματς για τα προκριματικά του Champions League. Με τρεις νίκες έβγαλε τα 4 ματς του Λιγκ Καπ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ρέιντζερς είναι το μεγάλο φαβορί αλλά είναι μικρή η τιμή του διπλού. Καλύτερο ποντάρισμα στο να σκοράρουν και οι δύο που είναι πάνω από 2,00.

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Κιλμάρνοκ κέρδισε την άνοδο κατακτώντας πέρσι το πρωτάθλημα στην Τσάμπιονσιπ. Θεωρείται ως δεύτερο φαβορί για τον υποβιβασμό! Στα ίδια επίπεδα δυναμικότητας το ρόστερ της.
Πάντως πήρε πρόκριση από τη φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ, διατηρώντας το αήττητο σε τέσσερα ματς (3-1-0). Από τον περασμένο Ιανουάριο έχει τεχνικό τον Ντέρεκ ΜακΙνες.

Η Νταντί Γιουνάιτεντ έχει το μυαλό και στο ματς με την Αλκμάαρ όπου ακολουθεί για τον 3ο προκριματικό του Conference League. Πέρσι κατέλαβε την 4η θέση που της έδωσε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αλλαξε και προπονητή, με τον Τζακ Ρος να αναλαμβάνει τα ηνία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δύσκολο παιχνίδι για να βγει σημείο και καλύτερο ποντάρισμα είναι το 2-3 γκολ που είναι πάνω από 1,90.


ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Η Σεντ Τζόνστον πέρσι κινδύνεψε άμεσα με υποβιβασμό. Αγωνίστηκε στα μπαράζ και τελικά σώθηκε επικρατώντας της Ινβερνές. Παρουσιάζεται αδύναμη και φέτος. Αποκλείστηκε στους ομίλους του Λιγκ Καπ, αν και είχε 2 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες στα 4 παιχνίδια της. Για 3η διαδοχική σεζόν έχει προπονητή τον Κάλιουμ Ντέιβιντσον.

Η Χιμπέρνιαν δεν βρέθηκε στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα για την παραμονή της. Έχει ενισχυθεί και μπορεί να βρεθεί, τουλάχιστον, στην πρώτη εξάδα. Στη φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ είχε απολογισμό 2-0-2 και αποκλείστηκε. Στο τελευταίο της φιλικό, στις 24/7 επικράτησε 1-0 της Νόργουιρς. Εχει νέο προπονητή τον Λι Ντέιβιντ Τζόνσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Οι δύο ομάδες είναι τελείως διαφορετικές και όλα μπορούν να συμβούν. Καλύτερο ποντάρισμα στο over 2,5 γκολ που είναι πάνω σπό 2,50.

ΧΑΡΤΣ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Χαρτς τα πήγε πολύ καλά πέρσι και τερμάτισε στην 3η θέση. Έτσι θα παίξει στα πλέι οφ του Europa League. Θα κυνηγήσει εκ νέου ευρωπαϊκό εισιτήριο. Προφανώς, έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει. Δεν υπήρχαν και αποχωρήσεις που άφησαν κενά στο ρόστερ. Καλή η παρουσία της στα φιλικά, όπου σε επτά ματς είχε μία ήττα (5-1-1). Για 3η διαδοχική σεζόν έχει προπονητή τον Ρόμπι Νίλσον.

Η Ρος Κάουντι βρέθηκε πέρσι στα πλέι οφ και ήταν κάτι εξαιρετικό. Αλλά δεν πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο, τερματίζοντας στην 6η θέση. Αποδυναμώθηκε και αναμένεται να κινηθεί στο δεύτερο μισό.
Στο Λιγκ Καπ, πάντως, πήρε την πρόκριση από τη φάση των ομίλων και μάλιστα αήττητη (3-1-0). Για 2η σεζόν έχει προπονητή τον Μάλκολμ Μακέι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο άσος από ημίχρονο είναι στο 2,40 και αξίζει το ρίσκο με βάση και την δυναμική που έχει η Χαρτς έναντι της Ρος Κάουντι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr