Ποδόσφαιρο

MLS: Νίκες για Φιλαδέλφεια και Νάσβιλ

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 14:28

Με έντεκα αναμετρήσεις συνεχίζεται ξημερώματα Κυριακής το συναρπαστικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών.

MLS: Νίκες για Φιλαδέλφεια και Νάσβιλ

του Μάκη Κασσαλιά

ΜΙΝΕΣΟΤΑ-ΠΟΡΤΛΑΝΤ

Την πέμπτη νίκη στο αήττητο έξι αγωνιστικών πανηγύρισε η Μινεσότα στο Χιούστον (1-2), πραγματοποιώντας ακόμη ένα βήμα για πλέι οφ. Μετά το εντυπωσιακό -έστω φιλικό- 4-0 επί της Εβερτον, η φορμαρισμένη ομάδα του Αγγλου Αντριαν Χιθ άξιζε το τρίποντο. Σοκ για τον μέσο Χέις που χάνει την υπόλοιπη σεζόν, αμφίβολος ο μέσος Τραπ, νοκ άουτ οι Αριάγκα (αμυντικός μέσος), Μετανίρ και Ντότσον (δεξιοί μπακ), Γουεά και Χάνσεν (εξτρέμ).

Εστω αγχωτικά το Πόρτλαντ επιβλήθηκε του Σαν Χοσέ (2-1) και διατηρείται στα όρια των προνομιούχων θέσεων της Δύσης με αήττητο επτά αγωνιστικών (4-3-0). Αν και στο μεγαλύτερο διάστημα είχε πρωτοβουλία, ήταν και τυχερό έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον γκολκίπερ Ιβασιτς, ισοφάρισε με τυχερό τρόπο και ολοκλήρωσε την ανατροπή γλιτώνοντας σε δοκάρι (89’). Over τα 5/6 τελευταία. Πήρε τον Κολομβιανό αμυντικό Μοσκέρα (Ιντ. Μεντεγίν), εκτός ο φορ Γκουτιέρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε μεγάλη φόρμα η Μινεσότα, ενώ και το Πόρτλαντ έχει ανεβάσει στροφές. Αμφότερες παίζουν για να σκοράρουν και όχι για να καταστρέψουν, επιλογή ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over (1.85).

ΣΙΚΑΓΟ-ΑΤΛΑΝΤΑ

Το Σικάγο πιστοποίησε την σαφή αγωνιστική του άνοδο περνώντας δίκαια από το Βανκούβερ (1-3), τρίτη συνεχόμενη νίκη πλησιάζοντας κι άλλο τις προνομιούχες θέσεις της Ανατολής. Γλίτωσε σε δοκάρι (6’) πριν προηγηθεί νωρίς και ισοφαρίσει τα δοκάρια (38’), σκόραρε για 3ο διαδοχικό ματς με κεφαλιά ο Τσίχος (!), ωραίο τελείωμα του Μιούλερ το κερασάκι στην τούρτα. Αμφίβολος ο μέσος Χιμένες, εκτός πλάνων ο στόπερ Ομσπεργκ (1 γκολ).

Νέα αποτυχία για την Ατλάντα στην έδρα των ΛΑ Γκάλαξι (2-0) και παραμένει εκτός των προνομιούχων θέσεων της Ανατολής. Είχε πάντως τις ευκαιρίες της η απογοητευτική φέτος πρωταθλήτρια του 2018, που έχει κακές εκτός έδρας επιδόσεις (1-2-7). Τα 8/9 πιο πρόσφατα είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Δεν υπολογίζονται οι δεξιοί μπακ Λένον-Ερνάντεζ, οι τερματοφύλακες Γκουζάν-Καστανιέιρα, οι μέσοι Χίντμαν-Αλόνσο και οι Γκούτμαν (αρ. μπακ), Ρόμπινσον (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εμφανής η βελτίωση του Σικάγο, σε σταθερά χαμηλές πτήσεις αντιθέτως η Ατλάντα. Θέλει πάντως.. άντερα και κάλυψη ο άσος του 2.05.

ΣΑΡΛΟΤ-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Σε ακόμα ένα ταξίδι η Σάρλοτ ήταν.. γυμνή αμυντικά γνωρίζοντας βαριά ήττα στο Τορόντο (4-0). Στο πρώτο ημίχρονο δέχτηκε επιθέσεις κατά κύματα και τέσσερα γκολ, πετώντας λευκή πετσέτα. Πάντως είναι αρκετά αποτελεσματική εντός έδρας (7-0-3), γι’ αυτό και συνεχίζει να ελπίζει για πλέι οφ. Γκολ-γκολ τα πέντε από τα επτά τελευταία. Αποδεσμεύτηκε ο Αργεντινός μέσος Ορτίθ, τιμωρημένος ο Αυστριακός αρ. μπακ Φουχς (2 γκολ), τραυματίας ο αρ. μπακ Αρμουρ.

Αν και καλύτερο, το Κολόμπους δεν μπόρεσε να επιβληθεί της Νιου Ινγκλαντ (0-0) ωστόσο είναι εννιά αγωνιστικές το αήττητο (4-5-0) και διατηρείται στις προνομιούχες θέσεις της Ανατολής. Είχε τον έλεγχο και τις καλύτερες ευκαιρίες όμως το σταμάτησε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Αξιοσημείωτες οι πολλές ισοπαλίες εκτός έδρας (3-6-2). Αμφίβολος ο εξτρέμ Γεμπόα, εκτός ο χαφ Αρτούρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυναμώνει εντός η Σάρλοτ, που χρειάζεται τη νίκη για να μην απομακρυνθεί από τις προνομιούχες θέσεις. Δύσκολα όμως θα την πάρει κόντρα σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο. Ποντάρουμε στην πρώτη εντός έδρας ισοπαλία για την ομάδα της Βόρειας Καρολίνα.

ΜΟΝΤΡΕΑΛ-ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ

Δεύτερη κολλητή νίκη για το Μόντρεαλ στην Ουάσινγκτον (1-2), καθάρισε σκοράροντας ο Ονδουρέζος επιθετικός Κιότο (9 γκολ) και διατηρείται ψηλά. Over τα 15/19 τελευταία στο πρωτάθλημα, γκολ-γκολ τα 7/10 πιο πρόσφατα, ενώ παραμένει χωρίς ισοπαλία εντός έδρας (6-0-4). Εντονο ενδιαφέρον της Νόργουϊτς για τον 20χρονο διεθνή Καναδό μέσο Κονέ. Επέστρεψε ο αναντικατάστατος μεσοεπιθετικός Μιχάιλοβιτς (7 γκολ), μοναδικός απόντας ο φορ Γιόνσεν.

Το εμπόδιο της Ιντερ Μαϊάμι αποδείχτηκε όπως αναμενόταν χαμηλό για την ΝΥ Σίτι (2-0), που με το τέταρτο κολλητό τρίποντο μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-1) βρίσκεται οριακά πίσω από την κορυφή της Ανατολής. Ωστόσο η πρωταθλήτρια καλείται πλέον να βρει λύσεις για να καλύψει το τεράστιο κενό που αφήνει ο σταρ Αργεντινός φορ Καστεγιάνος (13 γκολ) που παραχωρήθηκε δανεικός στην Γρανάδα. Τιμωρημένος ο αμυντικός χαφ Μοράλες, τραυματίες οι Τίνερχολμ (δεξιός μπακ)-Παρκς (αμυντικός μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περισσεύουν τα χαμόγελα στο Μόντρεαλ, δεν θα φοβηθεί στο κρας τεστ με την πρωταθλήτρια που έχει ανεβάσει ρυθμούς αλλά πρέπει πλέον να καλύψει το πολύ μεγάλο κενό που αφήνει ο Καστεγιάνος. Ενδιαφέρουσα αλλά και δύσκολη στοιχηματικά αναμέτρηση, πάσο.

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Γ.-ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Συνέχεια στις υψηλές πτήσεις έδωσε η Φιλαδέλφεια που πέρασε χωρίς απώλειες από το Ορλάντο (0-1) και συνεχίζει να φιγουράρει στην κορυφή της Ανατολής, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες και μόλις μία ήττα στις 15 τελευταίες αγωνιστικές (6-8-1)! Γλίτωσε σε μεγάλη ευκαιρία στο 35΄, λίγο αργότερα πέτυχε το 10ο του γκολ ο «καυτός» Ούγγρος επιθετικός Γκάζνταγκ και στην επανάληψη δεν απειλήθηκε ουσιαστικά Παραμένει χωρίς ισοπαλία εντός έδρας (6-0-5). Τιμωρημένος ο μέσος Μαρτίνες.

Το διπλό επί του Σαν Χοσέ δεν είχε συνέχεια για το Χιούστον, που ηττήθηκε δίκαια εντός έδρας από την Μινεσότα (1-2) και απομακρύνθηκε ξανά από τις προνομιούχες θέσεις της Δύσης (σερί 1-1-4). Οι Τεξανοί δεν άξιζαν καλύτερης τύχης, έχοντας περιορισμένη επιθετική δράση, ωραίο πάντως το 4o γκολ του Πίκο. Και τα έξι τελευταία ήταν συνδυασμός γκολ-γκολ και over, παραμένει χωρίς ισοπαλία εκτός έδρας (3-0-7). Πήρε δανεικό από την Ονσε Κάλντας τον εξτρέμ Κινόνες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο... νόμος του Γκάζνταγκ συνεχίζει να δίνει βαθμούς στην Φιλαδέλφεια, ροντέο τα ματς του Χιούστον που βάζει και δέχεται γκολ με άνεση. Βασική επιλογή ο συνδυασμός άσου και over 1.5 (1.85).

ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ-ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ

Η Ιντερ Μαϊάμι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της ΝΥ Σίτι (2-0), μένοντας λίγο πίσω από τις θέσεις πλέι οφ. Εξαρχής βρέθηκε σε παθητικό ρόλο και το σκορ μάλλον την.. κολακεύει. Τα επτά από τα εννιά τελευταία ματς πρωταθλήματος είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων. Προηγήθηκε η.. φιλική συντριβή 6-0 από την Μπαρτσελόνα! Μοναδικός απόντας ο εξτρέμ Ρόμπινσον.

Το Σινσινάτι έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με το Νάσβιλ, έκτη ισοπαλία στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (1-6-1) βεβαίως διατηρείται στις προνομιούχες θέσεις της Ανατολής. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ενώ στις αρχές της επανάληψης λίγο έλειψε να το γυρίσει μόνος του ο αξιόπιστος επιθετικός Βάσκες. Γκολ-γκολ τα 9/11 τελευταία. Εξέτισε ποινή τριών αγωνιστικών ο μεσοεπιθετικός Ακόστα, τραυματίες οι Ματαρίτα (αρ. μπακ)-Μπάτζι (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οτι καλό το καταφέρνει εντός έδρας η Ιντερ Μαϊάμι, της… ισοπαλίας το Σινσινάτι και είναι πολύ πιθανή ακόμη μία.

ΝΑΣΒΙΛ-ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Ισοπαλία πήρε το Νάσβιλ στο Σινσινάτι (1-1) και συνεχίζει την μάχη για πλέι οφ. Η ομάδα του Τενεσί προηγήθηκε πολύ νωρίς, αλλά γενικότερα το ματς ήταν ισορροπημένο και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Εχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (13) από ότι εκτός (18) κι ενώ πέρυσι ήταν αήττητο μέσα στο Τενεσί! Γκολ-γκολ τα 9/11 τελευταία. Πήρε από την Τενερίφη τον δεξιό μπακ Μουρ, συμπλήρωσαν κάρτες οι Λόβιτζ (αμυντικός)-Μούιλ (εξτρέμ).

Το Βανκούβερ μεσοβδόμαδα υπέταξε στα πέναλτι το Τορόντο (1-1 στα 90’) κατακτώντας το πρώτο του κύπελλο Καναδά μετά το 2015 και παίρνοντας εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ Βορείου/Κεντρικής Αμερικής! Στο πρωτάθλημα υπέκυψε δίκαια εντός έδρας στο Σικάγο (1-3), με την μόλις δεύτερη ήττα στα επτά τελευταία (2-3-2) να το απομακρύνει από τις θέσεις πλέι οφ της Δύσης. Εκτός οι Χέιζαλ (γκολκίπερ), Γκουτιέρεζ (αρ. μπακ), Μπερχόλτερ (μέσος) και Καϊσέδο (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με βελτιωμένη ψυχολογία το Βανκούβερ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Καναδά, ωστόσο το Νάσβιλ είναι πιο ποιοτικό και με περισσότερες λύσεις. Ασος (1.60)!

ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ-ΤΟΡΟΝΤΟ

Η Νιου Ινγκλαντ έμεινε όρθια στη δύσκολη έδρα του Κολόμπους αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία ωστόσο παραμένει εκτός των προνομιούχων θέσεων στην Ανατολή καθώς συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-2). Πρωταγωνιστής για τους επαναστάτες», που είχαν περιορισμένη επιθετική δράση (έκανε ντεμπούτο ο Ιταλός φορ Βριόνι), ο νεοφερμένος Σέρβος γκολκίπερ Πέτροβιτς που.. κατέβασε ρολά και δεν ήταν η πρώτη φορά. Γκολ-γκολ τα 10/12 τελευταία. Απαντες στη διάθεση του Μπρους Αρίνα.

Επιτέλους νίκη και τι νίκη μάλιστα για το Τορόντο επί της Σάρλοτ (4-0) στο ματς που οι Καναδοί ευελπιστούν πως έγινε μία νέα αρχή. Στο ντεμπούτο τους οι Ιταλοί Ινσίνιε (επιθετικός)-Μπερναρντέσκι (εξτρέμ) έκαναν.. παπάδες στο πρώτο ημίχρονο πρωταγωνιστώντας στην εντυπωσιακή παράσταση των Καναδών, αμφότεροι έγιναν αλλαγή στην ανάπαυλα! Πάντως μεσοβδόμαδα ηττήθηκε στα πέναλτι από το Βανκούβερ (1-1 στα 90’) στον τελικό του καναδικού κυπέλλου. Αμφίβολος ο στόπερ Μαβινγκά, εκτός ο αμυντικός χαφ Οκέλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν παίζει καλά η Νιου Ινγκλαντ αλλά έχει.. φύλακα-άγγελο τον Πέτροβιτς. Το Τορόντο ήταν μεταμορφωμένο κόντρα στην Σάρλοτ, μετά και τις ποιοτικές προσθήκες. Μπορούν να πάρουν έστω ένα βαθμό οι Καναδοί (4.35).

ΚΑΝΣΑΣ-ΟΣΤΙΝ

Το Κάνσας πέταξε στα σκουπίδια την μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό κυπέλλου, καθώς μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στα πέναλτι από την δεύτερης κατηγορίας Σακραμέντο Ριπάμπλικ (0-0 στα 120 λεπτά). Στο πρωτάθλημα υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Λος Αντζελες (0-2) και παραμένει καθηλωμένο στον βυθό της Δύσης (σερί 1-1-4). Τα 7/8 τελευταία πρωταθλήματος είχαν συνδυασμό 2-3 γκολ. Με δέκα αγωνιστικές έχει τιμωρηθεί ο στόπερ Φορντ που βρέθηκε ντοπέ (!), μακροχρόνια τραυματίες οι Κίντα (μεσοεπιθετικός)-Πουλίδο (φορ).

Με τόσα αμυντικά λάθη το Οστιν ήταν δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στους ΝΥ Ρεντ Μπουλς, λύγισε με το θεαματικό 3-4 για να απομακρυνθεί από την κορυφή της Δύσης. Από γκάφα του γκολκίπερ Τάρμπελ έμειναν πίσω στο σκορ οι Τεξανοί, που απειλήθηκαν με συντριβή. Over τα 9/12 τελευταία, μετράει τέσσερα συνεχόμενα διπλά. Αμφίβολοι ο δεξιός χαφ Χιμένες και ο μέσος Φελίπε Μάρτινς, νοκ άουτ ο αμυντικός χαφ Βαλένσια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο σκληρός αποκλεισμός στο κύπελλο έριξε κι άλλο την ψυχολογία στο Κάνσας. Το φετινό Οστιν δεν σηκώνει εύκολα κόντρα, μάλιστα οι μπουκ το χρίζουν φαβορί στο αποψινό! Δεν θα πάρουμε θέση.

ΝΤΑΛΑΣ-ΛΑ ΓΚΑΛΑΞΙ

Μετά από επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-3), το Ντάλας άλωσε την σκληρή έδρα του Σολτ Λέικ (0-1) και προσπαθεί να εδραιωθεί στις θέσεις πλέι οφ της Δύσης. Ο αντίπαλος μπήκε δυνατά, γρήγορα όμως οι Τεξανοί πήραν τον έλεγχο και προηγήθηκαν ενώ στο υπόλοιπο διάστημα απειλήθηκαν ουσιαστικά μόνο στο 31’. Γκολ-γκολ τα πέντε από τα επτά τελευταία. Μοναδικό πρόβλημα για τον Νίκο Εστέβεζ είναι ο αριστερός μπακ Φαρφάν.

Μετά από τρεις απανωτές ήττες οι ΛΑ Γκάλαξι πανηγύρισαν πολύτιμη νίκη επί της Ατλάντα (2-0) και βρίσκονται στα όρια των προνομιούχων θέσεων της Δύσης (σερί 2-1-4). Μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε, εν συνεχεία γλίτωσε σε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες προτού εξασφαλιστεί στο 96’ με άψογη ενέργεια του Σέρβου επιθετικού Γιόβελιτς που έφτασε τα εννιά γκολ. Νοκ άουτ οι αριστεροί μπακ Βιγιαφάνα-Γκάσπερ και ο χαφ Σαλντάνια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Ντάλας λογικά πήρε και ψυχολογική ώθηση με το διπλό-χρυσάφι στο Σολτ Λέικ και ετοιμάζεται να βάλει δύσκολα στους ασταθείς Γκάλαξι. Σκοράρουν και οι δύο, με τους Τεξανούς να έχουν μικρό προβάδισμα για την επικράτηση.

ΣΑΝ XΟΣΕ-ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Το Σαν Χοσέ πάλεψε αλλά λύγισε στο Πόρτλαντ (2-1), με την δεύτερη κολλητή ήττα (αλλά και μόλις τρίτη στα έντεκα πιο πρόσφατα) να το διατηρεί προτελευταίο στην Δύση. Βρέθηκε κυρίως σε θέση άμυνας, ωστόσο και προηγήθηκε και έχασαν ορισμένες μεγάλες ευκαιρίες (κυρίως βρίσκοντας.. τοίχο στον αντίπαλο γκολκίπερ) με αποκορύφωμα δοκάρι στο 89’. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα πέντε τελευταία. Εκτός οι Τζάντσον (αμυντικός μέσος), Φουέντες (μεσοεπιθετικός), Χάτζι (εξτρέμ).

Την πρώτη εντός έδρας ήττα της σεζόν γνώρισε το Σολτ Λέικ από το Ντάλας (0-1), βεβαίως παραμένει ψηλά στην Δύση. Οι «βασιλικοί» ξεκίνησαν δυνατά όμως δέχτηκαν γκολ και απογοητεύτηκαν, δεν είχαν παρά μία μεγάλη ευκαιρία (31’) μένοντας με μόλις ένα τρίποντο στα έξι τελευταία (1-2-3). Αποδυναμώνεται πολύ εκτός έδρας, ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερα συνεχόμενα over. Τιμωρημένος ο μέσος Ρουίς, τραυματίες οι βασικοί Κρέιλαχ (μέσος)-Γουντ (επιθετικός) και οι μπακ Φάρνσγουορθ (αριστερός)-Χάλσεϊ (δεξιός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παλεύει όσο μπορεί το Σαν Χοσέ, αποδυναμώνεται πολύ εκτός Γιούτα το Σολτ Λέικ. Ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over φαντάζει πολύ πιθανός (1.93).

Βαθμολογία -

30/07/2022Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 42 22 11 9 2 34 15 19
2 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 41 21 12 5 4 41 21 20
3 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 36 22 10 6 6 34 25 9
4 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 35 21 11 2 8 36 36 0
5 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 30 22 8 6 8 26 31 -5
6 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 30 21 7 9 5 27 22 5
7 Σινσινάτι Σινσινάτι 28 22 7 7 8 33 38 -5
8 Σάρλοτ Σάρλοτ 26 22 8 2 12 25 31 -6
9 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 26 22 7 5 10 24 28 -4
10 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 26 21 6 8 7 32 34 -2
11 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 25 21 7 4 10 22 33 -11
12 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 24 21 6 6 9 29 33 -4
13 Τορόντο Τορόντο 22 22 6 4 12 30 39 -9
14 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 18 20 5 3 12 26 43 -17
Final Series
Final Series Play-offs
30/07/2022Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λος Άντζελες Λος Άντζελες 45 21 14 3 4 42 22 20
2 Όστιν Όστιν 41 22 12 5 5 45 28 17
3 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 34 22 10 4 8 31 26 5
4 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 33 22 9 6 7 28 27 1
5 Ντάλας Ντάλας 32 22 8 8 6 32 25 7
6 Νάσβιλ Νάσβιλ 31 22 8 7 7 28 28 0
7 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 30 21 9 3 9 30 27 3
8 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 30 22 7 9 6 35 31 4
9 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 29 21 9 2 10 28 25 3
10 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 26 22 7 5 10 24 37 -13
11 Ντιναμό Χιούστον Ντιναμό Χιούστον 25 22 7 4 11 28 31 -3
12 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 24 21 6 6 9 25 29 -4
13 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 22 21 5 7 9 34 43 -9
14 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 20 23 5 5 13 19 40 -21
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr