Ποδόσφαιρο

Α' Αργεντινής: Απέκτησε αυτοπεποίθηση η Μπόκα Τζούνιορς

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 - 10:08

Πέντε παιχνίδια έχει την Κυριακή η 11η αγωνιστική με την Μπόκα Τζούνιορς να συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα.

Α' Αργεντινής: Απέκτησε αυτοπεποίθηση η Μπόκα Τζούνιορς

Πέντε παιχνίδια έχει την Κυριακή η 11η αγωνιστική με την Μπόκα Τζούνιορς να συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα.


ΛΑΝΟΥΣ - ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Η Λανούς ηττήθηκε 1-0 από την Χιμνάσια Λα Πλάτα. Ήταν το 5ο ματς με τον υπηρεσιακό Ακόστα στον πάγκο της. Νέος τεχνικός ανέλαβε ο Κουντέλκα που θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στην Αλντοσίβι.
Μια νίκη έχει στα 10 παιχνίδια της. Εξέτισε ο Σανάμπρια (εξτρέμ). Τιμωρημένος ο Ούμπε (μπακ).

Η Αλντοσίβι ηττήθηκε 3-0 εντός από την Ρίβερ Πλέιτ. Ο Σομόζα συμπλήρωσε 5 ματς στον πάγκο της έχοντας μια νίκη. Βρίσκεται στις επικίνδυνες θέσεις του ειδικού πίνακα υποβιβασμού κι έχει ανάγκη από νίκες. Μια ισοπαλία έχει στα 5 τελευταία εκτός έδρας, όπου στα 4 από αυτά μπήκαν από 2 γκολ και πάνω.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μικρή η τιμή του άσου για την Λανούς που λόγω και του νέου τεχνικου είναι το φαβορί. Αν συνδυαστεί με over 1,5 γκολ πάει πάνω από 2,00.


ΠΛΑΤΕΝΣΕ - ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ

Η Πλατένσε ηττήθηκε με 3-0 από την Τίγκρε εκτός έδρας. Ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Ντε Φελίπε στο πρωτάθλημα. Είναι αήττητη με 2 νίκες στα 5 τελευταία εντός έδρας όπου τα 4 από αυτά ήταν και 2-3 γκολ. Εξέτισε ο Βιγιάλμπα (μέσος).

Η Μπαράκας νίκησε 2-1 την Πατρονάτο, με τον αντίπαλο να είχε έντονα παράπονα για την διαιτησία.
Ντεμπούτο με νίκη για τον υπηρεσιακό Ράμος στον πάγκο της. Μπήκε τέλος σε δύο σερί ήττες πρωταθλήματος, ενώ είχε κι έναν αποκλεισμό στο κύπελλο. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός έδρας έχοντας 1 νίκη και 2 2 ισοπαλίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μικρή η τιμή του άσου με την Πλατένσε να μην είναι το απόλυτο φαβορί. Καλύτερο ποντάρισμα στο να σκοράρουν και οι δύο που είναι πάνω από 2,00.


ΡΑΣΙΝΓΚ - ΤΙΓΚΡΕ

Η Ρασίνγκ νίκησε εκτός με 3-1 τη Σεντράλ Κόρδοβα. Προηγήθηκαν δύο σερί ισοπαλίες για την ομάδα του Γκάγκο. Είναι αήττητη στα 6 τελευταία της με 3 νίκες. Παράλληλα είναι αήττητη στα 4 τελευταία εντός έδρας στο πρωτάθλημα, με τρεις νίκες, ενώ δέχθηκε μόλις ένα γκολ.

Η Τίγκρε πήρε με άνεση τη νίκη με 3-0 επί της Πλατένσε. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στα πέναλτι στο κύπελλο από την Ντεπορτίβο Μαδρίν (3-3 καν. διαρ.). Μια ισοπαλία έχει πάρει στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και τα τρία από αυτά τα έβγαλε με γκολ – γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Προβάδισμα νίκης έχει η Ρασίνγκ με τον άσο να είναι στο 1,87. Αξίζει και το 2-3 γκολ που είναι πάνω από 1,90.


ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΠΑΡΑΝΑ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Η Πατρονάτο ηττήθηκε 2-1 εκτός από την Μπαράκας έχοντας σοβαρά παράπονα για την διαιτησία. Με αποτέλεσμα στο φινάλε του ματς να την έπεσε στον διαιτητή και να έγιναν 4 συλλήψεις. Τιμωρήθηκαν οι Κάστρο (βασικός χαφ), Φακούντο Σάβα (προπονητής) και κάποια άλλα μέλη του συλλόγου. Μπήκε τέλος σε 2 σερί νίκες. Με under έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός με 3 νίκες, 1 ισοπαλία.


Η Μπόκα Τζούνιορς επιβλήθηκε με 3-1 στο ντέρμπι της Εστουδιάντες. Για τον υπηρεσιακό Ιμπάρα ήταν το 4ο του ματς στον πάγκο της ως υπηρεσιακός έχοντας 2 νίκες και ισάριθμες ήττες. Με 2 νίκες και τρεις ήττες έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα με τα τρία από αυτά να ήταν και no goal. Έτοιμος ο σταρ επιθετικός Μπενεντέτο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δύσκολο το παιχνίδι για την Μπόκα αλλά ανεβάζει στροφές κι έχει την αυτοπεποίθηση για να πάρει τη νίκη με το διπλό να είναι πάνω από 2,00.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ - ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Η Ρίβερ Πλέιτ επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Αλντοσίβι. Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Γκαγιάρδο. Το πρώτο του γκολ με την Ρίβερ έβαλε ο επιθετικός Μπόρχα. Με no goal έβγαελ τα 3 από τα 4 τελευταία εντός έδρας έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Η Σαρμιέντο ηττήθηκε 3-1 εντός από την Κολόν. Δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Νταμόντε έχοντας τρεις στα τέσσερα τελευταία της με μια νίκη. Μια ισοπαλία έχει στα 5 τελευταία εκτός έδρας έχοντας βάλει μόλις ένα γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο άσος από το ημίχρονο είναι στο 1,93 για την Ρίβερ Πλέιτ που έχει το πάνω χέρι για τη νίκη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr