Ποδόσφαιρο

Championship: Λύση στα γκολ!

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 10:47

Με την αμφίρροπη αναμέτρηση της Γουότφορντ με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική και δοκιμάζουμε την τύχη μας σε ποντάρισμα τερμάτων.

Championship: Λύση στα γκολ!

22:00, Cosmote Sport 2

Γουότφορντ

Η Γουότφορντ είχε τεράστια προβλήματα στο ανασταλτικό σκέλος, συνολικά τρεις προπονητές κάθισαν στον πάγκο της και έτσι δεν προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι επέστρεψε άμεσα στην Τσάμπιονσιπ. Στη διοίκηση ψάχνουν ηρεμία, ωστόσο η πρόσληψη του τεχνικού Ρομπ Έντουαρντς (διέπρεψε με τη Φόρεστ Γκριν στη Β' Αγγλίας) συνοδεύεται από ερωτηματικά. Βέβαια, οι φορ Μάναϊ (στην Μπαρτσελόνα τα δικαιώματά του) και Μπαγιό (Σαρλερουά) την κρατούν στο πάνω ράφι, θα διεκδικήσει άνοδο.


Πανέτοιμη
Δύο εφεδρικοί έχασαν την προετοιμασία, ωστόσο δεν πρόκειται για παίκτες που διαδραματίζουν ιδιαίτερο ρόλο στα προπονητικά πλάνα.Με τους... παλιούς αναμένεται το αρχικό σχήμα

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είχε στόχο το να πρωταγωνιστήσει και τα κατάφερε, μπήκε στα πλέι οφ με τρεις διαδοχικές νίκες στο φινάλε, ωστόσο η Νότιγχαμ Φόρεστ τη... σταμάτησε στα ημιτελικά. Από τον Νοέμβριο του 2021 κάθεται στον πάγκο της ο Πολ Χέγκινμποτομ, έβαλε τις βάσεις για κάτι καλό, ωστόσο οι «λεπίδες» βρίσκονται σε περίεργη κατάσταση, δεδομένου ότι επίκειται διοικητική αλλαγή. Ενισχύθηκες στο μεταγραφικό παζάρι, δεν έπεισε αντιθέτως στο μεταγραφικό παζάρι.


Αγωνία για Σαρπ
Ο περυσινός αρχισκόρερ Σαρπ (14 γκολ) δίνεται αμφίβολος, όπως και ο χρήσιμος αμυντικός Μπογκλ. Δεν υπολογίζεται ο εφεδρικός κίπερ Ντέιβις, ο εφεδρικός φορ ΜακΜπέρνι, ο σημαντικός μέσος Ντόιλ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.25 3.1 2.9 1.71 1.9 1.24 3.25 1.68 1.94 1.32 1.27 1.54
Γουότφορντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση όπως μαρτυρά και το μοιρασμένο σετ. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο στην πρεμιέρα τους και θα κρατήσουμε το αμφιτερμα, περιμένοντας το live.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr