Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μονακό - Αϊντχόφεν, με γκολ στο Πριγκιπάτο!

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 00:18

Οι Μονεγάσκοι υποδέχονται την PSV σε μια αναμέτρηση που… υπόσχεται γκολ και τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν ήδη την τιμητική τους στην στοιχηματική αγορά.

Προκριματικά Champions League: Μονακό - Αϊντχόφεν, με γκολ στο Πριγκιπάτο!

Πρώτος αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Μονακό

Η Μονακό έφερε «Χ» την τελευταία αγωνιστική με τη Λανς και έχασε τη 2η θέση και μαζί την απ' ευθείας παρουσία στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βέλγος τεχνικός Φιλίπ Κλεμάν ανέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο και συνεχίζει. Μπήκαν περί τα 80 εκατ. ευρώ στο ταμείο για τον εξαιρετικό μέσο Τσουαμενί, αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Λίβερπουλ ο επιθετικός Μιναμίνο, «έσπρωξε» 12 εκατ. για τον επιθετικό Εμπολό της Γκλάντμπαχ. Το Σάββατο παίζει στο Στρασβούργο για την πρεμιέρα της Α' Γαλλίας. Πέρυσι αποκλείστηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.. «Η Αϊντχόφεν απέδειξαν και κόντρα στον ΑΓΙΑΞ πως διαθέτουν πολλές δυνατότητες και επιθετικές αρετές. Αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι σε ματς με τέτοιες ομάδες, αυτές είναι σπουδαίες αναμετρήσεις» τόνισε ο Βέλγος τεχνικός Φιλιπ Κλεμάν.


Πανέτοιμη
Δεν αναφέρθηκαν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, μακροχρόνια απουσιάζει ο Μπαντιασίλ. «Κοιτάζει» τον Ραμπιό από τη Γιουβέντους.

Πιθανή σύνθεση: Νουμπέλ, Αγκιλάρ, Ντισασι, Ενρίκε, Βάντερσον, Φοφαφάν, Λούκς, Γκολοβίν, Φόλάντ, Μπεν Γιέντερ

Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν πάλεψε με αξιώσεις για τον τίτλο στην Ολλανδία, κυνήγησε τον Άγιαξ μέχρι τέλους, για να μείνει στη 2η θέση, στο «-2» από την κορυφή, ενώ πήρε το Κύπελλο. Νέος τεχνικός ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ, που από το 2013 έχει περάσει από όλα τα τμήματα υποδομής και η έλευση του χαιρετίστηκε από τους φίλους της ομάδας. Εξαιρετικό το πρώτο δείγμα γραφής, καθώς το Σάββατο επικράτησε 5-3 του Άγιαξ και κατέκτησε το Σούπερ Καπ, ενώ το Σάββατο υποδέχεται την Έμεν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σημαντικό το ότι κράτησε τον φορ Γκακπό, παρουσιάζεται αισθητά ενισχυμένη.

Με απουσίες
Δεν λείπουν πάντως τα προβλήματα για τον φαν Νιστερλόι, αν και αντιμετώπισε τις ιδιες απουσίες και στο Σούπερ Καπ. Δεν υπολογίζονται οι Μαντουέκε (ε. 18/3), Μάουρο Ζούνιορ (α. 27/2), Φέρτεσεν (ε. 24/6), Κάρλος Βινίσιους (ε. 23/6), εκτός και οι νεοφερμνοι Σάβιο (ε. 2/0 Ατλέτικο Μινέιρο).

Πιθανή σύνθεση: Μπενίτεζ, Χούφερ, Τεζε, Ομπίσπο, Μαξ, Φέιρμαν, Σανγκαρέ, Μπακαγιόκο, Τιλ, Χακπό, ντε Γιονχ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2 3.15 3.4 2.02 1.62 1.42 2.45 1.48 2.27 1.27 1.25 1.65
Μονακό - Αϊντχόφεν / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η νεανική και επιθετική Αϊντχόφεν μπορεί να βάλει δύσκολα στην πιο ποιοτική Μονακό. Και οι δύο ομάδες στερούνται ρυθμού πάντως και δεν θα… μπλέξουμε με σημείο και ποντάρουμε στον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στο 2.07.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr